Kategorier
5.0 Referater

23. Portalen til New Sharandar

Det super korte referat: Curdalien’s output. Rejsen til den gammel portal. Mødet med Favria og hendes kompagner. Kampen i mørket. Dagger falder om. Fireballs bliver affyret. Bruger Lady Winter’s sværd til at aktivere portalen til New Sharandar.

Vi kommer til Curdalien’s outpost, hvor vi burde være i sikkerhed. Curdalien er sikker på at den er en spion iblandt elverne. Der må være en fraction iblandt os, der ønsker uro. Orilien er ikke kendt for at være en velovervejet herre.

Curdalien fortæller at der findes en række portaler fra ældgammel tid, som kan tage dig til New Sharandar. Lady Winters sværd er en af nøglerne til portalerne. Han ved hvor en af disse portaler er og kan tage os derhen. Men man har brug for en nøgle for at kunne aktivere denne portal. Lady Winter’s sværd var en af nøglerne til at bruge portalen.

Curdalien vil lede en deling af disse Winter White Kngihts, som en fortrop på vejen mod portalen. Og vi vil kort tid efter gøre følge.

Vi begiver os afsted og kommer langsomt i gennem skoven. Vi begynder at høre kamp. asmodeon symbol, på en bakke ser vi kvindelig dværg, deVr står med to hand cross-bows i sort læder armour. Vi husker at vi har set hende i Thundertree.

“Jeg er Favria, I dør i dag sammen med elverne…” Hun er i selskab med en gruppe Cultist Mindbemders og Zealots.

Favria

Vi kan høre at flere vil komme dem til undsætning, så vi har kun kort tid (5 runder) til få fat i sværdet og aktiveret portalen.

Vi bliver straks dækket af darkness. Randal forsøger at ophæve det med Daylight, men de Counterspell forsøget. Dagger ruller frem mod en gruppe modstandere alene, men befinder sig hurtigt i problemer.

Randal kaster fireballs til højre og venstre med stor succes. Dagger har for mange modstandere omkring sig og falder om. Vi formår at få Dagger på benene, som Haz får aktiveret portalen med sværdet og vi ankommer til New Sharandar.

To be continued…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s