Kategorier
5.0 Referater

35. Mødet med Varulvene og efterspørgelsen på sølv stiger kraftigt

De 2 Tårne OST bliver sat på og vi er klar til at spille. Vi hører at slottet formentligt er meget fældebefængt. Vi ankommer til slottet, hvor en enkelt kriger står vagt. Omkring ham løber en flok ulve. Vi stopper op og bemærker at en kommer en kæmpe ulv løbende fra den anden siden af slottet. Ulven forvandler sig til et menneske! Greywolf-klanen er kendt for at bo for tæt på deres ulve (sårbare imod sølv). Vareulvmanden går med en sæk.

Pan træder frem og forsøger at tale sig igennem porten. Der bliver åbnet og der står 4 ekstra vagter indenfor. Pan fortryder sin beslutning og kaster en Cone of Cold og Torben følger op. 3 af de 5 vagter er nede. De to sidste bliver forvandlet til vareulve og slår kløerne i Torben. Vi får styr på ulvene.

To af de døde vagter, der turnede til vareulve GENOPSTÅR! Marc stepper op og kaster Burning Hands på de to genopstået vareulve. De går ned, men står står op igen! Vi indser at de skal slås ihjel med sølv.

Vi har to dagggers, som skal på overarbejde. Vareulvene bliver ved med at genstå. Torben bliver bidt af en af dem. Er ham nu smittet og behøver han nu et 3. og 4. booster shot af Brostrøm?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s