Kategorier
5.0 Referater

21. Kampen ved ruinen (eller mødet med kæmpe edderkoppen)

Det super korte referat: Haz afhører to elver uden held. Kampen ved ruinerne. Dagger dræber en krigsmager med en pil. En grim Ettercap går til angreb og hidkalder en KÆMPE edderkop. Haz bruger igen vores staff. Dagger slår kæmpeedderkoppen ihjel og bliver dagens MVP. Valget mellem at redde Lady Winter eller Mayara.

Diplomaten Haz

Haz begynder at afhøre vores charmed elver, som fortæller at det var en ved navnet Variel som fortalte dem at de skulle overfalde os. Vi kan finde Variel henne ved ruinen, sammen med “ham med kutten” og en krigsmager. Vi lærer at ruinerne er resterne fra den gamle elver-hovedstad og har en lang og vigtig historie for Eledrins. Vores elver-ven fortæller noget om at der er en skat der skulle bevogtes, men mere ved han ikke.

Vi har fået Curdalien tilbage på benene. Han virker lettere rystet, ophidset og vred over situationen. Haz forsøge at få ham til at fortæller han lidt mere, men elveren er jo en elver, så vi får ikke mere ud af ham. Vi knipler vores charmed elver-ven til et træ og begiver os hen mod ruinerne sammen med Curdalien.

Stemmen ved ruinen

Som vi nærmer os, hører vi pludselig en stemme. Vi kan høre brudstykker af en samtale om en portal der er åben og den rigtige strategi er sat i gang. Vi hører ikke hvem stemmen taler med. Randal kaster Guidance på Dagger, som dermed har nemmere ved at snige sig nærmere ruinerne alene.

Dagger ser en mager der taler med en kutteklædt skikkelse. Omkring dem står 3 Zealots og 6 store edderkopper (Death Jump Spiders). Mageren råber noget om at han er ligeglad med herskerinde og det er dem der har overtaget stedet. Mageren nævner noget om et kommende angreb, som de aldrig vil se komme. Vi forsøger at overraske dem i bedste SWAT-team stil, men inden vi kommer meget tættere på har vi larmet så meget at de hører de os. Dagger reagerer dog hurtigt og skyder en pil afsted mod mageren. Mager falder død efter 48 i skade for en enkelt pil.

To af edderkopperne angriber derefter Dagger inden han når at trække sig tilbage imellem træerne. Edderkoppernes bid forgifter ham og han vælter omkuld. De andre edderkopper spreder sig ud, så vi alle står overfor en dem. Fitz og Haz bliver væltet omkuld af de springende edderkopper og bliver ligeledes forgiftet.

Den mystiske skikkelse

Den mystiske skikkelse med kutten løber imod Fitz og i farten falder kutten af. Vi et grimt grimt monster (Ettercap). Afskyeligt satan med lange arme og klør. Fitz bruger hans tohåndssværd, som en rigtig mand. Han er træt at Haz konstant håner ham for at bruge hans skjold. Fitz er hasted og slår straks 3 gange imod Ettercap’en og rammer to af gangene.

Ettercap aka. en grim herre

Det grimme monster er en Ettercap (knowledge; Spider Monstrosity, kan lave web, har nogle Hunting Ranger Spell casting abilities, har poison bite). Randal kaster en velplaceret Fireball, så edderkoppen lige foran ham, den grimme Ettercap og to ekstra Zealots bliver lettere forbrændt. Den modige Vlad critter med hans hellige longsword og lykkes med at hugge en edderkopper i to dele. Haz kaster Eldritch’s Blast og pluveriserer edderkoppen foran ham.

Mødet med KÆMPE edderkoppen

Dagger stepper op og væk fra de to angribende edderkopper foran ham for at skyde Ettercap’en i ryggen. Ettercap’en hidkalder et andet kreatur fra mørket i ruinerne. Op kommer hvad vi tror må være verdens største edderkop.

Kæmpe edderkop kommer op fra mørket

Samtidig kommer der en Asmodeus Warcaster op fra hullet. Randal svarer hurtigt tilbage med at kaste en Fireball imod de to nyadkommende og lykkedes med at ramme Ettercap’en, som endelig går ned.

Asmodeus Warcaster

Vlad hugger en Zealot ned. Haz stepper op og lykkkes med at få Warcasteren og kæmpeedderkoppen på en line og kaster Lighting Bolt på dem begge. Han følger op med at bruge vores staff og kaster Ice Storm på dem.

Nu med Ice Storm

Dagger bliver MVP

Dagger ruller rundt i græsset og skyder en pil afsted med den store Zealot. Han rammer perfekt og pillen går igennem hovedet på ham (48 i skade).

Warcasteren går imod Haz, men det lykkedes vores ven at få ham blastet ned. I Warcasterens sidste sekunder fremstammer han noget om at Lady Winters sværd snart vil falde i deres hænder og det er for sent nu, da fælden allerede er sprunget.

Dagger flanker kæmpe-edderkoppen og får slået den ihjel. Vi er tilbage med to Death Spiders, som straks smutter…

Valget mellem Lady Winter og Mayara

Curdalien siger at Warcasterens sidste ord kun kan betyde at Lady Winter er i livsfare. Hvis vi tager afsted nu, så kan vi redde hende. Men det betyder også at vi ikke får tid til at bevise Mayaras uskyld og dermed nok sender hende i døden…

Vi bliver enig om at forsøge at redde Lady Winter. Men tiden er knap, så der er ikke tid til et short rest. Næste gang starter vi med at healeop og ridder tilbage for at forsøge at redde Lady Winter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s