Kategorier
3.5 dagene Referater

8. Laucian blev MVP

Startsted: I ork-borgen, nord for Melvaunt

Til stede: Tom, Marc og Ditz

Blog Image

Kl. 17.32 trådte Ditz som den sidste ind af døren til Marcs casa, og der ventede pomfritter, cola og Rialtoburgere. Vi spiste og så lidt nye spiltrailers, og da vi var overmætte og fuldstændig færdige, insisterede Tom på at nu var det tid til kampen på liv eller død.

2 i partyet er nu 5. level.

Først rykkede vi lige Laucien og Sidney op til 5 lvl (vi fik 780 xp for sidste gamer).

“RUL INITIATIV” var de første ord, ud af Toms mund.

Vi startede med at få af vide, at der stod en ogre lige udenfor døren, og en ork på hver side, og at hele gårdspladsen var fuld af orker, så der var ingen vej uden om de nødvendige initiativ rul. Sidney startede med at choke fælt på initiativet, og det blev ikke hendes sidste dårlige rul den aften. Hex startede med at kaste “sound burst”, og stunnede ogre og 1 af orkerne i 1 runde. Den sidste ork angreb Sidney og gav 10 i skade, og hun havde kun 9, så hun var den første der røg ud af kampen. Laucien kastede “deep slumper” og fik ogre og 2 orker til at tage en morfar. Stryke healede Sidney (19 hp), og wupti så var hun tilbage på benene. ….. men de onde monstre blev hurtigt vækket af deres alllierede ude i gården, og så var de desværre også tilbage i kampen. 3 orker angreb, og Sidney fik AoO, og fik lige afleveret en snitter på vejen, men desværre ikke nok. Laucien kastede en fireball og grillede en god mængde orker, og gav ogren skade, men de blev bare ved med at komme. Sidney drak en healing potion fra Stryke (18 hp), og Strike kastede “doom” på ogren (Tom nægtede at rollespille den som doomed, og valgte i stedet “Torben metoden = den føler det som om den har -2 “to hit”), og samtidig steppede Stryke ind for at blokere vejen for ogren. Hex kastede protection from evil på Stryke, for at booste han AC, men Stryke fik alligevel 13 i skade fra Ogren. Sydney fik 20 i skade fra en ork. Laucien kastede “Fiery Burst” og gav skade til Ogre og en ork. Sidney faintede en ork, og det blev dens undergang, og Stryke nakkede dens makker …………… og så droppede jeg at skrive alt ned 🙂

Endelig var fjenden nedkæmpet, og vi skulle se DVD….. NOOOOOOT

Vi fik nakket ogren og de resterede orker, og troede at nu skulle vi se DVD, men Tom snød os med “i kigger ud i gården, og ser at der i den anden ende af gården står 2 Bjerg orker, 1 human cleric of Bane, 1 panserklædt human og en hund med lysende øjne og røg ud af munden….. OG VI FIK IKKE LOV TIL ST SLIPPE!!

Cleric of Bane.

Hex kastede “sound burst” og stunnede cleric, panser og vufferen. Laucien kastede “lightning bolt” og nakkede vovsen og gav cleric skade (20 dam). Sidney kiksede at ramme den stunnede panser, men var mega modig ved at kaste sig ud midt i modstandermængden……. kamp, kamp og atter kamp ……. vores værste fjende var vores egne terninger. Sidney røg ned, og dereffter røg Hex ned, og Stryke healede Hex, og så var han med igen, men så røg han ned igen, og så healede Stryke Hex, og så var han med igen …… alt imens at Laucien kastede “Fiery Burst” på de resterede modstandere. Clericén fik også kastet “hold Person” på både Laucien og Hex, men Laucien klarede 2. save, og fik endelig bugt med clericén, og så slap Hex også ud at den tilspidsede situation. Panser (som nok var evil paladin) løb ud for at heale ham, men så “snuppede Laucien dem bare med “to fluer med et smæk” metoden. ….. Stryke og Hex fik flere og flere tæsk af orkerne, men til sidst missede de begge, og så kastede Laucian sleep, og så var de også færdige.

LOOT ….. og der må være meget….. men igen var Tom tavelig.

Da vi ville ud i gården og hente loot, skød orker på murene pile efter os, og vi kunne høre et firben flyve rundt oven over os, så Laucien kastede sit sidste 2. lvl. spell og gjorde sig selv usynlig og hentede liget at clericén, og på ham fandt vi et “raise dead” scroll.

Loot: Raise dead scroll, 6xpotions (2xbjerg orker), 3xpotions (berserker), 8xpotions (2xbrutes) og 30 gp. Vi mangler stadig at få resten af lootet fra clericén ….. men nu var det på tide at se Crank på DVD.

Hvad nu ….. lille du?

Status / plan lige nu er, at vi får ikke lov til at reste, så Hex eller jeg skal løbe over gården, og raise Bashém, og bagefter flygte over hals og hoved…….. så indtil vi har klaret dette, så er der ingen grund til at mødes.

Der er vist ingen tvivl om, at uden Lauciens spells (og Marcs terningerul), så havde vi aldrig klaret den!

XP

XP til Sidney og laucian = 1200 og XP til Hex og Stryke = 1300 (dvs. at Hex nu er 5. level).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s