Kategorier
3.5 dagene Referater

32. Rolledrengene vs. Kahn


Endelig dukker Kahn op.

Vi starter med at stille op til kamp. Vi får 2 runder til at gøre os klar, og så går kampen i gang. Tom starter med, at snuppe alle ”byfolkene” til kampe i sidegaderne, så det er kun os mod Kahn og han onde slæng af køllesvingere og spellcasters.

Vi ser en masse giants, ogres og bugbears komme ind på pladsen, og Sidney starter kampen med at save på et rigtig nasty spell ……. Hvor kom det fra?

Bash bliver ramt af en iskugle, fra vores gamle ven Sarwith, og vi begynder at få bange annelser for kampen.

Laucian kaster fireball, men ruller 1 for at se om fjenderne savende, så ½ dam i denne omgang.

Bash charger og giver skade (kampen vil vise sig, at han stor set ikke kan misse giant og ogres).

Stryke og Hex booster op og løber frem mod fjenderne.

Der bliver kæmpet hårde kampe, og vi er absolut ikke ovenpå …….. og så går det fra dårligt til værre, da Sidney spotter en usynlig Kahn, men hun får advaret os, og sender hønse af sted efter ham. Kahn angriber Sidney, og hun går ned med misset save for 61 i dam. ….. Men vi brokker os (måske mest Pan og Ditz), og pointerer at Tom tidligere i kampen, lavede et træk om, pga. han havde glemt at Hex var large, og Tom forbarmer sig, og siger at Sidney har fået dam, men save er lige meget. Sidney er i live, men har rimelig få hp tilbage.

Bash slagter den første giant, og giver 75 i dam til ogre i samme runde……. YEAHHHH; så kører toget, og bash har fyldt godt med kul på!

Hex slagter bugbear ………… YEAHHHHH; fut, fut, fut, bare lade være med at stå i vejen!

Stryke kaster spell, så Kahn bliver synlig (desværre også Sidney), og så snart Kahn er synlig, kaster Laucian dispell på ham, og han krymper og bliver mindre frygtindgydende for hvert spell der ryger. Laucian nakker alle Kahns spells bortset fra et enkelt! YEAHHHHHHHH; så blev Kahn også ramt af toget.

Hex giver 70 i dam. YEAHHHH; kom nu ind i kampen Kahn! ….. eller er det i virkeligheden Karen? Er du en TØS?

Vi kæmper noget mere, og vi bliver presset mere og mere på hp, og lidt for mange fjender.

Stryke siger ”SKRID” til alle fjender indenfor 50`, og alle giants, ogres og bugbears forsinder, bortset fra en enkelt ogre (det var altså heldigt, at deres will-save var umuligt dårligt). YEAHHHHH; flygt hjem til jeres mor! (Desværre kommer de tilbage i næste runde, men den tid den sorg)

Laucian nakker Kahn med en fireball. YEAHHHHHH; og der er mere hvor det kom fra..

Ulwei storm-caller er dukket op i kampen, og hun er også fårkin usynlig, men Sidney spotter hende, og angriber hende ………. Ups; Tom havde lige glemt, at fortælle at der er 6 Ulweis, så i stedet kaster Sidney en fireball, og nakker mirror image, og stiller sig så ved siden at Ulwei, så vi andre kan se hvor hun er. YEAHHHHHHHH; Nu kan du bare vente dig – SO!

Der kastes dispell på Sidney og Laucian, og de bliver begge synlige, så den fordel er væk.

Bash charger og rammer Sarwith. YEAHHHHH; der er ikke så sjovt når det går den anden vej vel? Din lille gnom!

Stryke healer 3d8 og ruller 3 x 1. Flot ….. men det må være pga. der røg en sky for solen. Tom vader i det, ved at fortælle hvor usansynligt et sådan rul er.

Sidney ”det er en rigtig dårlig dag, at have en dårlig dag på” Der saves mod fireball igen. YEAHHHH; men næste gang får jeg jer med fuld skrue!

Hex critter 2 gange i samme runde. YEAHHH; kom out and playayayayayayay.

Til sidst lykkes det os at nakke Sarwith, da han prøver at flygte sammen med de sidste giants, ogres og bugbears. YEAHHHHH; Bash og Laucian nakkede han i ryggen, som den hund han var.

Ulwei overgiver sig til Sidnye. YEAHHHHH; hun skal bindes og gagges, og så skal vi to tøser have det rigtig sjovt (udgivet som film, med Katja K. som Ulwei)

Hvor mange hoveder kan en drage mon have?

Men (med Tom er der altid et ”men”) vi hører brøl, og vi får 5 runder til vi skal kæmpe mod Tiamats udsending.

Vi healer så meget vi kan, men Stryke har et 5.lvl. spell tilbage, og Hex har kun 3.lvl. tilbage, så denne kamp skal vindes med stål, styrke og mandsmod!

Stryke bruger sit sidste spell på dispell evil, og det virker, så dragen bliver sendt tilbage til sit eget plan, og det var det …………… SLUT ……… og de levede lykkeligt til deres dages ende.

THUS ENDETH THE RED HAND OF DOOM.

Og så er det vist på tide, at vi går i gang med 4´th.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s