Kategorier
4.0 dagene Referater

13. Dragekampen – helte eller kujoner

Sted: Tom

Til Stede: Tom, Torben, Marc, Pan, Monsen, Ditz(Alle!)

Level: 5

Startsted: Northern Lands

Vi forsatte ned af vejen efter vores sidste store sejr. Efter kort tid mødte vi 5 rædselsslagne Frost Barbarer flygtende ned af vejen imod os. Efter dem kom en enkelt Blood Ghost Berserker. Tapre stillede vi op til en endnu en kamp mod denne verdens ondskab. Sidst man hørte om Blood Ghost Berserker (eller på dansk en Bugbear som ikke havde vasket sig et stykke tid) er for 15 år siden, hvor de var kendte for deres blodrus.

Berskeren startede kampen med at kløve Minors ned i dværge størrelse. Minos svarede igen med et drabeligt sværd hug til hovedet, men Berskeren grinede bare hånligt og afleverede et øksehug til Drakes krop. Snake brugte sin sorte magi og sørgede for at Berskeren var optumlet resten af kampen og væltede rundt som Pan, en sen nattetime på en karaokebar i indre København.

Vi var sande eventyrshelte, vi løb rundt og brugte range weapons, mens Berserkeren tumlede rundt, hvor stolte må vores familier og kære ikke have været i denne, en af vores mest glorværdige stunder?

Til sidst faldt Berskeren efter et spell-orgie af Snake og Thoradin, Thoradin ramte dog ikke meget.

Efterfølgende møder vi en flok Frostbarbarer som forklarer at Berskeren ikke var alene, der er mange af dem i området. Midt i samtalen bliver himlen flænset af et frygteligt brøl og himlen bliver kulsort. Ud af mørket kommer en Elder White Dragon (kulde – fastfrysning på afstand, bid og klør, resist kulde) flyvende.

Uden advarsel angreb dragen de stakkels Frostbarbarer og udslettede dem frost breath og smash taktik. Modigt stormede vi alle frem og tog kampen op. Kampen blev kort og blodig, gamle drager er ikke gode og kærlige dyr, den lektion lærte vi på den hårde måde den dag. Vi måtte bøje os i støvet og bad for vores overlevelse, blødende på kroppen og med ar på sjælen forlod vi skuepladsen.

Vi luskede tilbage til byen Nordborg, hvor vi mødte Frostbarbaren Styrgunnar, som vi kæmpede sammen med mod dragen inden han flygtede som en kujon. Han fortalte man mente der var 2 drager. Vi besluttede gamle drager alligevel var søde dyr og at vi for nu ville lade dem være alene.

Slukørede dragede vi mod Winterhaven, på vejen mødte vi en vagtpatrulje fra Winterhaven som fortalte at små sorte dværge dukkede frem og kidnappede folk, sporene ledte mod Shadowfell keep. Er Shadowkeep genopstået? – Vi havde ellers tidligere ryddet dette onde sted.

Vi begyndte straks at følgende sporene som ganske rigtigt førte mod Shadow keep. Inde i skoven blev vi overfaldet af edderkopper og andre onde væsner. Efter en heftig kamp lå de alle døde i skovbunden. Der er helt sikkert noget galt i Shadowfell keep.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s