Kategorier
5.0

6. Den blå drage vi aldrig mødte

Dato: 25. oktober 2017

Referat: Marc

Sted: Ditz

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc (og Torben – kom for sent!)

Hvor er Torben?

Torben sniger sig rundt i gangene alene og finder lidt spredte værdigenstande (200 gp, et cleric scroll og en kappe – værdi 50gp). Torben kommer ind i et rum med to søjler, der hver har et hul i øjenhøjde og et i skridthøjde. Torben finder nogle ’glødesten’ i rummet, hvorefter han placerer en af stenene i en af hullerne og ud kommer en metalstang han kan folde ud. Den kan blive cirka 5 fod lang. Ja så da.

Torben bruger endnu en af stenene og ud kommer en mace (magisk). Halleluja. Han gentager processen og får en kappe (med et lyn symbol på). Og gør det samme igen og modtager 300 gp. Han undersøger rummet nærmere og finder en hemmelig dør.

trea

Her er Torben! Resten af gruppen finder ham og tager et ’short rest’. Mace’en er +1, kappen er magisk og har ’10 damage resistance against lighting’.

Ochre Jelly

Vi går rundt i gangene. Vi går rammer ind i 3 Ochre Jellies, som straks forsøger at spise os. Torben indser på den hårde måde at slashing weapons ikke giver skade og skifter til javelin. Vores modige cleric overdrager sin nye magiske mace til Ditz. Det lykkedes os at nedkæmpe dem over 3-4 runder.

ochre

Vi indser at der er riste i gangene under os. Modige (aka tidligere kendt som) Pan klatrer alene til en blå drage. Jeps. No shit.

Den blå drage vi aldrig mødte…

Pan er kommet ind i et rum… alene… og indser at han ikke er helt alene… Der står en blå drage foran ham. Pan kaster ’darkness’ for at skjule sig. Dragen går til angreb og breather lighting. Pan ruller væk fra faren og får kun lidt skade. Pan giver faktisk lettere overraskende (også til hans egen overraskelses) skade nok til at den flygter!

Blue dragon

Vi andre kommer ned og finder Pan rullende i vores loot…

  • 3 Glødesten (equals loot)
  • 600 gp
  • Gylden lampe -. 100gp
  • Rubin – 250gp
  • Sølvklump – 50 gp

Vi hører da på hvad Pan fortæller om ”dragen” som ingen andre har set og hans yderst overraskende sejr over dette mystiske bæst. Vi klapper ham på skulderen, deler skatten, pakker vores ting og går videre.

Hvor ender vi?

Vi går igennem de lange mørke gange. Vi kommer ind i rum. Der er mørkt, fugtigt trekantet rum. Foran os står en statue. Ved siden af ser vi et skrivebord. Ved siden af er en statue af the Mad Wizard. Vi undersøger skrivebordets skuffer. Vi finder en notesbog skrevet i det 1000 år gammel sprog – Netherese sprog.

Trappen ned i mørket

Vi bevæger os ned i mørket… Vi møder en gruppe ’slitherrats’.  Bedst som kampen er starter dør Pan. Vores modige cleric  genopliver ham. Pan går direkte i kødet på bossen (Slitherrat Hive Mother) og får den ned. Vi kæmper en hård kamp imod de minions der er tilbage. Pan går ned. Marc går ned. Ditz giver en potion of healing til Pan, som kommer op igen. Det hele ser sort ud og vi til sidst tæt på at lave et total party kill…. Men (drumroll)… Vi klarer. Looter og får liiiige nok XP til stige til level 6.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s