Kategorier
3.5 dagene Referater

12. Børnene blev lagt i seng, og de voksne gik på loot

Startsted: I ork-borgen, nord for Melvaunt

Tilstede: Tom, Marc, Torben og Ditz.

Level: 6

Vi sender børnene tilbage til byen, og så skal de voksne loote!

Vi går op til lvl. 3 og finder ud af, at vi kan åbne stendørene ved at banke på dem med Hammer of Grums. Vi finder en stensakrifag, som Sydney undersøger for fælder. Hun er rimelig sikker på, at der er fælde på kisten, men da hun vil afmontere den, får hun i stedet aktiveret den, og hun får skade og con damage for poison. I bunden af kisten, er der et kort til The real Tomb of kursk OneTusk. I rummet finder vi også resterne af OneTusk 3 koner og en del smykker.

Den nordlige dør på lvl. 3 fører ind til et rum, som er kolapset.

Vi går op til lvl. 1 og må smadre stendørene, for at vi kan komme ind. Efter en rum tid og en masse larm, og dørerne lavet til grus, og vi kan loote endnu et gravkammer. Vi finder 6 grave af Orc War Lords, og vi får åbnet og lootet 5 grave, men ved den 6. kommer der en blop ud, og den forsøger at snuppe Bash, men han vinder graplet. Vi begynder at hakke på den, og laucien kaste firespells, men da Hex hakker den med sit sværd deler den sig, og nu er der 2. Blop1 dør rimelig hurtigt bagefter, men blop2 tager fat i Laucien, som bliver graplet. Heldigvis slipper Laucian fri af blop2, og vi får den hurtigt overmandet.

Vi vælger ikke at undersøge grotterne, og tager i stedet tilbage til byen, for at modtage vores hyldest og beløning:

Vi modtager forskellige gaver fra familierne, og familien Laiyraghon holder en fest for os. Mens vi nyder den gode mad og vin, og familien selskab, rejser storebroderen sig op, og udbringer en skål til vores hyldest, og undskylder at han er træt og vil gå til køjs. Men det skålen virker ikke oprigtig, og så snart at storebroderen er kommet ud af døren, kan vi høre den blive lukket og låst udefra…….. Vi får kun 1 sekund til at overveje vores næste træk, før at en stor grim Urukai orc træder frem oppe på balkonnen sammen med 2 bodygards orcér og 8 archer orcér. Urukai siger at hans styrke vil stige når hans spyd drikker vores blod, og at familiefaderens dage er omme, og krnapt har han sagt det sidste, før at de 8 archers fyrer deres pile i familiens overhoved. Sønnen kaster sig straks over sin fader, og begynder at heale ham. Laucien kaster en fireball, og tager 1 bodygard og 2 archers ud, samt giver Urukai en grim forbrændelse. Hex gør Urukaién blind, og Stryke stunder 1 bodygard og 2 archers med sound byrst. Bash aktiverer sin ring, og flyver op på balkonnen. Laucien kaster mere ild, og Urukaiéen går ned, og Bash tager 1 archer. Hex tager den sidste bodygard ud, og Bash ryder op i de sidste archers. Imens har Stryke kastet sig over faderen, og gør alt for at holde liv i ham.

Da faderen er healet op, er vi er parat til at hente vores gear, og lade storebroderen betale for sit foræderi, men faderen bønfalder os om, at han nok selv skal klare dette, og at det er vigtigt for ham, at det er ham selv, der skal straffe sønnen, og ikke andre. Vi accepterer modvilligt, men Bash grynter, at hvis han ser ham, så bliver det ikke sundt for storebroderen.

Som tak for at have reddet endu et familiemedlem, får vi alt vores udstyr idenitificeret gratis.

Nu skal vi bare finde ud af, hvor vi skal tage hen på nye eventyr. Skal vi udforske Kursk OneTusk gravkammer, skal vi besøge det keep, som er beskrevet i brevet som vi fandt i Xul-Jarak, skal vi slagte storebroderen og ignorere faderens bøn eller skal vi noget helt andet. Mulighederne er uendelige, og vi er parate til nye eventyr, og til at bekæmpe ondskab i Pelors navn.

Loot liste:

Loot fra før d. 20/10-2007:

PP: 500, GP: 4945, SP: 150, Smykker: 4000 GP (sælges), Gems: 1300 GP (sælges), Jernnøgle, Scroll / brev med hilsen fra Azaarkül (=søn af dragen) Rød hånd / klo signatur., Studded leather armor (magisk), Falchion mw (sælges), Halbard (magisk) (sælges), Javalin mw (sælges), Double axe (magisk i begge ender) (sælges), Chain shirt mw (sælges), Potion:1 x ? (beserk), 1 x ? (orne), 1 x ? (mountain orc), 1 x ? (mountain orc), 1 x ? (Boss), 1 x ? (boss), 4 x ? (Brute), 4 x ? (Brute), 3 x ? (spear fighter) (25), 3 x ? (spear fighter) (28) Måske shield of faith.

Loot fra d. 20/10-2007:

Hammer of Grums (magisk) Bash går rundt med den, Ring (Magisk), Wonderwoman head band (Magisk), Bracers – Super boss (Magisk), Amulet (Orc chef) (Magisk), Nøglebundt, Scroll (Magisk), Bracers (mager) (Magisk), Gauntlets (Magisk), Full Plate (WL) (magisk) Stryke går rundt med den, Oil of keen edge, Pelse: Dire Bear (sælges), Winter Wolf (sælges), Et eller andet dyr (sælges), Kappe af skind, Klo (sælges), Insekt kæbe (sælges) + andre dyre trofæer (sælges)

Potions: 2 x (orc chef), 1 x neger hurtig, 2 x hop, 1 x cure light

PP: 150, GP: 560

Loot fra d. 26/11-2007

PP: 1055, GP: 265, Skat: 1800 GP, Free passage på et skib, 5 x gylden nøgle (hver nøgle er 500 GP eller en tjeneste værd), 5 x sølvring med grifffon = fly lvl. 9 1 gang., 2 x leather armor (bodygard) (sælges), 2 x mw schimitar (bodygard), (sælges), 2 x spiked shield (bodygard), Long spear (super sej orc), Mithril armor (super sej orc), Throwing spear (super sej orc), Bredskygget hat (super sej orc), 5 x chain shirt mw (sælges), 5 x orc double axe mw (sælges), 6 x juveltøj (sælges), 1 x rod (magisk) (Laucian går rundt med denne)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s