Kategorier
3.5 dagene Referater

5. De red mod nord

Startsted: Nord for Melvaunt

Til stede: Tom, Marc, Torben og Ditz

Level: 3-4

Blog Image

(Owlbear eller old beer…. kær fugl har mange navne)

Vi forlader endelig byen

Vi spurgte til Argens Bruel i Tyr templet, og fik af vide at han havde forsøgt at få noget devination “vejledning”, men at det ikke var lykkedes.

Vi afleverede fangen til sheriffen, og red mod nord. jeps; den er god nok, vi har købt heste, også dem der ikke var til stede. Så I er også blevet 200 gp fattigere.

Mens vi red i fred og ro, opdagede vi 4 orcer, der forsøgte at lave et ambush, og dem fik vi også hurtigt kål på, men efterfølgende kostede det en del healing fra staven, så det endte med at blive dyrt. Vi undrede os meget over at se orcer så tæt på byen.

Nattebesøg

Første overnatning – Vi lagde os til at sove, og alle bortset fra Laucien havde vagttjanser. Under Strykes vagt tjans, var der 2 varulve der forsøgte at snige sig ind på gruppen, men han spottede dem, og advarede gruppen. Desværre mener Tom stadig ikke at man kan sove i sin armor, så alle bortet fra Stryke havde super dårlig AC. Det viste sig yderligere at de kun kunne blive ramt af sølv, så de fleste af os skulle lige skifte våben. Det hele endte med at de 2 varulve blev besejret, og i deres død blev forvandlet til mennesker. Stryke begravede begge og bad for deres sjæle. Næste morgen var vi tvunget til at sove længe, for laucien skal have sine 8 timer, ellers bliver dagen bare ikke god.

Owlbear og Crownshield

Vi red videre, og jorden begyndte at bliver mere stenet med små sumpede områder ind i mellem. Efter at have redet et stykke tid, stødte vi på en slagmark, hvor der lå døde orcer, en død hest og en owlbear (tror nok det skal udtales oldbear, hvis man skal tro de garvede d&dére). bashém chargede fuglen, og fand ud af at den havde reach. Den gav ham lige et bøllehak med næbet og snuppede ham så ind i sine vinger/arme. Vi andre kom løbende og begyndte at kaste spells, skyde pile og hakke på bæstet, men der var det for sent, for vi nåede ikke at få den ned, inden den klemte livet ud af bashem. Efter at den havde smidt bashems livsløse korpus fra sig, forsøgte den at få fat i Hex, men Hex sagde “poten t’huis fjerkræ”, og daskede dens arme/vinger væk. Vi kæmpede lidt videre, og til sidst endte det med at Sidney fik lirket sin klinge igennem fjerdragten, og nakkede fuglebjørnen.

Vi undersøgte kamppladsen, og fandt Dorn Crownshield død, samt en masse døde orcer. Loot var vist ikke værd at skrive hjem om, men det kan være at Tom har glemt at nævne noget.

Status er at Torben kun har 11 hp, og vi skal have owlbear til aftensmad.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s