Kategorier
3.5 dagene Referater

17. Mulige allierede i Starsong Hill

Startsted: Træfort på vej mod Rhest

Til stede: Tom, Pan, Torben, Marc og Ditz (hos Ditz)

Lvl: 7-8Blog Image

Rejsen mod Rhest

Efter at have overnattet i fortet, sætter vi ild til fortet og rejser mod Rhest.

Vi vælger at tage en sti / sidevej mod øst, og rimelig hurtigt begynder omgivelserne at blive mere sumpet.

Angrebet af en ”ikke drage”

Vi ser en ”ø” i sumpen med 2 træer, og ved foden af træerne ligger en død ugle (på størrelse med en hest). Vi beslutter at undersøge ”øen”, og Sidney sniger sig frem (Pan bitcher for vildt over at Hex og Strykke ikke har indlært Detect Evil), men på trods af at hun er på vagt, bliver hun stadig overrasket da et grønt monster hopper op af vandet og skyder en grøn stråle efter hende (ingen af os kender et sådan monster, men vi er rimelig sikre på, at det ikke er en drage). Hun undgår strålen, og kampen mod det grønne monster begynder. Vi har store problemer mod uhyret, for det flyver frem og angriber og flyver så væk igen, og pga. det sumpede underlag kan vi aldrig komme tæt nok på til at kunne give skade med vores nærkampsvåben. Sidney, Basim og Laucien går i gang med at skyde monsteret ned, mens Hex og Stryke kæmper sig langsomt fremad i sumpen.Blog Image

Det ligner en laaaaaaaaaaaaaaaaaang kamp, men laucian får sendt et firespell af sted, Basim critter med sin long bow (40 dam), og Laucian afslutter kampen med magic missiles.

Vi undersøger uglen og finder et jadeklobånd hvor på der står Liokio, og på toppen af øen finder vi en kiste med lidt loot (se loot liste).

Ugle Elverne

Pludselig hører vi vingeslag i luften, og før vi får set os om, er der landet 5 kæmpeugler med elvereryttere på ryggen.

Lederen hopper af uglen (de andre 4 bliver siddende og holder øje med os), og kigger skulende på os, og efter lidt tid spørger han hvem vi er. Laucien og Sidney er begge utrygge, for de troede ikke der fandtes elvere i Rhest, og de kender ikke denne elverrace, men vi får fortalt hvem vi er, og at vi er på mission for at stoppe ”The Red Hand of Doom”. Han undersøger uglen, og spørger om vi har fundet et klobånd, og det siger vi at vi har, og afleverer det til ham. Han kigger kort på det, og siger (på elvisk) ”…. Men hvor er Lanikor…”.Blog Image

Han spørger om vi har fundet noget i maven på det grønne monster, og det må vi erkende, at det har vi ikke, men at det kan der jo redes bod på. Stryke melder sig straks til at snitte i uhyret, og finder en sort ring med en hvid perle i mavesækken, som han afleverer til elveren. Efter dette præsenterer elverlederen sig som Killiar Arrowswift, og han fortæller at den forsvundne elver (Lanikor) er hans bror.

Vi bliver ”inviteret” med til elverbyen, og siger selvfølgelig ja tak.

Starsong Hill

Vi bliver fløjes til elverbyen Starsong Hill, hvor vi møder Sellyria Starsinger, som er Speaker of StarSong Hill, Trallara Nightsinger (søster til Lanikor) og High Priest Illian Snowmantle. De fortæller om at det er urolige tider, og at der er kommet nye og ubehagelige beboere i Rhest ruinerne. De fortæller også, at det grønne monster vi mødte var en “Harrowblade”, som elverne kalder det. Da vi vil til at stille dem nogle spørgsmål, vender Sellyria Starsinger os ryggen og går sin vej, og en kæmpe alligator følger efter.Blog Image

Vi spørger dem omkring de nye beboere i Rhest ruinerne og får af vide, at chefen er en goblin med en sort drage, som er mindre end kæmpeuglerne.

Mulige allierede

Vi spørger også om der er nogen måde, hvorpå de vil hjælpe i forsvaret mod ”The Red Hand of Doom” hæren, og til dette svarer de, at hvis truslen fra Rhest er væk, vil de bedre kunne undvære krigere. Så vi beslutter at tage til Rhest ruinerne, og få endnu en allieret.

Lanikors begravelse

Dagen efter (så har vi også fået identificeret loot) bliver Lanikor begravet, og en pyre uden lig brænder. Der bliver sunget sange for hans at mindes hans navn, og Basim brummer en æld gammel bugbearkrigerbegravelsessang, og Sidney fremsiger et digt om sit hjemlands grønne skove, og begge bliver modtaget med taknemmelighed, men man kan godt fornemme, at disse elvere ikke er vant til fremmede og deres anderledes vaner.

Rhest skal ryddes

Pan sikrer sig at Stryke har indlært detect evil, og så er vi parat til at tage til Rhest ruinerne. Trallara vil med, for hun vil hævne sin brors død, og det siger vi ikke nej tak til.Blog Image

Sidney og Basim sniger sig i forvejen, og spotter en hytte med 2 lizard men vagtposter. Hex kaster silence på en pil, som Sidney (som er usynlig) nakker den ene vagtpostmed, og Basim nakker den anden med sin pil. Sidney løber ind i hytten og tager silencepilen med på vejen, så der ikke er nogen der kan slå alarm. Hun kaster sig frygtløs ind midt i 7 lizard men, og hun kæmper en hård kamp, indtil Basim kommer bragende ind i hytten og slagter løs. Resten af gruppen venter på Stryke og Hex, der kæmper for at komme igennem vandet iført full plate.Blog Image

Vi står nu alle sammen i på øen ved hytten, og kigger op mod Rhest ruinerne. Vi kan se noget blinke på toppen af et tårn, og vi kan se vagtposthytter, som den vi står ved, hele vejen rundt om ruinerne. Nu skal vi finde ud af, hvordan vi nemmest kommer til Rhest ruinerne så usete som muligt.

Loot:

GP: 720 (700 GP er brugt på identify)

Head band (Magisk) + 2 int. (Sidney)

Rapier (Magisk) +2

Pearl of Power 2 lvl. (Stryke)

Ring of Protection +2 (Sidney

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s