Kategorier
4.0 dagene

4. Befrielsen af Douven Stahl

Dato. 13. august 2009 hos Marc.

Til stede: Torben, Tom, Marc, Pan og Ditz

Startsted: Winterhaven

Madbestillingen går i ged.

Det hele starter med, at Marc bestiller burgere og regner ud af 2 burgere til 4 personer = 6 burgere, og burgermanden glemmer så oveni en stor pomfrit. Ikke en god start, men Tom tager det pænt, og Torben er den eneste som får 2 hele burgere.

Hvad skete der sidst?

Vi starter dagen med, at være helt blanke for hvad der skete sidst. Vi mangler Char.-Sheets, og Pan bliver ved med at sige, at sidst vi spillede var hos Simonsen uden ham. …… vi læser referat fra sidst og føler og (mere) parat til nye eventyr.

Ingen informationer!

Vi går rundt i byen, og forsøger at finde ud af, hvor vi nu skal tager hen og få lidt informationer. Men informationerne vokser altså ikke på træerne i denne del af verden. Søster Linora (Cleric) fortæller ikke så meget.

(så er jeg fucked med Pans noter 🙂

…. Avanona – Gammel keep nord for byen – hjemsøgt. + Valfron

Gamle Emperium på sit højeste (Nerath) Forpost? Vogte mod gnoll invaders ->ruiner! Goblins?!

Dragekirkegården.

Vi drager mod dragekirkegården. Her møder vi 4 flok Guard Drakes, en Gnome Skulker, en bunke bøller og en spektral App…. (kan ikke læse Pans kragetær), som vi tror er Kalarel med Orcus symboler på.

Kamp ….. Det går meget godt, og Tom ruller ikke så godt som han plejer….. og efterhånden synes vi, at denne kamp skal vi nok vinde. Men så kaster spektral et spell, som får de fjender, vi lige har nakket, til at rejse sig som undeads. Dette gør han 3-4 gange, og hvergang skal vi hakke os igennem en mur af fjender, for at komme hen til Skulker og Spektral. Her må vi sige at Minos og Thoradin er rimelig effektive. Det lykkes til sidst, men så forsvinder Skulker (noget han kan når han bliver bloodied). Heldigvis fejler han sit sneak på Graven, og så står han pludselig lige ved siden af en sur Graven og en blodhungrende Drake, og det overlever han ikke særlig længe. Snake får nakket Spektral med et ekstra angreb (action point). Inden Speltral dør (eller var det Skulker) råber han “KALAREL I HAVE FAILED YOU … LORD ORCUS PREPARE MY WAY” …. og det betyder vist, at vi ikke helt har fået nakket Kalarel endnu.

Befrielsen af Douven Stahl.

Douven bliver befriet, og han fortæller, at han fandt en buste / ikon, og det finder vi på Skulker.

Loot: Buste / Ikon af Ocus (gud), Amulet of health +1 (+1 til alle saves), Bracers of the perfekt shot (+2 damage ranged basic attack), 75 GP.

XP: 400

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s