Kategorier
5.0 Referater

19. Mayara’s retsag i Neverwinter Woods

Vi undersøger cirklen nærmere omkring Gustave og Mayraa. Det er meget koldt i rummet og de er begge tydeligvis hårdt påvirket af kulden. Kun Rodrick er ved bevished. De er fanget bag en magiske væg. Ditz og Marc kaster radiant / divine skade på den og får smadret den magisk væg.

Vi får så meget liv i Gustave, så han kan tale. Han siger at hans lejere har overtaget hans manor og taget ham til fange. Han fortæller at Hurloon har tilkaldt disse frost-monstre og han er et offer.

Randal kaster helligvand på Mayara. Vi ser et Asmodous Sønner mærke på hende. Hun husker ikke meget. Det sidste hun husker at hun var i Neverwinter og var bekrymret over truslen fra Asmodeus Sønner.

Mayara
Gustave

Randal giver hende et Cure Wounds og kaster Remove Curse. Hun lader til at få det bedre, men hun virker stadig ikke til at være helt på toppen.

Vi kommer ud af huset, men bliver stoppet af en gruppe Eledrins anført af Lady Winter, som er de facto lederen af Eledrins i Neverwinter. Lady Winter siger at Mayara er anklaget for at slå flere Eledrins soldater ihjel. Anklagerne kommer fra en Addemios Threedawns. Der ringer en klokke, da vi jo fandt nogle papir i minerne der anklagede en Threedawn for at være en del af kulten. Oh my…

Lady Winter

Lay Winter ønsker at tage hende med til retsagen i Neverwinter Woods. Inden vi kommer videre udbrøler Mayara et smertefuldt skrig og forvandler sig til noget der ligner et devil. Randal kaster sig uselvisk igang med at smide helligt vand på hende og vi får hende til ro igen. Spørgsmålet er om Mayara er ved at blive besat eller i sandhed en djævel helt igennem.

Vi rider afsted igennem Neverwinter Woods og vi bliver nød til at overnatte i skoven. Vi har det ikke godt med denne Løjtnant Curdalien og føler vi skal holde øje med ham. Vi overnatter i skoven uden problemer og rejser videre morgen efter. Vi ankommer ved middagstid til en stor lysning hvori der står et kæmpe egetræ. Som vi ankommer bemærker vi at en grøn fe kommer ud af træet og bliver forvandlet til en smuk Eledrin. Hun hedder Fandavil og er en af skovens ‘primal spirits’. Det er hende der skal føre retsagen.

Der er tre dommer til retsagen. Lindaril, Olirien, Selaine… Anklageren er Aemil.

Først vidne er denne Addemios Threedawn. Han kommer fra en familie med et pletfri rygte . Det var ham faktisk der fandt Mayara i skoven badet i blodet fra hans soldater.

Gustave er næste vidne. Han fortæller hans historier fra huset, hvor han så hende blive forvandlet til en djævel. Anklageren anvender også hendes Asmoudeus Sønner mærke på brystet som et bevis på hendes skyld.

Ditz og Pan står frem som vidner og fortæller om dokumentet i minerne, der fortalte om at Threedawn som værende indeblandet i kulten . Samtidig fortæller vi at der intet der tyder på at Mayara er direkte indblandet og at vi fandt hende som en fange i Gustave’s hus. Fanget af Asmodeus Sønner, svag og afkræftet i en magisk cirkel.

I retsagens pause ankommer der pludseligt en rytter . Lady Vinter kommer hen imod os og fortæller at der i nogle ruiner tæt på er fundet nogle artifacts. Normalt vil de sende Linaril, men pga. retsagen vil hun bede os om at tage afsted. Det vil give os chancen for at foretage en sidste undersøgelse af stedet, hvor de fandt Mayara. Og en sidste chance for at redde hende. Kaptajn Curdalien vil gøre os følge sammen med Løjtnant Olirien og Løjtnant Rilvatar…

To be continued…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s