Kategorier
5.0 Referater

22. Lady Winter er død og hendes sværd er væk

Det super korte referat: Dagen kom hvor Randal fik loot! Curdalien rider tilbage til elverne. Finder beviser til retssagen Randal taler med de døde. Lady Winter er død og hendes sværd er væk! Maraya bliver frikendt og vi forlader i hast elverne sammen Curdalien.

Efter en kort fordelingen af loot. Vi beslutter os for at forsøge spor, der kan hjælpe Maraya’s forsvar. Efter en del tid hører vi en svag klagen. Vi ser en person der er spunget ind i edderkopspin og hænger ned fra et træ. Han beder om hjælp. Dagger sniger sig langsomt frem og får ham ned. Det er en Asmodeus Cultist. Han virker ikke særlig samarbejdsvilling, så Haz forsøger at kaste Charm Person på ham. Vi lærer at Maraya’s ikke er et cult-medlem. Vi lærer at lederne er Eledrins. For flere måneder siden var der et værre slagteri, da der kom en masser andre Eledrins. Han fortæller at Variel sagde at de skulle samarbejde med nogle Spider Feints.Vi beslutter at sende Curdalien tilbage til elverne sammen med denne heldige Cultist.

Tempel. Ser menneskeblod omkring tempet. Vi konkluderer at det er umuligt at kun en (Maraya) kunne have foretaget dette.

Vi ser en bog med et kæmpe øje. The many gift of Prince of Devils. Haz og Randal undersøger bogen uden større held.

Ditz er gået videre og ind i templet. Han falder ned igennem gulvet og lander ved et bundt nøgler. Han hidkalder Dagger og sammen lykkedes det at bryde ud med lidt loot.

Dagger, Ditz og Torben går videre og finder hvad ligner fortryllet rosenplanter der har virket som fængselsceller. Vi observerer at Maraya’s navn er ridset ind i tremmerne af disse celler. Vi finder et lille sammenrullet notat, der i detaljer fortæller om en beskrivelse om en plan og et ritual der kan inddrive en devil i kroppen på et uvildigt offer.

Vi kommer forbi et shrine og tæt på en tidligere lejr med efterladte tæpper. Vi undersøger stedet grundigt og finder endnu et spor. Et håndtegnet kort over Neverwinter Woods med flere steder afmarket.

Det er ved at blive mørkt og vi ser et lysende skær. Vi bemærker jorden omkring os fornyeligt er blevet vendt og antager at det er her at de døde fra det omtalte “slagteri” ligger begravet. Vores Paladin kan fornemme at vi har meget restless spirits at gøre. Vi undersøger den interimistiske gravplads nærmere og Randal følger op med at kaste Speak with Deads.

De er Eledrins og deres tatooveringer tyder på at de var en del af Maraya’s følge. De fortæller at de havde forventet at måske at møde nogle skovhugger, men blev overrumplet af den stor modstand. Sårene på ligene fortæller at de er blevet angrebet af mange, så Maraya kunne umuligt have udført dette alene.

Men alle den viden og mulige beviser til retsagen rejser vi tilbage til elverne. Vi forbereder os til retssagen og hvordan de tre dommere muligvis kan overvises om Maraya’s uskyld. Olirien – Loyal to the eledrin people. Strong eledrin presense. Wise decision. Lindaril – Appeal to her intellect. Sienne – Fanatic good and charismatic tale.

Vores fremlæggelser i retssagen går godt. Men imens vi venter på domsafsigelsen ankommer en rytter i høj fart og beretter at Lady Winter er død og hendes sværd er væk!

Dommerne er færdige med at vortere og Maraya er frikendt! FREE AT LAST! Curdalien tilbyder at føre os væk fra de tydeligvis ophørte elver. Vi forlader stedet og rejser mod…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s