Kategorier
5.0 Referater

20. Kampen i skoven (eller en død elver er en god elver)

Vi rejser afsted med Curdalien (billedet til venstre), to af hans soldater plus Rilvatar (billedet til højre). Som vi rider igennem skoven bemærker vi at Curdalien virker anspændt og Rilvatar lader til at holde mere og mere øje med Curdalien.

Som vi nærmer os en lysning bemærker Dagger at der er en del spor omkring os. Dagger beslutter sig for at snige sig lidt væk fra gruppen og bemærker hurtigt nogle lysglimt i et par trækronerne omkring os.

Lige over ham ser han en elver med en spændt bue. Han tøver ikke og skyder ham ned med en pil (46 i dage) og råber ambush til os andre.

I de næste sekunder flyver det med flere pile igennem luften og Curdalien bliver hårdt såret. Pile flyver frem og tilbage og vores Dagger bliver hårdt såret af lederen af elver-bueskytterne (42 i skade) .

I det Haz går imod en af bueskytterne bliver han angrebet af en af Curdalien’s soldater! De er nogle usle traitors og skal ned. Haz skyder mod soldaten. Paladinen Vlad går straks imod elver-soldaten ved siden af Randal. Han får væltet ham omkuld med hans Thunderous Smite.

Haz bliver ramt af flere pile og er nede på 12 HP efter kort tid. Fiz bliver ramt en byge af pile. Vlad bliver ramt af en perfekt affyret pil (crit med 36 i skade). Curdalien løber imod Traitor 2 og kæmper ved vores side.

Rilvatar råber “dette skulle have været afsluttet på en anden mde, men snart møder I mesteren“. Rilvatar viser som en rigtig nasty fyr og kaster Circle of Death på Randal, Vlad, Curdalien, Haz. Haz forsøger at Counterspell hans mørke magi, men det mislykkes og vi får alle skade.

Randal kaster fireball og lykkes med at brænde 3 af bueskytterne halvt af. Lederen af elver-bueskytterne skyder Fiz på klods hold med hans bue (34 i skade) og Fiz kan efterfølgende ikke lave reactions.

Haz bruger vores ” Staff of Cold” til at kaste en Cone of Cold imod Rilvatar og af 3 bueskyttere. Dernæst anvender han “quicken til også at give dem et Lighting Bolt i samme runde mod Rilvatar og 2 bueskyttere. I alt lykkedes det ham at få 2 af bueskyttere i denne frenzy runde.

Vlad stormer mod Rilvatar og får dræbt ham i to slag. Bueskytterne rammer Haz og han går ned. Fitz charger Lederen af bueskytterne og får ham slået ihjel.

Traitor 2 får Curdalien ned og critter derefter Randal med sin dagger (22 i skade). Ranadl kaster kort tid efter Toll of the Dead og får Traitor 2 ned (24 i skade). Monse løber ind i skoven for lidt bedre dækning og skyder en pil imod Traitor 1 (8 i skade).

Vlad kaster Lay on Hands på Haz og får ham op. Vores Paladin er en sand helt. Men helte bløder også og kort tid efter bliver Vlad ramt af pile og går ned i bedste Platoon-stil.

Fiz får den sidste Traitor til at flygte og krigslykken har vendt sig til vores favør. Det lykkedes Haz at kaste Charm på den sidste bueskytte. Randal får kastet Spare the Dying på Curdalien, så han kan holdes i live.

Vi finder flere magiske våben og guldstykker hos de døde elver (2300 gp). Vi ser at alle de døde elver bærer Asmodeous Sønner mærker. Vi healer op med Surges og aftaler at fortsætte næste torsdag, hvor vi har mulighed for at afhøre vores fange og tale med Curdalien.

To be continued.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s