Kategorier
4.0 dagene Referater

14. Jagten på troen på det bedste i mennesket

Sted: Monsen

Til Stede: Monsen, Torben, Ditz, Marc, Tom

Level: 5

Startsted: Uden for Shadowfell Keep

Vi hører om Lord Bloodbane som mægler mellem Frost Barbarerne og nordboere . Vi nærmere os Shadowfell Keep, alt var tomt og vi besluttet at tage portalen til det fremmed.

Da vi kom igennem portalen ventede et gitter og en fej vagt som straks flyttede. Da vi endelig fik løftet gitteret var helvede løst, 2 Duergar Shocktroopers og en Duergar Spellkaster som hurtigt tilkaldte en trold. Kampen var hård, men Graven fik ene mand nedlagt trolden. 3 magiske ting fandt vi, dejligt og selvfølgelig fik helten Graven intet.

Endelig befriede vores helte en masse fanger som forklarede at Lizard mænd (leder Redeye) og nogle Duergar (leder Rhunad) have taget 10-15 mennesker som de ville ofre til Qutjultjan. De var draget af sted for 1 dag siden og rejsen skulle tage 2 måner/dage at nå frem.

Straks tog vi af sted for at redde de stakkels mennesker, efter en halv dags vandring blev vi overfaldet af en gruppe Lizard mænd med deres krokodiller. Kampen blev hård og voldsom og alle var i stor krise. Til sidst lykkedes det dog at nedkæmpe det feje bagholdsangreb.

Uden hvile tog vi videre for at have en chance for at redde de mennesker som forhåbentlig var i live. Kort efter mørkets frembrug kom vi til en landsby, hvor trommerne larmede, ofringen var i gang. ANGRIB.

De væltede over os, vi var få og de var mange. Vi stod stolte og da røgen lagde sig lå fjenderne blødende i græsset.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s