Kategorier
3.5 dagene Referater

1. Den svære start

Startsted: Silverton

Level: 1-2

Tilsteder: Tom, Marc, Torben, Pan & Ditz

Blog Image

Så fik vi endelig startet vores eventyr op igen! Og hvilken fornemmelse…

Tom havde lavet en flot intro, der meget dejligt lynhurtigt smider os ud i en mørk mine for at rydde den for beskidte goblins, rotter og lignende. Yessir!

Ganske kort… Vi er en gruppe eventyrer der arbejder som vagter på en karavane. Imens vi venter i Silverton på kortegen skal ankomme og vi kan komme videre, hører vi om at de er blevet overfaldet og at de skyldige formentlig opholder sig i den gamle nedlagt mine ikke langt fra byen.

Dreamteam going in

Gruppen er som følger; Bashem (Torben) grim Bugbear, Sidney (Pan) Elf Rouge, Laucian (Marc) Elf Wizard, Stryke van Saint (Ditz) Aasimar (? tjek lige billedet her og spørg mig om vi lige skal høre lidt mere om det senere?!). Monsens karakter kommer først med næste gang.

I minen møder vi hurtigt modstand gennem 4 Goblins, som vi hurtigt får bugt med. Men desværre når én af dem at stikke af og slå alarm.

Vi finder hurtigt ud af at Stryke van Saint er mega-paranoid, så det tager lidt tid at få alle til at rushe videre igennem gangene. Vi finder flere rum med Goblins og et par Dire Rats. Den største modtand vi finder er rummet med 7 Goblins, hvor 3 af dem står klar med crossbows. Men intet værre end vi klarer dem over et par runder.

Rummene bliver færre & færre og gangene længere & længere. Vi forsøger tit at finde hemmelige døre pga. den pudsige konstruktion i minen. Det lykkedes da også Sidney at finde et par hemmelige døre og få en fælde eller to udløst.

Vi gør et kæmpe scoop da vi finder et hemmeligt rum med tre kister der tilhører karavanen. Vi er et skridt i den rigtige retning på at lykkes med missionen.

Loot & psykopat-move

I endnu et hemmelig rum finder vi et magisk sværd sammen med et brev fra den tidligere ejer. Den tidligere ejer opfordrer til at bruge dette mod “the she-devil” som findes her. Lyder måske liiiiidt for spændende, men vi er stadig ved frisk mod.

Lige til sidst skal det nævnes at Bashem i aftens sidste kamp rushede (hovedløst) 4 Goblins med crossbows og dermed beviste at han er 100% psykopat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s