Kategorier
3.5 dagene Referater

18. Ruins of Rhest

Dato: Fredag 25. april 2008

Startsted: Rhest

Tilstede: Alle (Tom, Simonsen, Marc, Ditz, Pan & Torben – I Toms sommerhus)

Level: 7-8Blog Image

Turen over søen

Vi kommer over søen uantastet ved at forklæde os som en gruppe goblinoids der har taget fanger til Saarvith. Først sejler vi mod den mindste ruin med lys i. Det viser sig at være et klokketårn og Laucian får råbt til vagterne på goblin at vi har fanger med til Saarvith. Vi får derfor lov til at lægge til og idet vi lægger til kaster Stryke silence på klokketårnet og vi andre forsøger at overmande vagterne. Sidney kommer inden for sneak-range med buen og tager en ned fra toppen af tårnet. Bash tager to ned i første runde. Laucian får den 3. med Magic Missile.

Historien om Klokkeren fra Rhest og hans STORE sværd

Vi kan høre en del goblinoid-snak bag døren til tårnet. Vi charger. Tre goblinoids ryger hurtigt ned. Flere oven på. Bash og Stryke går efter dem. Sidney klatrer op efter 3 runder – flot! Not!

Hun dumper ned foran en sur motherfucker ‘klokker’ med et meget meget stort (red., Sidney vel nok mene ‘ubehageligt’ stort) sværd, der forgæves har hamret løs på klokken. Nu er han godt sur og giver bøllehug til den lille elver.

Kujonen Sidney hopper derefter rundt som en høne uden hoved og forsøger desperat at trække tiden ud til forstærkningen kommer frem.

Bash og Stryke kommer op. Den store satan vælger at flygte ved hjælp af ”fly”efter at have at fået nogle saftige tæsk . Bash skyder en pil af sted og han falder ned i vandet.

Hex’s Moment of Glory

Vi looter tårnet og fortsætter med tømmerflåden mod den anden ruin. På vejen lykkes det ved en fantastisk indsats af Hex alene at finde den nedfaldne kriger. Han sikrede derved nøglen til at fuldføre eventyret og samtidigt uddelte han med rund hånd de magiske ting den store kriger besad. Men ak, igen var der ingen tak. He will always walk alone.

Flyvende Bugbear & store GT’er

Vi sejler mod det næste fæstning, hvor Sidney på næsten magisk vis spotter to store Ogres der bevogter indgangen. Ubehageligt. Sidneys gode rul åbner muligheden for at sejle rundt om ruinen og komme bagfra, men så mumler Bash noget om at drikke en fly-potion og flyve mod toppen…

(6 store Tanqueray & Tonics kommer på bordet og gintågerne ruller ind over referatet…)

Bash flyer op før vi når at sige NO WAY FUCKER, hvor han ser 2 minotauere og 2 trolde på taget, som han med det samme skyder på med sin bue! Laucian forsøger at redde hans røv og flyver efter ham.

Blog ImageDe to trolde flygter nedenunder og begynder at advare bygningens beboere. Bash dræber en minotaur. Imens kaster Stryke Detect Evil pga. noget spell-teknisk som gør at han senere kan turne de 2 Ogres – virker mærkeligt og meget Sex and the City-agtigt…

Flamberet æg? Anyone?

Laucian ser noget der ligner æg i en træ-tilbygning ved siden af hovedbygningen. Som den one-trick elver han er, kaster han en svag Fireball og sætter reden i brand. En Green Dragon Spawn dukker op for at forsvare sine unger og breather på Laucian, som heldigt saver.

Blog Image

Samtidig dukker en sort drage op og breather på Bash og giver 20 i skade. Stryke kaster det der spell, som gør ham i stand til at turne monstre han ved er onde (red., mon han ikke har set de 2 drager?).Blog Image

Anti-heltenes anti-helt forsøger at angribe den sorte drage to gange selvom han havde movet, men Bash’s snyderier lykkedes ikke…

Laucian kaster en Scorching Ray, Empowered med en ekstra ray (68 i skade). Det gør tydeligvis ondt og den grønne spawn går ned. Bash charger sort drage (25 i skade) og den ’flygter’ ned i fæstningen, samtidig turner Stryke de to onde Ogres og de forsvinder.

Stick together team!

Nu splittes gruppen op i to halvdele (red., aldrig en klog beslutning!). Hex gurgler en Fly-potion og flyver ned i fæstningen gennem taget sammen med Laucian og Basim. Nede i det rum, de kommer ind står en minotaur klar sammen med en Red Dragon Spawn Priest.Blog Image

Laucian kaster Fireball, som desværre ikke lader til at give skade mod Red Dragon Spawn og de to andre klovner også rundt – Bash får dog givet 20 i skade til præsten. Imens åbner Stryke hoveddøren med Sidney lige bagved.

Desværre finder de inde rummet de to trolde, den sorte drage og en nasty lille goblin-fætter kældt i halfplate, mirror images og en MF wand.

STRYKE three… You’re OUT

Dragen kaster Darkness i rummet hvor Sidney & Stryke står – strike one. Stryke bliver ramt af goblinens wand og får 52 i skade – strike to, AV! Derefter angriber troldene ham og da en af dem rammer med begge klør bliver han flået i to stykker – Stryke out.Blog Image

Sidney får i total darkness flået en fireball fra scroll ind i rummet – lige på kornet (21) – inden han flygter op af trappen. Nu skal han op og snipe.

I det andet rum. Hex hugger løs på Liz (red spawn lizard) og i to angreb giver han 17 i skade (red., vi forsøger at køre ekstra på, men Tom er stadig for ædru).

Hvad gør vi nu… Lille du?

Laucian kaster Cold Scorching Ray (red., Pan disser Marc, men hvorfor når det Marc gør er godt for partyet?). 3 rays går ind og giver 61 cold skade (25+13+23=61). Mageren er ude.

Basim giver Mini-T mega skalde og slagter den, men det efterlader ham i hans livs krise… Hvad skal han så hugge på nu?!

Der er ingen fjender i nærheden…krise ….. virkelig krise ……. Men heldigvis kommer der noget ind af døren. Det er en trold, som forgæves forsøger at ramme ham. Hex er tæt på at ramme første angreb, men det lykkedes først i andet angreb. 12 dam. (Knowlegde skill tjek: Trolde regenererer al skade bortset fra syre og ild). Laucian giver 11 i dam til en trold.

Hold it. Hold it. Hold it.

Basin giver 19 i skade til trolden og den går omkuld. Sidney er taget og venter på besøg Hun ”ready’er” med sin bue med sigte på døren og råber nyttige informationer til de andre. Men hvad skal der ske nu?

Der skal sættes ild til trolden …..

Pan vil duske Monze i øret …. Jeg er ikke helt med, men hvad ved jeg????? Jeg er jo bare en arbejdsløs fra broen. Pan har aldrig været fra broen …. Det trænger han til at prøve.

Sidney kaster ”knock” på døren, men døren vinder…

Rygepause!!!!!!!!!!! Pis ….. Torben vil sove ….. Tom pisser og jeg vil bare genoplives.

Rygere kan ikke lægge taktik …. Ikke noget nyt. Ditz går i seng.

Sidney bullrushes goblin og får ham ned. Utroligt men sandt…. Han bliver derefter nakket af en Phantasmal Killer fra en nasty wizard (se billede øverst) – game over Sidney.

Laucian flyver op og fireballer Wizarden og trolden på taget. Efter en lang kamp frem og tilbage flyver goblinen med den nasty wand (er det imod good?) væk på ryggen af dragen.

Vi raiser Stryke og Sidney og undersøger fæstningen.

Vigtig loot: Vi finder en lille jernkiste m. noget magisk evil necromancy – adamantine kæde. Stryke holder den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s