Kategorier
3.5 dagene Referater

3. Lawrence af fjerde level

Startsted: Minerne ved Silverton

Level: 2-3

Tilstede: Tom, Torben, Ditz, Marc og lidt Pan

Blog Image

We’re the cleaners

Vi fortsætter på at rydde op på level 2. Vi finder et hemmelig rum med knoglerne fra otte humanoids, som genopstår som Skeletons. Stryke viser sin gode side (forstår du sådan en Simonsen) og turner dem i et hug. Vi finder et dokument, som advarer os igen om det onde der findes her.

Vi møder 2 Wererats i et rum, som igen hurtigt bliver ekspederet i gulvet. Ligesom de fire terningspillende Goblins, som får deres livs overraskelse. Da Bash’m og Sydney sneaker op og tager dem ud før de kan nå at reagere. Sydney var flyvende og giver tæt på fuld skade på fire 6’ere.

Vi rammer ind i fire nye Goblins på gangen og det bliver til et længere kamp, men intet vi ikke kan klare.

Vi finder et rum med 6 kvinde Goblins, som vi forsøger at overgive sig. Men imens kommer 8 Goblins dem til ”undsætning”. Laucian kaster et vellykket Fiery Burst og tager 3 ud på én gang. Hex og Bash’m tager de andre.

Vi finder et tortur-kammer med to Goblins og en Goblin underboss, som vi får til at overgive sig. Vi afhører ham og han fortæller os lidt om hans mester den ”mægtige Lawrence” som huserer nedenunder. Level 2 er klaret og vi er nu klar til at finde denne Lawrence.

Bash’m og Tal (jeg mener Sydney) lister ned af stigen og overrasker smertefrit to Goblins igen igen (de to tøser sammen er for seje). Vi finder et rum med flere af de stjålne kister fra karavanerne og fire andre aflåste kister. Sydney går i gang med at søge for fælder og åbner dem og det går helt galt… hele tre gange! Imponerende morsomt J For fuldstændigt absurd finder Sydney INGEN af de 4 fælder på de 4 kister, så hun når at blive ramt af pil, spydet og gennemprikket med darts inden vi har tømt kisterne for loot.

Lawrence af Silverton Minerne

Vi finder et bibliotek med lidt historie om Gannu-familien, som giver os et hint om at Gannu-familien er blevet cursed med deres eget sølv (sølvvåben = godt) men ellers intet af værdi. Vi må være tæt på Lawrence og rigtigt nok. Vi finder ham i et nærliggende rum siddende på en trone med en fløjte og med to rotter vogtende ved hans fødder. Meget overraskende er Lawrence Gannu der samme bard, som vi har mødt på kroen i Silverton.

Sydney er hurtigt fremme ved Lawrence, men misser chancen for at sneake. Lawrence kaster en ”magisk fjer” som bliver en pisk, som grappler stakkels Sydney. Hex får kastet ”Cause Fear” på en hans rotter for to runder. Bash’m får hugget lidt. Laucian får kastet Scorching Ray og giver god skade. Ingen anden runde er over er Lawrence i gulvet, men her slutter det ikke. Gangene og eventyret fortsætter. Sydney tager hans magiske +2 Rapier.

Vi finder et kammer med en Goblin spellcaster, der hedder Hogah, som mega-nasty får kastet ”Lighting Bolt” igennem tre af os (Laucian, Stryke og Hex). 18 i skade / 9 ved save… av av. Vi får ham heldigvis ned i løbet af to runder gennem et vellykket ”Fiery Burst” og gode gammeldags tæsk. Vi finder Scrolls og Spellbook.

I næste rum finder vi en Goblin siddende alene og spille terning. Han forvandler sig til en Wererat, men med hjælp af de rigtige våben får vi ham i gulvet. I næste rum finder vi en sovende Goblin, som Sydney for hårdt sneaker til døde.

Game Over man…Game Over!

Vi farer gangene rundt og finder lidt modstand, men ikke meget. Vi finder et hemmelig 50×50 rum, som fire kister opad hver væg og en stor lysende blå orb i midten af rummet. Laucian mener at det er en gate/teleport. Ved nærmere eftersyn af kisterne kan vi se at det Gannu-familiens grave. Kisterne tilhører Jasper Gannu, Elizabeth, Courtney og Aaron – men Aarons kiste er tom. Vi ved ikke om det betyder han stadig er i live eller blevet til en udead. Vi tager portalen, som fører os til Lawrence hus i Soulgrave (2 ugers rejse fra Silverton). Huset er tomt og vi har klaret opgaven!

Loot

Vi har fået identificeret at vores loot og listen er som følger;

Wand of Magic Missile – Marc, Amulet of Natural Armor +1 – ???, Amulet of Protection from Good/Evil (1/day – 3 c.lvl) – Marc, Bastard Sword +1 Blessed – Torben, Flute of Sewers – ???, Silver Long Sword +1 – Monse, 3 Spellbooks – Marc, Light Pick +1 – ???, Bracers of Armor +1 – Ditz, Bracers of Armor +1 – ???, Club +1 – Ditz, Maze +1 – Ditz, Misc. Scrolls– Marc, Rapier +2 – Pan, Ring of Protection +1 – Marc

Potions: 5 x Heal potions, 1 x Remove Disease, 4 x Cure Light Wounds, 6 x Cure Moderate Wounds

Andet: Magisk fjer (fremkalder pisk), Lysestage (25gp), Great Axe MW, Short Spear MW, 2 x Hand Axe MW, Short Sword MW, Scroll i Sylvan (25gp), Lawrences hus i Soulgrave, 2 x Rubiner (80-150gp stykket), Terninger der altid ruller 6.

GP: 125

Vi må lige tale om hvem der skal have hvad og hvad vi sælger næste gang.

Næste spilledato: mandag 16. april

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s