Kategorier
5.0 Referater

34. Bæstets uskyld og mødet med Van Stryke

Vi står foran to Flesh Golems (Humongeous). Monse skyder en pil afsted. Marc brænder rummet af med en fireball.

Der er en mistænkelig magi i rummet. Vi får disadvantage for vores forsøg. Det samme gør de to Flesh Golems.

Torben og Ditz rykker ind i rummet og får to slag ind imod de to Flesh Golems.

Vi forsøger at trække de fire noblemen op fra vandet. Vi ser en rød hinmel over byen. Brænder det? Er det retsbygningen? Vi finder en trækvogn og smider de finder lig op på vognen og begynder at løbe med byen.

Vi kommer til bymidten, hvor der står en stor mængde af aggressive mennesker der ønsker at brænde bæstet. Marc hopper op på vognen og taler folkemængden ned. Han fremlægger brevene fra Tolivast, de fire døde noblemen og de fire døde humongeous Flesh Golems (Marc ruller 20). Pan argumenterer for at brænde Wurtztag og Grine’s værksted ned. Ditz taler for at dæmpe gemytterne.

Pludselig kommer Red Wizard fyren frem på terrassen. Han siger… og det jer der ondskaben og I skal brænde! Han kaster en fireball i mod os. Pan counter spellet og folkemængden flygter i panik.

Kappel kommer imod. Vi forbedrer forsvaret og taler om Caromarc. Han blev afsat i forbindelse med Mount Hotenow’s vulkanudbrud. Han bor ved vandfaldene Neverwood River.

Bæstet bliver frifundet. Folk er oprørte. Vi forsøger at dæmpe folkemængden. Døren bliver sparket op. Folk hvisker… det er Justice. Van Stryke. Han medfølges af to full plates Paladins.

Ditz forsøger at forklare Bæstets uskyld og formår at formidle et ønske om at finde et fælles svar på sandheden. Det lykkedes. Van Stryke tager afsted igen.

Bæstet er lykkelig og vi finder ud af Bæstet er i familie med Caromarc. Sandheden skal findes hos Count Caromarc og vi må straks afsted.

Vi får et kort fra “arkiverne” og er klar til at rejse. Alle er ‘fully rested’ til næste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s