Kategorier
3.5 dagene Referater

29. Enter night – Rolledrengene vs. Azaar Kul 2

Startsted: Fane of Tiamat

Tilstede: Tom, Marc, Pan, Ditz og Torben (hos Ditz)Blog Image

Stryke vs Azaar 

Da vi kommer tilbage til kampen er vores helte on top of things, men de næste runder er det som om at saves’ne mod suggestions går galt. Først er det Bash der flygter ned i hullet og derefter er det Sid. Inden da er det lykkedes Sif med sine overlegne sanser at spotte Azaar Kul som står i det ene hjørne og booster op – og tilsyneladende med et energifelt rundt om sig som Syd ikke kan trænge igennem. Stryke kaster invisibility purge og nu kan vi se ham. Vi forsøger med nogle dispel magic (area) at få feltet væk, men det er først da vi nærlæser dispel magic (person) at lykken vender – inden da er der dog en fra partyet som skal dø!Blog Image

Da Azar Kul bliver synlig booster han lidt mere inden han nedkalder nogle ildkugler som Strykes spell resistance dog modvirker, men da vi har nedkæmpet djævlene så stormer Stryke Azaar Kul og han bliver ikke stoppet af feltet! Men ak, Stryke får bøllehug, bl.a. en crit til 55 i skade og på hans save mod massive damage ruller han 1 (det eneste han kunne kikse på) og Strykes afsjælede legeme falder tungt til jorden.

Hexe skal brændes

Nu er det vi rammer Azaar Kul med al kraften fra den hemmelige bog (dispal magic på ham) og hans spelss forsvinder som dug for solen! Bazh og Hax konfronterer Azarr Kul på alteret midt i rummet og efter få runders kamp får Bash givet Azaar banesår. Djævelene forstøver og de seje helte rækker armene i vejret – de har sejret!

Men ak og ve Tiamats hævn er ubønhørlig! Azaar Kul bliver spist med al loot – NOOOOOOOOOOOOO! – af hendes blå dragehoved der skyder ned fra den portalen. Derefter breather de 5 drager på alteret og Bash får undveget det værste men af Hex er der kun forkullede rester tilbage.

Mørket har opslugt vores to præster. Konfronteret med Tiamats ondskab var deres tro ikke stærk nok!
Blog Image
Ydermere dukker en avatar af Tiamat nu op fra alteret. Sidney som
langt om længe er kommet tilbage kaster sig modigt frem mod avataren
men misser – verdamt! Bash hiver fast i Sidney og liget af Stryke –
Laucien flyver ned og griber resterne af Hex og så teleportes der – nogle gange er det en fordel med dødvægt for vi kunne ikke alle 5 i live have teleporteret.

Var det fejhed der fik os til at teleportere. Nej, vi måtte tænke på
den meget lille mulighed der var for et TPK og hvad skulle de stakkels
byboere i Brindol så have gjort. Vi ofrede mulig loot (og xp) for dem!
Host. Host.

Tilbage i BrindolBlog Image

Vi er tilbage i Brindol og hurtogt raiset og boostet. Byen er nu næsten under angreb og vi kaldes til møde på borgen. Kort fortalt får vi overtalt byens beboere til at blive og forsvare byen og præsterne til at fungere som mobile enheder (Rommels ide til forsvaret af Jylland – ja vi var stive på det tidspunkt:-)

Her er en liste over de vigtigste NPC’ere:Blog Image
* Lord Kerden Jarmaat, Lord of Brindol.
* Lady Verrasa Kaal. Handelsdronning som ejer det meste af Brindol og som alle skylder penge. Har en personlig lille hær. Kerden og Verrasa kan ikke lide hinanden.
* Kaptajn Ulverth. Leder af Lion Guard
* Immerstal. Brindols troldmand.
* Tredora Goldenbrow. Aasimar præst (Pelor). Har et godt øje til Jarmaath.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s