Kategorier
5.0 Referater

30. Kampen mod de udøde i Hertztag

Vi rejser mod Hertztag. Anklagerne’s vidner Carina, Camilla & Charlotte som stadig er i byen. Byen ligger 10mil sydvest fra Helm’s Hold og er et lille religiøst community. Byen har været forladt siden angrebet for 7 måneder siden. De eneste tilbage er de tre søstrene ved deres gamle mølle.

De fortæller om de små børn i byen der forsvandt, men så en dag… slutter de og siger at vi kan få resten af historien under retssagen.

Bæstet kom gående med lille Elsa’s krop. Det kom smilende. 6 børn er forsvundet. Kun 2 lig er fundet. Karin og Elsa’s lig er fundet. Elsa og Karin var døde uden sår. De andre kom tilbage som onde ånder afslutter søsterne.

Vi tager ind imod byen. Som vi nævner os broen til byens indgang opdager D’agger i sidste øjeblik en kæmpe bjørnesaks og en del kviksand. Vi stiller hestene og begiver os hen til en af husene med de forsvundet børn.

Vi ser at der er en ward på huset imod onde ånder. Vi følger os iagttaget og der står en skikkelse imod syd. Det er et skelet eller irettersagt et lig, der står som et fuglskræmsel. Pung 120 gp, halskæde 100 gp, særlig fine Thieves tool +1 pick lock,

Hertztag by

Randall kaster ‘Speak with Dead’ og begynder at tale med den døde tyv. Han taler om onde ånde der slog ham ihjel. Suger livet ud af ham. Det lader til at de døde børn er blandt de udøde, men der er en til. Vi hører om de at de onde kommer fra husene mod vest og fra fugleskræmslet sydvest herfra.

Elsa’s hus, Alan’s hus, Rachel’s hus, Karin’s hus, G’s hus. Vi tager hen til E’s hus for at undersøge det. Det er mørkt og forladt bondehus.

Tom’s tegning af E’s (Elsa’s) hus

Pan kigger ind af vinduet og ser direkte ind i Elsa’s døde ansigt. Hun smiler da hun ser Pan. Vi ser to andre børn der kommer imod os. D’agger skyder en pil af. Randall bliver angrebet af en af børnene og mærker sit liv bliver suget ud af kroppen (21 necrotic skade også fra HP Max). Randall kaster ‘Turn Undead’ og to af dem forsøger at flygte. Vlad går i kødet på den 3. og får den ned med hans ‘Divine Smite’. D’agger trækker sin Rapier +2 vs Undead og går amok og giver hele 32 i skade. Den sidste Wraith forsøger stadig at flygte.

Vi går ind ind i huset og finder en lille bog med små muslingeskaller. Den indeholder små digte. Bogen er mærket med bogstavet E.

Vi går mod syd og søen, hvor vi finder afbrændte piletræer. Det ligner noget et shelter, der er blevet brændt ned. Torben er meget sikker på at det er sket på selve aften børnene forsvandt. D’agger finder endnu en digtbog. Bogen bærer et C.

Vi begiver os hen mod kirken. Det lykkedes os at undgå et par bjørnefalder. Paler guden. Vi finder 6 grave ved kirken, som er de 6 forsvundne og døde børn.

Vi begiver os hen mod K’s hus. Vi forsøger at åbne døren til trods for at den er boltret godt fast.

K’s hus

Vi undersøger K’s hus uden af finde noget, men som vi kommer udenfor igen ser vi at noget (skræmmende) kommer ud af de nærliggende huse. To mindre døde børn og en grim Spectral kommer imod os. Det ligner lidt en Wraith, men meget værre. Randall bliver flankeret og er tæt på at gå ned. Han turner to og kaster ‘Spiritual Weapon’.

Spectral

Randall bruger sin Wand of Seeing Light og brænder Spectralen op. Loot næste gang…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s