Kategorier
5.0 Referater

32. Grines & Bully

D’agger er inde i bygningen, hvor han stadig hører de to stemmer. Bæstet 2 sover stadig. D’agger forsøger at lave en ulykke ved at stålwire over med bue og sin magiske pil. Vi hører et skrig og et stort splash! En tynd skikkelsen kigger ud af døren. Vi hører en klokke og en der råber Bully! Grine, Bully! Dagger hører en på vej op til ham. Torben bryder den ydredør op, drikker en potion Haste og står klar ved husets dør. Ogre’en kommer brassende ud. Der kommer derefter tre “sandfolk” ud (der går Star Wars i den). Randal kaster Burning Hands på 3 af dem, Pan stepper op og bruger hans Lighting Bolt på 3 ud af 4. Burn Baby Burn!

Bully går ned efter Torbens slag. Den tynde skikkelse fra tidligere, kommer frem fra 1. sal og kaster en flaske ind i gården hvor vi står. Vi bliver omringet af en giftsky og hoster os videre i kampen. Vi klarer de 3 sandmen.

D’agger klatrer op på 1. sal. Ganske forsigtigt kigger hans sig omkring. Ved et mirakel eller en forbandelse ser han pludselig den ‘tynde skikkelse står foran ham.

Nede i gården kommer der en ‘lillefyr’, der måske en ligner en fey. Han kaster Cloudkill og Pan går ned. Torben (halvorken) får skubbet en healing potion i ham og trukket ham ud.

I forvirringen af cloudkill kommer bæstet til at hugge på Vorztag to gange. Randal går ned i Cloudkill. Pan kaster Ice Storm og får den “lillefyr” ned og fjerner Cloudkill fra området. Ogre’en slår på Randal og han får sit andet ‘missed death save’.

D’agger får slået Vorztag ned. Hurra. Ditz ruller ud over 1. sal og lander ved siden af Randel for at heale ham. Randal kommer op med et hitpoint. Han kaster hans 5. level Destructive Wave og får Ogre’en ned.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s