Kategorier
3.5 dagene Referater

4. Overfaldet midt i byen

Startsted: Melvaunt

Tilstede: Tom, Pan, Torben, Marc og Ditz

Level: 3-4

Blog Image

Vi (=St. Stryke) har fået lavet Lawrences hus om til et børnehjem (Lysets Børn) for ca. 18 børn + 3 ansatte. Gruppen har givet (= St. Stryke har stjålet fra gruppen) 250 gp til dækning af omkostninger for det første års udgifter. Der hænger billeder af gruppen over kaminen (bashém ser ikke så skræmmende ud og Sidney er ikke lige så nedringet på billederne), sammen med Pelors symbol.

Nye eventyr venter?

Vi tog til Melvaunt for at snakke med Waarsten Nanther som havde kontaktet os fordi hans søn (og 4 andre rige teenagere) er forsvundet. Han har tilbudt os 1000 pp for at finde sønnen. I Melvaunt er der 3 major houses: Nanther + Leigarghon + Bruel.

Warsten er leder af Nanther house. Normalt er Melvaunt et semi-farligt sted, men pga en masse bøller som leder efter de forsvundne folk er der relativt roligt. Deres forsvinden er måske relateret til at 2 Melvaunt-diplomater er døde under mystiske omstændigheder i Mulmaster (som tit er udsat for Orc-angreb?).

The missing are

Oreal Nanther: Ranger hippieagtig fyr. Forsvundet i 5 dage, sidst set i byen.

Argens Bruel (Tyr Paladin). Lederen af House Bruel er uenig med sin førstefødte søn (Halmuth som er sherif/lord of keys?) hvilket har medfødt at Argens som er uægte nu er først i arvefølgen (motiv?). Ca. 1 gang om måneden er Argens væk i 3 dage (hjem med blod + mudder).

Kalran Leigarghon (alle barer , the rusty bucket) er en sjuft, men ikke arving. Breman er arving. Leigarghon er for nyligt gået fra minor -> major house ved at tage røven på Mask + 1 andet house.

Elaint Mask (priest = good). Mask er gået fra semi major til semi minor. Inden Elaint forsvandt blev han set med en masterwork fullplate han lige havde købt.

Kara Koloadra (wizard med en ravne familiar). Rig familie?

De fem…lyder bekendt?

Ved at researche lidt fandt vi ud af at de 5 kendte hinanden og havde opmagasineret udstyr på kroen “The Rusty Bucket” og at de sandsynligvis var taget sammen på eventyr med en dwarf mercenary kaldet “Dawn Crownshield”. De havde købt et fuskerkort af “gamle Tom” som sagde at der skulle være en stor skat gemt i Ork-ruinerne 2 dage mod Nord? Kortbutikken (som ser skummel ud) er nu lukket og der er ingen spor af “gamle Tom”.

Under undersøgelserne i “The Rusty Bucket” slog Sidney en stalddreng bevidstløs da han kiggede på hendes kasser. Så kan han lære det! Da vi vækkede ham igen kunne han berette at Kalran havde gemt 5 heste og 1 pony på kroen.

Vi var på vej hen til Tyrs tempel, for at søge efter spor og oplysninger om Argens Bruels forsvinden, da vi blev overfaldet af 7 rockere med køller! Kampen begyndte og de svin benyttede sig af flanking, og ramte derfor rimelig nemt. Det gjorde det ikke bedre at Laucien var flatfooded og derfor havde 11 i DB. Han røg ned i første runde. Hex og Bashém gik til angreb på “lederen” (ham der var stået frem og havde fået vores opmærksomhed) og en af de andre bøller kom ham til undsætning, og mens de kæmpede 2 mod 2, klamrede Sydney og Strike sig til livet med alt hvad de havde kært, mens de sørgede for at Laucien ikke blev CDG, mens han lå og forblødte. Efter 2 runde måtte vi konstatere at de havde over 21 hp, og så så tingene endnu mere sort ud for Sydney, Stryke og Laucien.

Men med en masse healing, et par gode sneaks og Laucian på benene igen var 3 mandsgruppen pludselig ovenpå. Laucien begyndte at sætte ild til bygningerne omkring os (ramte ikke med et firespell) og Sydney fortsatte med at sneake skurkene, hvis boost var begyndt at forsvinde …. og pludselig var Bashém også med i kampen, han havde ene mand efter 6 runder fået skovlen under 1 skurk (så meget for vores fighter), og mens hex afsluttede “samtalen” med lederen, så rydede vi op i de resterende bad guys. Det endte med at den sidste forsøgte at flygte, men Sydney skød ham med en magic missile …. NOT … for hun kunne ikke få MM-wandén til at virke, og stod og fumlede løs med en lille gren, men så steppede Laucien til og på sin arrogante ligeglade måde skød han en magic missile i ryggen på den sidste rocker. De havde hver 3 tomme flasker og 10 GP og ellers intet ….. men vi har en i live, og ham har vi fået i tale.

Ved at bluffe med at vi ville torturere den sidste tyv fik vi ham til at sige at de var hyret af Breman Leigarghon.

…. så vi har stadig nogle løse ender, som vi bør undersøge inden vi rejser nordpå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s