Kategorier
4.0 dagene Referater

16. Back for good

Sted: Tom

Til Stede: Monsen, Pan, Ditz, Marc, Tom

Level: 6

Startsted: Uden for Sunless Citadel

Kort resume af hvad der ledte op til dagens eventyr:

I Winterhaven hørte vi om Duergaren Rhunad som havde kidnappet en masse fanger som han havde ført til Shadowkeep. Vi tog tilbage til Shadowkeep og brugte en teleportation cirkel. På den anden side af portalen ventede Duergars og en trold som vi nakkede og befriede nogle af fangerne [referat 14].

Fangerne bragte os på sporet af yderligere fanger som vi fandt I en lizardmen by hvor de skulle ofres til den grønne drage Qutjultan. Vi fik ram på en gruppe Lizardmen og deres leder Redeye (RIP) og ypperstepræsten Slithan (RIP). Slithan havde et brev (se vores dokumenter) [referat 14].

Fra en skakt kom Qutjultan frem, men ved hård smiger og intimidation – klassisk good cop, bad cop – fik vi dragen til at flygte uden kamp [manglende referat 15].

Vi fandt også information om at Rhunad havde taget de sidste fanger til Sunless Citadel – et gammelt tilholdsted for Ashardalon tilhængere. Vi drog gennem Wastelands kaldet the Ashen Plain – som legenden siger er lagt øde af Ashardalon – til Sunless Citadel hvor vi på toppen af kløften rydede en Duergar vagpost [manglende referat 15].

 

Dagens eventyr:

Vi fulgte en lang trappe ned i kløften. Vi fandt spor efter at nogle folk var blevet hapset af en flyvende ting med store kløer…. Vi kom ned til Sunless Citadel og narret os ind af hoveddøren ved at lade som om vi havde fanger med. En hård kamp gik i gang med vagterne. Men I bedste boyband stil lavede vi comeback med stil. Harmonierne i vores angreb sad i skabet og Tom måtte frustreret se til mens Dexter og Thoradin “laid down a suppressing fire with their incinerators” og Minos, Graven og Drake gav tørre tæsk til bamsen.

Vi fandt ca. 660 gp loot (1000 gp med hvad vi havde i forvejen).

På en af dørene fandt vi Ashardalons symbol overskrevet med Asmodeus’ symbol i Kobold blod. Det ledte til et skummelt dragekammer – men støvet på gulvet gjorde at vi valgte den anden dør. (Kunne hænge sammen med de store køer). (smileysmiley Tom)

Vi begav og igennem sunless citadel uden problemer indtil vi kom til et stort søjlekammer fyldt med Gnaw Devils. Det virkede på forhånd som en meget hård kamp, men igen fik vi koncentreret vores powers rigtigt så vi med næsten konstant hastighed fik decimeret antallet uden egentlig at komme I fare.

Konklusion:

Rolledrengen er tilbage!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s