Kategorier
3.5 dagene Referater

2. Et sommerhus ramt af vodkatåger

Startsted: Minerne ved Silverton

Level: 2-3

Tilstede: Tom, Marc, Torben, Monse, Pan & Ditz

Blog Image

Dette er et håbløst forsøg på at nedskrive lidt af hvad der skete i sommerhuset 🙂

Sej rotte i for stor armor = wererat

Vi fortsatte vores videre færd gennem minerne på level 1 og mødte flere undeads og rotter. Endelig nåede vi til lvl-bossen og hans 2 vagter (nævner to ledere ved navn Narzy og Lawrence).

Vi startede med at vinde initiativet, og chargede ned for at angribe, og vi fik rimelig hurtigt bugt med de 2 hjælpere men vi fandt snart ud af at bossen var en wererat, som næsten var rimelig umulig at ramme og give skade. Heldigvis havde Bash’m et magisk sværd, og når han endelig ramte, så gav han bøllehug! Sidney gav også god skade med sin flank-teknik og feint.

Bag hans trone fandt vi en trappe der der førte ned til level 2. På level 2 fandt vi ud af at rotterne i denne mine tilbeder rotteguder… kan måske forklare at flere af dem bliver til wererats.

Sidney finder en hemmelig dør med hele 5 fælder på. Det viser sig at være et gravkammer. Vi får graven åbnet og finder 7 magiske flasker og et magisk bastard sword.

To styks rimelig døde Ogres der slår hårdt

Vi finder en hemmelig nedgang til level 3 og da vi kommer ned ryger vi ind i en grim kamp med to store undead bæster (Ogres), som havde monster mange hits og virkelig gjorde ondt at blive ramt af. Her beviste Stryke at han ikke altid er lige stærk i troen (kiksede 3 turn-forsøg) og Hex gik ned til tælling (men det forhindrede ham ikke i at håne Sidney for at lave en duck and cover). Men igen viste Bash’m at han har god AC og giver god skade… når han rammer.

Vi møder Narzy, en Gnome boss, der tilsyneladende kontrollerede de undeads i minen vi har mødt, og brugte dem som mine arbejdere. Han tilbyder os at overgive os, men vi afslår hurtigt. Narzy får de fire zombies i rummet til at angribe os og forsøger bagefter at “charme” Bash’m over på sin side (Charm Person), første gang kiksede spellet pga. Sidneys vellykket kast med “tordensten”, men andet forsøg lykkedes ifølge Tom, indtil han læste spell beskrivelsen i den ellers hemmelig bog…

På det tidspunkt havde vi omringet ham, og Nazry fik hurtigt bølletæsk. Han valgte ikke at overgive sig, selv om Stryke gav ham muligheden.

Da vi går videre på level 3 finder vi ud af at alle zombies er faldet om efter vi har besejret Narzy, dvs. level 1 og 3 er cleared. Vi finder også en nedgang til level 4, men välger at gøre level 2 færdigt først, så op igen.

Ovenpå nakker vi en svag mager og to svage var-rotter inden vi finder et alter til rotteguden og 2 rat priests… men de fik hurtigt tæsk.

Status: Har rydet level 1 og 3 og fundet en masse af det stjålne sølv. Mangler nogle ting på level 2 (Monses umulige kort…. arghhh!!!), måske endda level boss (noget med L). Har også hört om en mägtig ubehalig undead kvinde på level 4? og fundet nogle hints om hende (noget med holy water).

Loot: magisk bastardsword – Bash’m, magisk sort chain shirt – Bash’m, magisk leather armor – Sidney, magisk light pick, 7 flaske – Sidney har drukket en, magisk medaljon – Laucian, Hex har fået magisk longsword … og så blev jeg ramt af vodka tåge 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s