Kategorier
3.5 dagene Referater

16. X faktor – at have eller ikke have

Startsted: Drellins Ferry

Tilstede: Tom, Pan, Torben, Ditz & Marc (hos Pan)

Level: 7

Blog ImageGintågerne fra sidst lettede langsomt og erindringerne om en blokade på den nordlige vej fik de tapre helte til at sige farvel til flygtningene og drage mod nord.
På vejen igennem de andre landsbyer får Stryke med godt rullespil overbevist dem til også at flygte.
Blog Image
Endelig nåede vi frem til blokaden – et 80′ bredt og 10-20′ højt træfort – bevogtet af 3-4 ulve på begge sider og med 1 par hobgoblin vagter i et tårn. Sidney lavede en plan efter at have scouted: Basim og hende skulle skyde med bue på vagterne fra den anden side så de andre kunne snige sig op og nuke indeni fortet. Men ak, på vejen derhen bliver hun spottet af ulvene og det er bare en af flere gange at Sidney den aften viser at hun ikke har X-faktor. Med Basim løber hun mod nogle træer på den anden side og de får ganske rigtigt tiltrukket sig det meste af opmærksomheden.

Incoming

Blog Image

Pludselig dukker en mager op og fireballer Sid og Bas. Sid choker og får 43 i skade, sluger derefter en usynlighedsdrik og sniger sig hen et sted hvor hun kan bunde healing potions (starter med snake eyes på en cure moderate). Bas vider derimod god stil og klarer også det næste fireball save og hugger ulve og vagter ned i stor stil – max X faktor!

Blachmann om BasDu går ind og tager bukserne af mig og slynger mig rundt i lokalet, og øhhhh, hvor er det flot til dig, hvidt der altså…

På den anden side af fortet har de 3 spell castere boosted sig og går nu i aktion. Laucien har som sædvanlig brugt sine bedste spells på sig selv og flyver improved invisble op og choker en nuke på tårnet som dog stadig ryder det værste. Deres mager undslipper og de næste runder lusker han rundt og healer sig. Hex indleder en kamp med nogle ulve som han slås med resten af den lange kamp – Hex Ulvedræber – ikke meget X-faktor der.

Nu åbner porten sig ind til fortet og man kan se ogres, minotauere og meget anden nastyt. Igen choker Laucien en nuke (minus X faktor der).

Blachmann om LaucienVi har været så meget omkring, ikke sandt, og det har vi altså. Du siger relativitet – jeg tænker, at, der er mange teorier om, hvordan universet startede – Big Bang. En mulighed er, at der var for meget energi på et sted, og rørene, de måtte bare give slip til sidst (…) og det er selvfølgelig noget, man skal på…på poli..på topniveau af vores regering og så videre finde ud af, hvordan skaber man muligheder for at distribuere al den kærlighed, der er i Danmark…

Men så stepper Stryke op. Først med et nasty spell der sender en sej hobgoblin til jorden i mange runder med smertekramper og derefter et ven-fjende bytte spell der får den ene minotaur til at nakke den anden. Derefter kaster han et spell som omgiver ham med sværd der skader alle i nærheden.

Blachmann til Stryke: Nej, men man kunne godt lave en 4 til 4 i gulvet version sikkert, men..men…men skat, det her er essensen af jazz…

All out fighting

Blog Image

Sidney har sneget sig op i tårnet og vil sneake en Ogre men ak hun choker og pludselig dukker deres mager op igen (+ 5 mirror images) med en MM lige i ryggen på Sidney som stadig er MEGET hårdt såret. Laucien får fjernet 4 af imagesne og Sidney vælger at chance den med at skyde på mageren i det han kaster sit spell. Sid rammer…………. imagen – Fuck!

Blog ImageMageren prøver et nasty’t spell på Sid men rammer ikke. Så hopper lederen op (mon ikke det er en af de 4 generaler?) nedefra og prøver at nakke Sid, men hun får undsluppet ved at hoppe ned fra tårnet og gemme sig.

Imens has Bas steppet op og kløvet en Ogre og 2 hobgoblins i een runde! Han fortsætter kampen mod de sidste overlevende. Deres mager gurgler en fly potion og flyver lidt væk. Han har chancen for at tage Laucien ud, men nej, han kaster en fireball ind på Bas og Stryke, som begge saver og bliver selv taget ud i samme runde af Laucien.

Resten af kampen overstår hurtigt, men ikke uden at Stryke giver skade til bådeBas og Hex, med sine sværd.

Blachmann til rolledrengene: Jeg sætter mig ned. ved I hvad, for satan. Jeg sad og kiggede på 1.000 piger i hvide bomuldstrusser, som kom ind og sang gospel, bare i starten der. I var helt klart de bedste af dem (….) I er i virk..I er autonome stjerner, som I står der…

Loot:

MW Bastards x2

MW composite longbows (+1 str) x 2, (+2 str) x1

Cure moderate x4 (alle untage Hex)

Cure light x12 (2 tilhver + 2 ekstra til Sidney)

Breastplate magisk x3 (?)

Hvy steel Shield magisk (Basim)

Bastard magisk (Basim)

3 tomme potions (1 på mager, 2 på leder-hobgoblin)

3 scrolls på mager

1 brev på goblin:

“Captain Vaasak,

I know you feel this stationing is beneath you. Captain Korkulan told me as much.

Let me assure you that your mission is of utmost importance for our Queen’s plans. Let me also assure you that should you fail and let the barricade fall, I will consume your brain and make you throw yourself into Regiarix’s jaws.

Don’t forget who truly rules Rhest.

– Nurklenak”

XP følger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s