Kategorier
5.0 Referater

31. Retssagen og tolv tomme grave

Det superkorte referat

Vi beslutter os at undersøge fuglskræmslet. Vi opdager en lettere skjult nedgang til en grotte. Vi opdager fire døde børn i bunden af grotten. Det må være her at Spectralen har fortæret dem. Vi beslutter at give dem en ordentlig afsted med en begravelse på og en kirkelig ceromoni.

Vi tager tilbage mod byen for at være klar til retssagen. Vi er noget udmattet efter de sidste par dages strabasser. Retssagen kræver en række DC19 Rolls.

D’agger sætter i vidnestolen og i ren Sherlock Holm’s stil (indsæt cool forklaring).

Assistenten fra Sanctuary hedder Carl (med C!) holder til i Helm’s Hold efter den ulykkelige aften. Han var den eneste der overlevede fra branden. Han byder os velkommen og fortæller varmt om lederen og stedet. Han fortæller at han vågnede op midt op natten og så bæstet imellem flamerne. Han lyver ikke.

Han fortæller at der rygter om at der er Ghouls og Ghast i nærheden af Santuaryen. Vi ankommer til stedet. Vi finder 12 tomme grave.

Vi kommer ind igennem ruinerne og straks bliver vi angrebet af 6 Ghasts. Randall turner hurtigt dem, men 3 nye og en kæmpe ‘guy’ joiner dem. Vlad bliver poisoned af den store fyr. Randall får en ned en Sacred Flame. Ditz bliver paralyzed.

Efter kampen finder vi en indgang og en metalboks. D’agger har ikke nok kræfter til at åbne kassen, men torbens stærke arme får den op. vi finder en del dokumenter, men de er brandte og det er svært at læse. Det eneste vi kan læse er ordene “vorkstag and grine’s chymic works”.

Vi kommer ned i en gammel workshop. Det lugter af død og problemer. Ditz fornemmer tre udøde ghasts i mørket. Pan skyder på en af dem og tilintetgører den. Vi kommer ned og hurtigt bliver Randal bliver paralyzed. Paladinen kaster Divine Smite så Randal’s overmand (Ghast Packlord) bliver godt brandt igennem uden at gå ned. Pan kaster en Ligthing Bolt og får Packlorden ned i en ‘Blaze of Glory’…

loot: 12 sølv armbryst pile, 150 gp (smykke), smykke 125 gp, vial vorkstag and grine. chymical bleach

Speak with Dead…

  • Hvem er du … Dr Brante
  • Hvordan døde du? Under kamp og brand. Under kampen mod Vorztag…
  • Hvem er Vorztag? Vorztag er en skinstealer, chambling man… han er grine’s kompagnion
  • Hvad gør chymical bleach… Renser og destillere
  • Hvorfor blev du overfaldet? Jeg truede med at afsløre vores forretninger

Vi tager tilbage til byen og udspørger Carl (med C). Han fortæller at de tit var der. De har et hus her i byen og vi tager tøver ikke med at tage afsted med det samme.

D’agger sniger sig ind og ser en hvad der ligner Bæstet 2 der sover. Han går videre og overhører en samtale… vi fortsætter vores foretninger med greven og de røde.. Måske vi skal stoppe at gøre foretninger med en skifter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s