Kategorier
5.0 Referater

7. Øko-kræmmerne fra helvede

Referat fra d. 18. april 2018

Sted: Monse

Til stede: Torben, Marc, Tom, Pan, Ditz og Monse

Start: Vi starter på en frisk i Neverwinter efter at have besejret ondskaben i æggetårnene.

Vi har fået oversat de dagbøger vi fandt i æggetårnet, men det er indtil videre uklart hvad vi kan bruge informationen til.

Shopper og hører rygter

Vi går rundt på det lokale marked og shopper. Magiske pile, full plates og en wand +1. Vi hører lidt rygter:

* Hold jer fra generalen (som tjener Never Ember, Lord Protector of Neverwinter)

* Der er uro i byen fordi en mulig arving er dukket op.

* Neverwinters kirkegård er overrendt af undeads (muligvis relateret til vores forgængeres kamp mod Red Wizard)

* Hold jer væk fra parken ved Blacklake (specielt om aftenen)

Ubehagelig lugt og grimme fyre

Pludselig er der en voldsomt ubehagelig lugt og det vælter det med spellplague befængte væsener fra kloakken (de ligner undeads, men er det ikke – spell plagued). En kamp er uundgåelig og vi svigter ikke. Simonsen sniper en af de unge. Pan prøver at spærre 2 af de ældste inde med en ismur, men det lykkes kun med den ene – god dam til begge da muren sættes oven i dem. Marc løber frem mod 3 af dem for at bruge sin underwhelming burning hands – ups. De har 2 angreb og advantage når de ganger op på ham. Kun vha sindets kraft undgår han at gå ned og han må flygte med halen mellem benene i næste tur. Torben kaster sig frygtløs ind i kampen og får 1 ned, men han bliver blastet bagfra af psykiske krafter så han ikke kan bevæge sig. Er det enden? Nej, da de 3 resterende kaster sig over ham er det som om at Ditz gud beskytter ham så de misser i flæng. Kampen bølger frem og tilbage, men med Ditz thunderous smite får vi bugt med de fleste. Men pludselig vælter det ud med en ny gruppe. Nu har Marc fået nok og fireballer en stor gruppe så de let kan tages ud af resten. Torben er næsten omringet da arvingen til byen dukker op og kaster sig ind i kampen. Med hans hjælp falder de sidste ganske let.

Dragen der faldt ned fra himlen

Men det er kun en stakket frist for han peger mod himlen og siger “deres leder er på vej”. Der bliver monsterhealet og et baghold planlægges. Vores nye “ven” står tapper og ensom på pladsen da en hvid spell plagued drage dukker op. Marc ved at han burde vente til dragen er landet inden han fireballer den, men hans nerver hænger ligesom hans tro i en tynd tråd som knækker. Hans fireball får dragen til at ændre kurs og den lander på taget og dens ånde slukker Marcs livsgnist. Derefter sætter den kurs mod vores nye ven. Nu kan resten af rolledrengene, som planlagt;-), gi den gas med god skade. Torben giver den så kraftigt et hug at den per refleks ånder ud og næsten får ham ned. I runden efter går han faktisk ned til et kritisk bid – haps!

Marcs gud har forbarmet sig over ham og givet ham livet tilbage så han kan bidrage til kampen igen, men hans Faerie fire er mere fey end fire. Nu går det stærkt, men det ender med at det er arvingen som forvandler dragen til sten og afslutter kampen.

Tak for kaffe Arvingen siger tak for hjælpen og advarer os om at værre ting er på vej. Vi får 5 badges for at vise at vi supporter ham (ingen anden loot). Tom giver os et loooong rest så vi er helt klare næste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s