Kategorier
4.0 dagene

36. Er det farligt at blive bidt af en Varulv?

Ja!

Vi undersøger Torben. Der er vist to måder at heale Torben’s bid. Enten gennem medicin fra Moonflower eller Remove Curse spell. Vi tilser Herbert, som er bagbundet og har mange sår. Marc genkender ham som en Deadrat! Herbert vrøvler om en masse tilfældigheder og om at Greywolves har et samarbejde med Red Wizards. Count Caromarc er vist skaffet af vejen, så Herbert og hans venner forsøgte at udnytte tomrummet og plyndre slottet. Herbert fortæller om at den Red Wizard med ham med tatooveringen (Tolivas) kom ud af slottet med et større følge, inklusiv en 2 meter høj Northern Warrior. Vi indser at Greywolves blot var her for at plyndre slottet. Herbert og hans Dead Rats ankom først og fandt en Orcus Amulet (Ram’s Head Skull) i den første bygning. Vi lader Herbert gå og tager en Short Rest. Vi finder 3 x Water Breathing i rygsækken fra den store Greywolf-werewolf.

Vi ser en mekanisk lignende væsen stående på broen foran os. Vi forsøger at flyve forbi den ved at kaster Fly på Torben, som så kan bære et par stykker af os op på 2. sal.

Monse lirker døren op. Han kommer ind i et soveværelse. Vi andre kommer over til trods for Ditz’ vægtproblemer. Vi undersøger rummene og finder beviser for at der har boet nogle ingeniør-typer. Loot 150 gp

Vi går nede under og finder 3 døde mennesker, der lader til at være medlemmer af Orcus-kulten. Vi undersøger hele etagen. Vi finder en masse (??? hvad?). Vi finder nogle noter omkring at Flesh Golem er beskyttet mod Lighting.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s