Kategorier
5.0 Referater

33. En Humongeus construct og brevene fra Tolivast

Vi instant-stiger til level 10 og beslutter os at undersøger at de faldne fjender. Vi finder lidt forskellige ting af værdi, men kommer også til konklusionen at Wurtztag er en skinstealer. Vi finder et sæt nøgler på ham.

Vi undersøger de store kar og finder lud og syre. Der er en dør forenden af rummet, som vi går for at undersøger. D’agger får den dirket op med en let venstre hånd. Der står 4 sandfolk i rummet. Torben charger straks og giver tæsk til den første i rummet. Marc kaster sit over-powered Destructive Wave og slår straks en ihjel og de tre andre bliver kastet omkuld. Torben får hurtigt slået dem ihjel og vi undersøger rummet, som hurtigt viser sig at indeholde diverse blackmarket ingredienser.

Pan forsøger at hoppe over kanten på 1. sal, men han falder ned og slår sig. Han kommer op til trods for hans såret stolthed og kommer ind i rummet. Det er et scholar’s rum. Vi finder flere “skins” fra forskellige mennesker – kvinder, mænd og selv hvad der ligner ‘bæstet’.

Det næste rum finder vi en journal, der afslører deres foretninger med Brate. Grine’s Journal. Det fremgår at de skaffede ham subjekter til hans forsøg, jhvor de tilgengæld fik kroppe den anden vej. Grine; vi må snakke med Wurtztag og Greywollf og Red Wizards sammenhæng.

Humongeus construct. Monse skyder straks på den lille djævel. Vi finder nogle breve fra Tolivast. Tak for at fragte prisen ud af musemet. Tak for samarbejdet.

Vi finder en strongbox. Vi finder endnu et brev. Lord Caromarc skriver at han takker for deres samarbejde. Wurtztag/Grine spørger om hvad der sker med bæstet?

Hvem er denne Count Caromarc?

noter omkring hvor kloakerne fører hen og hvor deadrats hq ligger.

Loot: Wurtztag 3 potions, dåse med støv (fodspor med en streg over)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s