Kategorier
5.0 Referater

24. Mødet med Mnemnia

Det super korte referat: Ankomst til Fey Dark. Et brev fra A. Mødet med Mnemnia. Vejen op af grotterne. Mødet med Three-Dawn. Mayara i djævelform. Alle mod Mayara. Kan vi fange hende?

Vi tror vi er ankommet til Fey Dark igennem portalen. En parallelverden hvor tingene er vendt på hovedet. Her kan giant ants være humongous ants, gamle ruiner stadig være smukke levende byer osv.

Foran os står to Cultist, som virker lettere overrasket over at se os. Men samtidig virker de lettere opgivende overfor at tage en kamp op imod os. Men lidt forskellige overtagelsesmetoder, bliver de begge hurtigt enige om at smide våbne og lade os passere.

Grotterne er belyst af små flourescerende væsner. Vi ser et blodspor, som vi forfølger. Dagger lister sig lidt i forvejen. Han ser en skikkelse liggende forude. Skikkelsen flimmer svagt. Dagger kommer tæt nok og indser at personen er dækket af tusinder af små edderkopper. Haz bruger sin fakkel til at jage dem væk. Vi finder lidt mønter og et brev underskrevet af A. Kunne det være Addemios Three-Dawn?

Halv-orken Fitz lister sig lidt i et rum alene og får et chok, der en stemme pludselig taler til ham. Han kalder straks på os andre. Vi står overfor hvad vi tror er en form for Spider Fey. Gamle legender taler om formskiftere og vi antager at denne edderkoppeform måske kan knyttes sammen med tilbedelse af underverdens gudine, der har form af en edderkop.

Mnemnia

“Må jeg lige få en snak med jer. Jeg er den tidligere hersker over New Sharandar”. Hun fortæller os at hun hedder Mnemnia og hun var lederen af det gamle Sharandar. Det var da indtil de elendige eledrins vendte tilbage og fordrev hende og hendes folk. De havde ellers boede der i æoner. Hun beder om vores hjælp til at fordrive alle eledrins. Hun lover at hun vil være en mægtig allieret. Hun advarer os imod eledrins og kalder dem zenofober. Hun siger at vi ikke skal bekrymre om angrebsplanerne på elverne i Neverwinter Woods, da det er hendes søn der står for det. I skal skynde hvis I skal nå. Skynd jer og slå alle deres forsvar ned.

Vi følger hendes anvisninger og finder to stiger som fører til overfladen. Vi kommer op og ser kampe imellem hvad bedst kan kaldes ‘underlige væsner’ og eledrins. ‘Mayara er der også og ved at blive forvandlet sig til sin djævelform. Bart Devil – kløer, hale, magic resistance, poison resistance

Straks bliver Paladinen Vlad spiddet med djævlens halen. Dagger er i topform igen og får skyder en perfekt pil afsted. Mega-crit (9d6 + 14 i skade). 56 i skade. Randal kaster fireball på Mnemnia og de to eledrins. De brænder kraftigt i flammerne og Mnemnia forvaldes til en stor giant spider.

Mnemnia i hendes forvandlet form

Randal følger op og kaster hans ‘Spiritual Weapon’. En magisk svævende Mace dannes imellem tæt på eledrinen og Mnemnia. Macen får slået vagten ihjel.

Halv-orken Fitz kaster hans magisk Javelin med lighting skade og giver 46 i skade.

Vlad smadrer Three-Dawn og han sprænger i luften i stor sky af gift og ild (28 i skade i 20 fods radius). Three-Dawn bliver til Spawn of Mneminia. Devil kaster Blight på Fitz. Necromantic energy skyller ind ocer halv-orken trækker noget af hans livsenergi ud af kroppen (8d6 i skade).

Spawn of Mnemnia

Vi får både Mnemnia og hendes grimme søn ned, men står nu overfor en Mayara i djævelform. Kan vi tage hende til fange eller er vi nød til at slå hende ihjel for at klare det?

To be continued…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s