Kategorier
4.0 dagene Referater

DOBBELTAFSNIT: 2: Jagten på Kobolderne og 3: Kampen mod Irontooth

3. Kampen mod Irontooth


Startsted: I skoven uden for Winterhaven

Dato: Fredag den 15. maj 2009

Tilstede: Tom, Marc, Ditz, og Pan (hos Marc)

 

Koboldernes hule

Vi får øje på en ordentlig røvfuld kobolder (~10 minions + 1 slink + 1 slinger + 2 dragonshields) foran et vandfald. De spotter en kluntet Drake og kampen er igang. På trods af at vi ikke har vores daily eller action points går det ganske glimrende fremad.

Da vi er ved at have nedkæmpet alle kobolderne løber en af dem gennem vandfaldet i det han råber: “Irontooth must be warned”. Da de fleste af os har tænkt på dette som en encounter brændes de sidste powers af, men ak og ve, Tom er nådesløs og inde i grotten venter endnu flere kobolder ~14 (som det aldrig rigtigt lykkes os at identificere).

 

No rest for the dying, så vi vælter igennem vandfaldet og en meget hård kamp begynder. Vi får etableret en mur beståenden af Drake, Graven og Minos som et par runder tynger godt ud i deres minions og også et par sejere.

 

Irontooth ankommer

Irontooth (goblin) kommer fra et rum hvor vi kan se horder af guld…. doh…. sølv og en mager som påkalder dæmonen Orcus kommer fra den anden retning. Minos konfronterer Irontooth og Drake går mod mageren som kaster med ild.

 

Det ser så sort ud for rolledrengene at selv Snake må kaste sig ind i nærkampen, men ak på bare en rundes mandekamp mister han næsten alle sine hits da han bliver dobbelt sneaket af to kobold skirmishers og man forstår nu hvorfor han altid gemmer sig.

 

Thoradin er fanget i et hjørne og må kæmpe med sit våben hvilket ikke går særligt godt. Minos og Graven får langsomt gang i bøllehuggene mens Drake som en anden Rocky holder sig oprejst mod magerenes ild runde efter runde mens han bare får tæsk.

Alle rolledrengene er langt nede, men nu er det primært mageren og Irontooth som er tilbage. Minos og Snake får gang i en god combo på Irontooth inden Minos går ned. Så er det drakes tur til at gå ned, men nu kommer mageren i kamp med både Graven og Thoradin og snart er han nede og så er Irontooth også historie lidt efter.

Vi looter en masse sølv, en magisk dwarven chain +1 (Drake), og finder en seddel: Fra Kalarel til Irontooth: Min spion i Winterhaven siger at du skal holde øje med nogle super seje eventyrere (os!). Kalarel er ved at åbne en portal nær winterhaven som Orcus kan sende sine undersåtter igennem!

Vi drager tilbage til Winterhaven med en sæk Kobold hoveder.

XP: +395


2. Jagten på Kobolderne (og den forsvundne Douven)


Startsted: I skoven uden for Winterhaven

Dato: Mandag den 4. maj 2009

Tilstede: Alle (minus Pan som lå med en religiøs anstødelig swineflu i halsen)


Vi startede lige på og råt med at rykke mænd op og rekapitulere lidt fra sidste gang hvor Torben – som den eneste (der er altid en undtagelse fra reglen) – havde læst referat og (i store træk) kunne lede partyet på sporet af hvor vi slap… det skulle lige nævnes synes jeg.

MEN altså vi kom til Winterheavens port og stødte på to dovne vagter som ikke sådan lige ville lukke os ind før vi fortæller at vi lige har nakket multo mange kobolter mv lidt uden for byen. Vi blev henvist til Raftons Inn, hvor vi skulle tale med Lord Padriag.

Vi ankom til kroen og stødte på en af de første mange NPC’er med følt voice-over fra vores kære DM. Minos blev lidt utålmodig efter at vi havde talt meeeeget lææænge med en gammel prut ved navn Elian og tankerne begyndte at bevæge sig ad labyrintiske veje.

Elian troede i øvrigt at de kobolter vi nakkede var Red Caps (fey et-eller-andet). Elian fortæller at Valfron (mager – sælger rituals) er rådgiver for Lord’en, at Marla er cleric, at Ninara (elverkvinden) er af den lukkede type og bl.a. bl.a. bl.a. – Pludseligt popper navnet Leeroy op i Minos hjerne og der kommer en trang til at lave goring charge på et eller andet…

– men følelsen forsvinder heldigvis igen, da Snake bluffer Elian til at fortælle lidt mere om en gut ved navn Douven der er forsvundet (1 uge) og forinden fablede om en drage-gravplads 2 timer sydvest fra byen. Well, det er sikkert ingen ting…

SÅ kom Lord’en ENDELIG og Lord Padriag kommer hurtigt til sagen og udlover en dusør (100GP) hvis vi vil rydde Kobolt-hulen. Den ligger 2 timer sydøst.

Vi begiver os af sted og bliver kort fra byen Waylaid af en flok på 11 mænd og et par store grimme spiders i snor. Der var også en rød ninja mand som kunne lidt af hvert. Vi gør hvad vi gør bedst og går i kamp fulde af optimisme – HAH hvor svære kan de være tænker en eller to. Lidt svære viste det sig…

(kampreferat kun på management niveau – man er velkommen til at fylde på)

Spiders viser sig at være ret hårde, de springer og bider, knock’er prone og giver poisen dam. 5/rd til Minos og en til (?). Den røde lejesvend – det røde svin – stepper på et kritisk tidspunkt frem og laver et force pulse, men vi kommer igen og blinder røde svin. Han forsøger at stikke. Minos forfølger i Leeroy-stil men choker sit rul. Marc rammer, dog choker også Ditz – totalt blind fury! Røde stikker af da blindness ophører og kampen er vundet…

Loot: 50 GP, 100 SP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s