Kategorier
5.0 Referater

8. Face-off with Dead Rats (not)

Referat fra d. 15/9-2018
Sted: Marc
Til stede: Torben, Marc, Tom, Pan og Ditz
Vi sidder på kroen da General Sabine (GS) som arbejder for Lord Protector Dagult Neverember (LPN) kommer for at sige at LPN vil tale med os. GS skaber en dårlig stemning på kroen fordi de fleste af gæsterne går ind for Arvingen. Da der er ved at opstå en konflikt mellem GS og nogle Wallah typer dukker Profeten Rohini (PR) op. PR er en ~40 år gammel kvinde fra klosteret Helms Hold. Klosteret er opkaldt efter Helm som var ypperpræst for en gud som er død. PR er berømt for at hun kan helbrede patienter som er blevet ramt af Spellplague sygdommen. Hun maner til besindelse og rolledrengene kan derefter følge med GS hen til LPN.
LPN bor på den gamle Hall of Justice borg. Han vil have os til at finde ud af om Arvingen er den han siger han er eller ej. Han virker oprigtig mht forespørgslen, men også som om at han håber han ikke er den rigtige arving. Helt central for den generelle tro på Arvingen er den krone som han går med og som legenden siger at kun en af det kongelige blod kan bære. Det er den krone som vi hjalp Zeldra med at bringe til Neverwinter (referat mangler) hvor den et kort øjeblik blev stjålet af en Red Wizard of Thay. (Det er lidt mærkeligt at hun kom med kronen for der var en legende om at den burde befinde sig under ruinerne af Castle Never).
LPN giver os et badge som viser at vi er på opgave for ham og foreslår at vi først besøger the Chasm for at se hvad der virkelig er på spil. Da vi bliver afleveret der af en diligence opdager vi at vagterne er døde og at der er onde tyve på spil. Kamp! Det går ret stærkt med at få nedkæmpet tyvene da blandt andet Marc critter 3 gange på 2 runder med hans Dragon magazine terninger. I slutningen af kampen eksploderer der pludselig to Fireballs og det er tydeligt at der er en ond usynlig mager. Pan får kastet en Ice Storm rundt om hans lokation og Marc får ligeledes kastet en fireball der, men på utrolig vis lykkes hans concentration checks. d’Agger kaster olie udover det felt hvor mageren er og sat ild til ham så at Torben kan skyde mageren ned med pil og bue. Hurra for rolledrengene. Efter kampen dukker Zeldra pludselig op og forklarer at hun har fulgt tyvene i nogle dage og at de tilhører gruppen Dead Rats (som også har en del wererats som medlemmer). Hun siger at vi kan få mere af vide på kroen House of a Thousand Faces (H1000) som ligger i det samme distrikt (Blacklake) som der hvor Arvingen også bor.
Efter en short rest begiver vi os over Wyvern broen til Blacklake District (BD). Lige da vi kommer over broen møder Profeten Rohini (PR) som fortæller os at hun har været i BD for at mæle mellem flere grupper. I det samme bliver hendes vagter snipet: ambush!
Nu udbryder der en hård kamp mellem rolledrengene og en ganske stor mængde tyve med eller uden buer. Derudover dukker der pludselig en troldmand op med ganske mange mirror images som fireballer os. Efter en hård kamp, hvor Ditz blandt andet laver en nice Thunderous smite crit og som slutter med at Pan Holder troldmanden så kan kan choppes, healer vi PR op (hun var gået ned til en fireball). “I er i sandhed helte”, udbryder hun og siger at vi altid kan få hjælp af hende på Helms Hold. Vi ser at troldmanden er en Red Wizard of Thay. PR ved ikke hvorfor de overfaldt hende, men hun ved at der har været borgerkrig i Thay og at lederen der nu er Szass Tan som er nekromantiker. Hun antyder også at LPN ikke har taget truslen fra Red Wizards i Neverwinter alvorligt nok og hun ved at det efter sigende er elveren Valindra som er deres leder her i byen.
Efter en short rest drager vi til H1000. På H1000 er stemningen generel pro-Arvingen og vi bliver hurtigt festens midtpunkt da vi beretter om hvordan vi slog dragen ihjel sammen med Arvingen. Pludselig er det dog som om at stemningen vender og der kommer en masse hobgoblins og deres hobbit leder Don H. Marc prøver at fortælle en historie fra de varme lande, men da han antyder at Don H er medlem af Dead Rats bryder der åben kamp ud. Det går ret stærkt med at få hobgoblins ned og på trods af at Don H kan teleportere og er supersvær at ramme så må han give op da Pan holder ham. I bytte for sit usle liv kan han fortælle at indgangen til Dead Rats hideout er i Black Lake Park ved et bådeskur og at det er for godt bevogtet om dagen men ikke ligeså godt om natten.
Der var også noget med en fyr som hed Charl og havde lavet en alliance mellem Dea Rats og Sons of Anagomndor (?).
Rolledrengene tager tilbage til Protectors Enclave og får et fortjent long rest. Næste dag starter vi med at undersøge en note vi fandt på en af tyvene ved The Chasm. Der stod “I have a gig for you /G” og der var et citywatch badge så vi tror det er en fra citywatch. Vi finder ud af at det nok er en fyr som hedder Gustave. Ham har vi hørt om før [vagten Gustave som sheriffen mente var i ledtog med djævletilbedere (sandsynligvis Asmodeus sønner)]. Da vi undersøger hans hjem finder vi en korrespondence med Lady Jasmin og Lady Winter, men vi kan se at han ikke har været der i mange dage.
Nu drager vi mod Black Lake Park. Ved bådeskuret kommer det til kamp med 2 store træmænd. Efter det går vi ned i tunnelen og besejrer en omgang rotter og en Umber Hulk. Og så blev det tid til FIFA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s