Kategorier
3.5 dagene Referater

30. Rolledrengene mod den røde hånd!

Startsted: Brindol

Dato: 22. december 2008

Tilstede: Tom, Marc, Pan, og Ditz (hos Marc)Blog Image

The red hand approaches!

Vi bruger summon lesser dragon og tilkalder en large young golden dragon som skal hjælpe os med at forsvare Brindol.

Det første der sker er at en flok giants prøver at nedbryde nord og sydmuren. Kaptajn Ulverth forsvarer sydmuren, mens vi begiver os mod nordmuren. Vi rider ud – Laucien og Sorana flyver på dragen – og møder 5 giants der kaster med sten. Uden de helt store problemer får vi nedkæmpet dem og når tilbage inden resten af hæren med Saarvith (goblin leder) i spidsen når frem.

Vi når lige at komme ind gennem porten og at blive hyldet inden den store røde drage – Abithriax – angriber og sætter ild på byen. Bash og Hex tager en flypotion. Vi får hyrtigt luret at den udover at være fire resistant er cold resistant. Vi har kastet resist fire på alle og får derved reduceret en hel del af dens breath skade (20 per breath). Bash charger og det ser ok ud – den får hurtigt 160 i skade, et dispel magic der tager alle dens 3 spells og -3 STR med golden dragons breath – men så bliver den blot sur og snakker om at den nedstammer fra Ashor Dalon! (Dalooonsmiley) Og så giver den ellers Bash den store tur med alle 6 angreb på trods af at the Bash har AC 27. Det er kun pga de -3 STR (-1 dam) at Bash rammer præcis -9 og derved overlever – close, but no cigar mr. Abithriax.Blog Image

Nu er det vi laver guld movet. Vores golden dragon begynder at grabble med den så den får denied sin dex og ikke kan flygte. Tom surmuler over grapple reglerne mens terningguden blot ler – deus ridens – af ham da Abithriax gang på gang taber grapple contests. Sorana som stadig sad på dragen da den begyndte at grapple tager det store fald.

Nu får Abithriax mange store hug og endeligt er det Hex der giver den ulivssår!

Vi får af vide at i den anden ende af byen er den røde hånds tropper brudt igennem, men inden vi skal derhen må vi hjælpe i 5 minutter med at slukke ilden så byen ikke brænder ned. Sidney bruger dog noget af tiden til at vise Abithriax hoved frem til horderne uden for porten! Så meget blodrus er hun i at det først er bagefter hun tænker på looooooot!

Gadekamp

Vi kommer hen i en gade hvor vi laver en barikade. Laucien kaster improved invisibility på Sidney som ligger på et tag og sniper løs kampen igennem.Blog Image

Først kommer der et hold hobgoblins etc. som Sidney fireballer med sin wand. Så stormes barrikaderne af 5 blå næshorn og en red spawn på et næse horn. Red spawn tager hurtigt biletten sammen med hans super næsehorn men de andre 5 skyder lyn fra hornet på dragen som får en grim overraskelse og næsten dør. Laucien og Sorana som sidder på dragen bliver også ramt, men Tom er sød så Laucien får kun 2 lyn mens Sorana får 3 – og det er desværre for meget for hende.Blog Image

Nu kæmpes der med de 5 næsehorn, men det er en ulige kamp og snart ligger de døde i gaden. Vi begynder at heale dragen inden der kommer flere. Der er meget røg der hvor den røde hånds folk kom fra. I røgen synes vi kort at kunne ane troldkvinden Ulwai Stormcaller. Vi har lidt tid inden næste hold ankommer.

Ting vi skal huske. Tågehornet, sæk med dyr, disguise self ring,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s