Kategorier
3.0 dagene Referater

3.0 dagene ALLE REFERATER

Referat 

 

Referat af den 14. + 22. februar 2004 (af Marc)

Startsted:  Nightfang

Level: 10-11

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Monsen

Mini-ref:Albion på højkant. Mødet med en vampire. Tal, let som en fjer. Magisk råddent træ? Mødet med Rhunard. Flesh golems går amok. 

 

Let’s dance!
Vi får Albion på højkant igen efter hans møde med den noget grimme ‘Morgh’. Efter lidt diskussioner forsøger vi igen at undersøge rummet med advarslen på døren og det mistænksomme dæksel midt i rummet. Vi åbner, men kan ikke se noget da en tåge tilslør det meste. Da vi ikke er helt på toppen beslutter vi os for at hvile os 8 timers tid, som også giver Fenrik mulighed for at indøve ‘True Seeing’ som gerne skulle kaste lidt “lys” over sagen. 

Fenrik indser ved hjælp af True Seeing at det er en ‘Vampire’ der har taget form, som en tåge! Fenrik griber fat i sit hellige symbol og det lykkedes (mirakeløst) at turne den i ét minut. Tal og Albion smider to fireballs af sted i hovedet på den, som får den til at trække sig tilbage til sin kiste.

Modige Tal, griber en af vores træpæle og hopper frygtløst (og let som fjer) de 20 fod ned til bunden af bønden for at gøre det af med vampyren. Tal tømmer blodsugeren for værdier og smutter op igen. Vi finder nogle magiske handsker, magiske bracers, en guld ring, en bag of dust og 3 røde gems.

Råddent træ?
Vi går tilbage nedenunder og undersøger nogle flere rum. Vi falder over et rum med et magisk symbol i midten af rummet, der illustrerer et visnet træ. Vi kan identificere at magien bag symbolet er divination og conjuration, men ikke gennemskue anvendelsen.

Vi går videre unden at blive meget klogere og I det tilstående lokale bliver vi næsten alle suprised af 6 gorilla-sataner! Dukal er første inde og får seriøse skildpadde-bank. Eter et stort antal af hårde huk og svedige fireballs står vi tilbage, som de sejrige.

Inden vi når meget mere end at trække vejret bliver vi angrebet af 6 wrights. Fenrik tager sig sammen og turner 5 af dem, så Dukal må nøjes med at choppe én til atomer. Vi finder 235 gold pieces.

 

Friend or foe?
Ude i den tilstødende gang kan Albion høre én der taler ‘draconic’, som sidenhen slår over i common da vi står udenfor døren. “Rhunard” som han kalder sig for bliver holdt fanget af Ghultias og beder om at åbne døren, så vi kan befrie ham.

Inden vi nå at gøre noget bliver vi forstyret af store tunge skridt i baggrunden. Rhunard nævner henkastet: “Forresten….pas lige på mr. Stitches”. En ALT for stor flesh-golem går til angreb på os. Vi synes at kunne se nogle rødt drageskæl syet ind sammen med resten af kroppen.

Zombie-joe har vinger og en trang til at give os en fire breath. Alle opleverer grilloplevelsen, men Tom husker sig selv på at Heka også skal save (hehe…20 i skade). Vi har mega besvær med at giv den skade pga. en latterlig spell resistance, der går at hverken Fenriks eller Albions spells bider på. Så det er kun gode gammelsdags håndmadder der tæller.

Et kussehår fra døden
I et tilstødende rum kommer en flesh golem samlet af goilla imod os. Tal fyrer en fireball fra sin wand i mod rummet den og rummet den kom fra med succes. Som Stiches endelig går ned kommer 2 ekstra golem-gorillaer imod os, som virker lige sløve af fireballens effekt (hmmm?).

Vi får endelig bugt med de satans sejlivet golems, men det skal nævnes at Fenrik var et KUSSEHÅR fra den grusomme død (hehe), da Tom ruller en ren 20’er, på en ren 20’er. En tredje 20’er havde resulteret i instant death for vores elsket Fenrik, men Tom “nøjedes” at rulle 19 (damn).

Efter kampen ser vi hurtigt ind i det tilstødende rum for at checke for flere fjender inden vi beslutter os for at besøge vores nye ven, Rhunard.

Da vi kommer ind i rummet kan vi godt se at det hele lugter lidt…Rhunard er fra de outer planes, mega grim og gennemsyret af ondskab (i følge Fenrik altså). Rhunard lover os hans alliance mod Ghultias, som holder ham fanget her, imod at vi slipper ham løs. Rhunard påstar vi får brug for ham for at komme ind i de “inner chambers”.

 

 

 

 

Referat af torsdag den 22. januar 2004 (af Marc)

Startsted:  Nightfang

Level: 10

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc

Mini-ref:Gorilla bashing på 6 sekunder. Flere 4-armet aber går amok. Treasures & trapdoor. Albion får farligt tungekys af en ‘Mohrg’.

 

Gorilla “bashing” coming up

Vi går nedenunder og kommer ind i et stort rum, der er oplyst af nogle fakler der hænger langs væggen. Goth-Nir ser nogle spor i støvet af nogle store 2-benet væsner og mere eller mindre samtidig hører vi noget larm ikke langt fra os. To store hvide gorilla-lignende sataner med fire arme angriber os.

Tal, snarrådig som han jo er, trækker lynhurtigt sin Wand of Fireball (9 lvl) og uddeler en lækker omgang skade til begge bæster. Fenrik følger op med en ’searing light’ (33 dam ud af 40 mulige), Albion knalder 5 magic missiles af sted og den første gorilla ryger i gulvet før de kunne nå at sige “bananasplit”. Dukal lukker ballet med at uddele monsterbang til den sidste albino gorilla.

Gorillasplit

Inden vi kan nå at gøre videre kan vi høre at der kommer flere “gorillaer”, der må have hørt lavet fra kampen. Ind træder 6 nye hvide 4-armet sataner, hvor lederen af ‘the pack’ bærer en maske der ligner et dødningehoved.

Super-hurtige Tal starter ballet med at flatfoote en gorilla uddele lækre 30 i skade (det er FEDT at skrive referatet). Albion griller tre af aberne med en fireball med 46 dam (før reflex save). Fenrik kaster flame strike på lederen (38 dam). Goth-Nir og Tal får lettere gorilla tæv, men intet større.
Det er her at vi opdager at Torben, stinker til “monsterføring”. Tal går amok i en blodrus og stikker den nærmeste gorilla 3 gange, som dermed får 30 i skade og går ned. Albion holder stilen med at aflive et bæst med sine fem magic missiles. Goth-Nir stepper op og skyder 2 gorillaer ned i sin runde.

Stor respekt til buen, men Tom indser at han rollespiller gorillaernes intelligens forbløffende godt da de ikke udnytter deres reach. Dukal powerattacker og slukker lyset for den sidste gorilla for vildt, da han giver 61 i skade på en
crit!!!

Treasures & trapdoors

Vi finder ikke rigtig noget af værdi, men Tal tager masken fra Gorilla-lederen. Vi går mod stedet hvor gorillaerne kom fra og kommer ind i et trekantet rum, hvor vi finder lidt treasureet. 8 x blå quartz (note til Tom – nr.24), en magisk backpack, magisk potion og 430 gp. Vi indser at det rum vi kunne ane fra brønden ovenpå ikke har en indgangsdør, så vi begynder at lede efter hemmelig døre…uden held, men Tal finder derimod en trapdoor-fælde, som han undgår pga. sin hurtighed. Vi beslutter at tage os af rummet senere.

Albions farlige tungekys

Vi kommer ind i et rum med to store 4-fodshøje tønder, som den bageste stadig indeholder en hvid væske. På den fjerneste væg løber der en hylde med et antal af tomme glaskrukker. Albion ved en helt del om Alchemy, så han træder frem for at se nærmere på det, men indser for sent at der er ‘noget’ i tønden….en såkaldt Mohrg også kaldet en grim undead satan. Det skal bemærkes at det selvfølgelig er Albion og ikke vores ‘elskede’ cleric der genkender denne satan. Mohrg’ens tunge hugger i Albion over to gange og han ryger i gulvet ‘paralyseret’. Fenrik choker sit turn, imens Dukal hugger sit lysende sværd i bæstet (47 skade). Tal indser at han er for kort til at nå op til monsteret, da tønden er næsten en fod højere end ham selv. Så Tal tyr til sin wand of fireballs igen. Goth-Nir bruger sine icy arrows “plus alt for meget” og vi får bugt med den.

Nuværende ufordelt treasure: Silver Goblet + long sword, 8 x blå quartz (note nr 24), en magisk backpack, magisk potion og 430 gp

 

Referat af søndag den 2. november 2003 (af Pan & Marc)

Startsted:  Nightfang og Silvery Moon

Level: 9-10

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Pan, Marc

Mini-ref:Tilbage i Silvery Moon. Op på hesten igen. Fried Heka anyone? Knust Stone Golem. Door of Doom.

 

Tilbage i Silvery Moon

1) Vi rester og geopliver Tal
2) Vi køber sværd til at nakke Sten Golemmen og nogle finder ud af atderes sværd er af et specielt materiale. Goth-Nir får byttet nogle af hans sindssyge magiske pile til et par Boots of Speed plus det efterlader lidt plads til flere indkøb.
Op på hesten igen

Efter et par dage i Silvery Moon begiver vi os til bage mod Nigthfang over Dry Lake, hvor Dukal har ‘gemt’ sig fra Susanne. Tilbage i tårnet møder vi hurtigt 3 Spectres, som Fenrikturner så de skrider og vi får lappetGoth-Nir sammen som er blevetdrainet 2 levels.

Vi finder noget looth i form af et long sword og en silver goblet. Vi møder 6 shadows i et lokale ligesom de tidligere og klare det relativt nemt.

“Anyone for fried Heka?”

Fenrik undersøger Ooze og bliver angrebet, men for kastet den af sig efter et par runder. Imens Fenrik klovner rundt dukker en wizard-type frem ogkaster fireball imod os (35 dam/17 ved save). Heka ryger ned takket været at Fenrik gør opmærksom på det overfor Tom. Den skumle type forsvindernedenunder og vores kære construct-ven fra sidste gang. Construct-satanen bruge en gang breath (slow), som annullere Fenriks ogGoth-Nirs haste. Dukal og Goth-Nir får nakket den og vi er klar til at gå indenunder igen.


Fenrik klarer 3 Spectres i samme lokale, hvor vi mødte mumien sidste gang. Vi finder en trappe der fører længere ned i dungeonen, men beslutter for atundersøge de resterende lokaler inden vi fortsætter ned.

Door of Doom

Vi kommer til et rum, med en noget skræmmende dør med en advarsel skrevet “Oggunon Sathaar is interred here. Only fools pass this threshold.” Trodsadvarslen går viselvfølgelig ind. Rummet er tomt foruden noget der minder om en brønd med et låg på. Vi åbner og smider en fakkel ind i mørket. Detlader til at der er et rum nedenunder, men vi beslutter for at tage trappenind i stedet for at risikere noget nu….

 

 

 

Referat af søndag den 19. oktober 2003 (af Marc)

Startsted:  Nightfang og Silvery Moon

Level: 8-10

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc

Mini-ref:Flere Shadows får bøllebank. Stor statue får ingen bank. Gravkammer-stemming. Modige Tal fjerner fælder. Grim Mummy går amok. Tal får en coup de grace. Fenrik ser lyset. Albion i forrådnelse. Tilbage til Silvery Moon.

   

Flere bøllebank til Shadows

Vi tager direkte fra sidste gang og går videre ind i et lignende rum med 6 sakrofater og 6 Shadows, som bliver lokket frem som Albion træder nærmere. Albion og Tal gør det i fællesskab af med én af dem lynhurtigt. Gothnir og Dukal bliver ramt og føler at de har mistet henholdsvis 4 og 1 strength point. Endelig stepper Fenrik op, men turner kun 3 Shadows. Så Dukal bliver nød til at nappe en med sit lysende voldssværd inden Albion med sin Wand of Magic Missiles slukker lyset for den sidste.

Vi går videre og finder et rum, hvor hele gulvet er en sort puttende masse. Dukal stikker en dagger ind for at undersøge det og ‘lortet’ forsøger at nappe hele armen uden held. Vi beslutter os for at undersøge for hemmelig døre, da vi er sikre på at der må findes noget på den anden side af den store masse og det virker på kortet som om at der er et rum til på den anden side. Men…..

Knocking on stone

Inden vi kommer i gang hører vi pludselig STORE tunge skridt komme imod os. Det er en STOOOR stenstatue, der åbenbart ikke kan lide os. Albion fyrer en fireball/magic missiles af sted, Dukal hugger hårdt (og dybt) og Fenrik hugger let og choker et spell (surprise) – men alt i alt giver det INGEN betydelig skade på vores kære ven. Så vi beslutter os lave en taktisk tilbagetrækning…LØB! Vi har tidligere fundet en trappe ned, så vi beslutter os for at af sted så hurtigt som muligt. Ingen bliver (alvorligt) ramt i kampen mod statuen….nå ja – Dukal fik lige 60 i skade i én runde.

Tomb of death?

Vi kommer ned i et gravkammer med hele 16 sakrofater. Alle med en person udhugget/støbt i sten eller jern. Persongalleriet dækker både dværge, elver, humans, gnomes – MEN INGEN halflings. Det er derfor et KLART ondt sted, som vi varsomt undersøger. Fenrik kan via detect evil mærke 4 ondskaber (foruden Heka) i rummet. Særligt kommer der kraftigste ondskab fra den ene sakrofat. Vi lader den være og beslutter os for at undersøge alle sakrofater. Modige Tal stepper ENDNU en gang op som den énmandshær han er og åbner alle sakrofaterne alene, imens resten af heltene gemmer sig i sikkerhed langt fra ham. Foruden et par fælder (som Tal snildt klarer) – et par gems og lidt andre ‘smykker’ finder vi ikke andet. Ingen monster – intet ondskab. Så langt så godt…..

Knock knock…who’s there?

Den sidste sakrofat, som vi har ventet med har flere forkskellige magiske aura, som Albion forsøger at fjerne uden held. Den kraftigste aura er necromancy. Tal finder ikke nogle fælder. Fenrik kaster ‘Hide from Undead’ og vi er klar til det værste….og JA TAK!!!

 

Av av!! A Mummy!

Tal åbner og ud kommer en “Mummy”, som kalder sig selv Aokat (abekat eller noget lignende). Aokat sviner os verbalt til og nævner noget med Gulthias. Samtidig kommer 3 Spectres frem og det hele er ikke så sjovt mere. Alle skal save mod ‘fear’ (eller noget lignende) og det er kun Fenrik og Albion der klarer sig. Alle andre bliver paralyzed

i 2-3 runder. Det ser meget stort ud med 4 fjender og 3 af gruppens medlemmer paralyseret. Et ‘coup de grace’ her og der – og vupti intet party tilbage. Så eneste udvej er at Fenrik (og med Albion som assistance) redder gruppen ved et godt initiativ og et godt turn……MEN selvfølgelig ruller Pan en sølle 1’er og kommer allersidst i runden. AHHHHHH!!!

“Coup de grace” til alle?

Mumien har det nemt og laver en ‘coup de grace’ på stakkels forsvarsløse Tal, som skal rulle 35 (dvs. 20) på en d20 for at overleve. Tal er død for anden gang inden for 2 dage…Nu må gruppen til at steppe op og passe bedre på Tal Bushbacker!

Fenrik turner efterfølgende i det mindste de 3 Spectres. Albion kaster Mestif’s Acid Breath på Mumien, som takker ved at slår tilbage på Albion 3 gange. Albion bliver stående men begynder at gå i forrådnelse. Fenrik finder sit livs spell frem og kaster SEARING LIGHT, som criter og dermed uddeleger en massiv 18d6 (66 dam). Mumien pulveriserer og gruppen smutter inden de 3 Spectres kommer tilbage.

*Sniff*….Hvad er det der lugter?

Gruppen opdager at Albion og Tal er i forrådnelse og behøver straks hjælp. Fenrik er (selvfølgelig)magtesløs, så Albion går i gulvet. Vi får ham op og Albion får gruppen (minus Dukal) tilbage i Silvery Moon ved hjælp af et Teleport-spell. Dukal havde ikke så travlt med at komme tilbage til Susanne i Silvery Moon (og Teleport tillader kun 4 personer), og Dukal går tilbage til Dry Lake for at vente på os (og undgå Susanne). Dukal er bigspender i Dry Lake og uddeler sølvmønter til højre og venstre i byen og drikker sig fra sans og samling.

Puhaaaa….loot & XP

Vi beslutter os for at bliver et par dage i byen for at;

Tal får et True Ressurection

Fenrik kan stige

Albion kan lære Lighting Bolts + Hold Undead

Dukal kan fortrænge Susanne ved at drikke hjernen ud

Goth-Nir kan bytte sin Ring of Water Walking til Boots of Speed

A loot har vi desuden fundet et par Boots of Speed, en Helm of Teleport, Ring of Protection +2, Wand of Magic Missiles (3 misilles – 30 charges), Wand of Mage Armour (30 ch) og 4 potions of Alchemists Fire. Det eneste vi har snakket om at Dukal skulle have Boots of Speed. Siden vi byttede Goth-Nirs boot of Water Walking ud med Speed og fik 7000 gp i hånden har vi nogle guldstykker, som vi kan dele ud. Efter køb af True Ressurection har vi 5715 (eller 1143 gp per mand).

                                                                                                           

 

Referat af torsdag den 8. oktober 2003 (af Pan)

Startsted:  Silvery Moon og Nightfang

Level: 8-10

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc

Mini-ref:Albion og Tal kommer tilbage i live. Vi vender tilbage og giver slag ud til diverse udøde. Vi finder et ‘spisekammer’ med en enkelt overlevende. Lidt historie på Gulthias og hans fortid i kulten Ashardalon.

Previously on “Tales of Fenrik”

Vi nakkede super sej flyvende Cthulumonster. Den nakkede Albion og choker-Tal (Jeg så lige at casting time i3rd edition er 10 minutter for 1 (læsén) call lighting bolt!)

This episode

Først hoppede 3 wights op af hullet og Dukal lagde en dej,men Pan destroyede dem med højre arm på ryggen. Vi bruget reb og boots ofspider climb til at komme ud. Solgte en masse loot og købte 2 trueresurrection spells. Vi fik xp (dvs Gothnir og Valgrush fik zip:-) og Talsteg som den eneste. Dum som han er tog han et mage level mere – idiot!

Tyrs straf var at han slog 2 for hp (choke #1). Gothnir fik potion ofneutralize poison og Ring of Water Walking. Valgrush blev i byen da vitvivlede på at se Rygaard foreløbig, men han kan let proppes ind ihistorien igen.

Albion kunne læse en benplade Dukal og Fenrik havde fundet –
“The wow : With my brothers and sisters I abide the centuries untill such times as Gulthias awakens the relic at the core and we rise together into unlife”.

Vores samlede viden on Gulthias blev derudover :Tidligere leder af Ashardalon kult. Efter Ashardalon fik beatings af en fyr der hed Dyde (Pan mener han burde hedde Dude) blev han sindsyg og det var en druid der nakkedeGulthias
Han er bange for Fenrik!!!!

Genopstået efter at vi brændte træet i SunlessCitadel. Prøver at tiltrække hans gamle ven Ashardalon ved at lave mærkelige ting (Han er vidst blevet endnu mere ond og mærkelig). Han er begyndt at lave mange vampire spawnsHan roder med en potent necromantic source is Nightfang spires coreHan er bange for Fenrik!!!!

Ok – tilbage til eventyret


Vi købte levitate scroll til Albion og på den måde kom vi sikkert ind i Nightfang efter at alle beboerne I Dry Lake havde lovet at konvertere til Tyr hvis vi nakkede Gulthias. På øverste etage i tårnet er der spor efter at den sorte dragetilsyneladende har prøvet at bryde døre og mure ned for at nå frem til ?????
Tal lootede en kiste vi fandt mens Pan havde detect evil på en mærkeligtåge. Pludselig kommer 3 vampire spawns kravlende på loftet og tågen materialiserer sig til 3 flere vampire spawns og Fenrik destroyer 4 og Dukal beater 2 som bliver til gas og bevæger sig ind i nogle kister vi hurtigt finder så vi kan stake de sidste 2. I kammeret efter finder vi resterne af deres forråd: En masse udsugede lig og en kvinde som hedder Yesha Falkin og er sage og efter at Fenrik har kureret hende er hun
næsten ikke til at få til at holde kæft om Gulthias. Bla bla bla (se ovenfor).

Vi finder en secret door og Tal choker anden gang da han ikke opdagerfælden som blaster Fenrik og Dukal der altid bakker deres ven op.

Så nakker vi 12 Shadows i de næste par rum og looter lidt, men desværre er Tom træt og Pan slutter 64 xp fra 10. level. Bitter: Njet!

 

Referat af torsdag den 2. oktober 2003 (af Ditz)

Startsted:  Silvery Moon og Night Fang

Level: 7-10

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc

Mini-ref: Fenrik napper gude babe. Dukal voldtages af blåhval? En overnatning i Dry Lake. Lidt beroligende musik. Et par nasty fangearme. Et par døde venner.

 

Starten på en dårlig uge

Vi er færdige med DoD (tror vi nok). Vi tager til Silvery Moon for at sælge loot, og for at komme tættere på”Night Fang”.

I Silvery Moon, som er en meget smuk by, hilser vi på regenten “Alustrielthe Shining Lady”, og der bliver holdt en fest til ære for os (vi er rykket op i rækkerne).Til den fest sker der ting og sager, men for at gøre en underholdendehistorie så kort som muligt. Alle ruller 1xd20 og der er mulighed for open-ended opaf og nedaf.Fenrik aka “Sexy Beast” ender med 48 – og napper lige Alustriel (og ordetpågaden er at hun ellers dusker “Big E” (Elminster).

Alustriel brugte magi for at gyde nydelsen endnu bedre for Fenrik.Albion aka “Staff of Plessure” ender på 11 – napper en babe fra M!.Quarck aka “The Beast” ender med 14 – og gafler “Nougat Kvinden” fra M!.Tal “Bush Banger” ender med 5 – og napper en “loden dværge kvinde”Gothnir the Wicked ender med 4 – og napper en “skøge med “balder der vartraktordæk og bryster der var dunke” fra syd for Køge.Dukal aka “Bad Taste” ender med -7 – og napper Sussanne fra “Livet er fedt” (har ikke set det, men ordet på gaden er at hun vejer mere end hele partiettil sammen. Desuden fik han lige grov svinet et par noble kvinder til påvejen. Ikke en heldig aften i Dukals kariere.

Tom har lovet at lave en liste ala RoleMasters “crit” tabeller med billederog lidt beskrivelse, så det lover godt. Vi havde i hvert fald den storegriner over dette, og Pan sad ogfantaserede om Alustriel……

Dagen efter rejste vi mod “Night Fang”, og nogle af os havde meget travltmed at komme afsted.

Vi kom til  landsbyen (lille flække) “Dry Lake”, og der fortællerlandsbybeboerne  at “vejen bliver ikke brugt mere” , eksistens af en frygtelig drage, atNordvest er et hårdt sted at leve og så videre og så videre. Vi beslutter at overnatte og tage til “Night Fang” om morgen.

Lidt hyggelig musik…

Tårnet i “Night Fang” bliver brugt af en “ond drage kult” der tilbederAshardalon. Om morgen tager vi afsted, Gothnir Falkeøje kan se at vejen ikke har væretbrugt i meget, meget, meget lang tid, og at de dyr der engang har levet erblevet spist eller jaget væk.

Vi undersøger nogle sten ala “Stone Hedge”, men finder ikke nogetinteressant. Så vi begiver os hen mod Tårnet.Vi er alle usynlige.

Ved foden af tårnet er der et skur (murerarbejdet er langt fra lige såprofessionelt som tårnets), og der ligger nogle lig på gulvet og en mærkeligmusik kan høres.

Dukal går ind i rummet og det viser sig at være en vuggevise, for han falderi søvn….. og grene begynder at infiltra ham. Albion kaster dispel magic,så Dukal bliver synlig (det var ikke det der var meningen). Fenrik kastersilence. Tal vækker Dukal. Quarck hakker efter en gren og misser. Efter at alle har forladt skuret, burner vi det, og looter bagefter (10magiske pile, som  Torben napper, 23pp, 10gp).

Vi søger efter indgang til Tårnet, men vi finder ikke noget og Tal låner”Spider Man” støvlerne og begynder at kravle op af tårnet for at finde enindgang.

…og nogle lange fangearme – hvor farligt er det?

Da han er næsten ved toppen, kommmer der en fangearm ud snupper hamindenfori tårnet.Så skal der tænkes hurtigt……
Albion sender Heka afsted for at se hvad der sker i tårnet.  Fenrik booster sig op og Albion aktiverer Tals støvler.

Da Heka kan se hvad der sker, kaster Albion teleport (ham selv og 250 kg)ogteleporterer Albion, Fenrik og Dukal ind i tårnet. Vi havner nær bunden, oghan se at 50″ oppe sidder et monster med vinger og fangearme og gufler påTal – RIP.

Og i bunden af tårnet ligger der en Sort Drage, der er dræbt på en brutalmåde, oven på en bunke mønter.

Vi har rullet dårligt initiativ, så “Flyvende Blæksprutte” kommer først.  Denkaster “lynnedslag” og vi får alle 51 i skade. Albion går ned…. Dukalkaster en HP i ham, og får ham på benene igen, og Fenrik kaster protectionfrom lyn på Fenrik og Albion.

“FB” sender en fangearm afsted og nakker Albion – RIP. Fenrik gør sig størreog stærkere, og Dukal står og håber på at få lov hakke.Fenrik og “FB” grabler og Dukal hakker løs påfangearmen (det eneste han kannå).Fenrik og “FB” grabler og endelig kommer Fenrik fri og healer sig selv, oggiver “FB” over 60 idam.

Så status er…

Albion – RIP
Tal – RIP
Fenrik – FFF (=Fit For Fight)
Dukal – 51 HP nede
Gothnir – FFF (uden for tårnet)
Quark – FFF (uden for tårnet)

Vi kan kaste raise dead, men så mister Simonsen og Tal XP og lvl. Så hvisTom siger hvor mange penge der er, og hvor mange penge et True Resurrectionkoster, så kan vi tage enbeslutning derfra.

 

 

Referat af fredag den 12. september 2003 (af Marc)

Startsted:  Dungeons of Death ved Lurkwood  

Level: 7-10

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc

Mini-ref: Fenrik choker 11 gange. Albion tilbage i kødlig form. Gigantisk Bar-Lgura.  Fenrik choker. Fenrik falder tungt. Trappen ned i mørket. Mødet med Vicalis. En lykkelig slutning?

Fra sten til kød

Fenrik indser at han efter længere studier af bøgerne (og diverse nørder på nettet) at han kan ophæve Albions forstening med et ‘Break Enchantment’ spell.

I seks (lange mørke og kedelige) dage sidder vi i Ouremasters gravkammer – for det tager 11 forsøg eller 6 dage for Fenrik at lykkedes at kaste et sølle spell. Albion ‘takker’ den store cleric for hans ‘dygtighed’ og vi er endelig tilbage i fuld styrke igen og klar til at fortsætte vores eventyr.

Vi søger mod nord, hvor vi kommer ind i 3 sammenstødende rum, som kunne ligne babe-wizardens værelser med tilhørende klædeskab, seng, bord, kæmpe spejl og et bassin. Inden Tal heltemodigt når at reagere er vi indhyldet i mørke (IGEN!). Det er en gigansk Bar-Lgura (propernæve) der er ude på ballade.

Højdepunkterne fra kampen er at FENRIK konstant choker og choker. Fenrik starter med at misse et concentration check på 5 (ruller 4) på et ‘Daylight’. Det skal bemærkes at Pan også styrede Albion, som kaster ‘Dispel magic’ som nærmest fjerner alle partyets egne spells med selvfølgelig ikke ‘Darkness’!! Selv samme Albion/Pan misser dernæst to forsøg med ‘Phantasmal killer’.

Okay tilbage til kampen…Den store grimme Bar-Lgura ser sig ond på den svageste i gruppen, nemlig clericen og uddeler seriøse bank, som sender Fenrik i gulvet. Goth-Nir kommer heltemodigt til undsætning og giver Fenrik et ‘Cure light wound’. Det ender lykkeligt med at Vulgrosh hugger hovedet af bæstet…så kan den lære det!

Vi finder en potion som vi tager med os. Albion kan identificer den som ‘Love of Filter’.

Going…down?

Vi finder en trappe nedgang….vi går og går. Vi har svært ved at finde hoved og hale i det. Vi støder ind i 9 Ghouls, som Fenrik overraskende turner uden de store problemer.

Så sker det! Vi kommer ind i en stort ‘rum’, som vi antager er dannet af lava. Vi går op af en sti og ser en indgang som 2 Dreatchesbevogter – en ‘Holy smite’ fra Fenrik fjerner dem nemt.

10 Manes (grimme fuckers – dæmonlignende bæster) kommer frem og forsøger at drive os mod indgang – alt imens en ‘Fireball’ kommer flyende fra grotten. De små hurtige helte klare frisag, men resten af gruppen bliver lettere grillet.

Fenrik klarer de 10 Manes. Vulgrosh løber heltemodigt ind i grotten (alene) og finder 3 Dreatches, 5 Ghasts og selveste VICALIS. Mørket sænker sig om Vulgrosh, som også bliver avorligt ‘cursed’ (eller hvad det var). Pile, slag og spells bliver fyret med ghasts, dreatches og Vicalis.

Et par Holy smites gør det af med dreatches og ghasts og en ‘Phantasmal killer’ fra Albion gør det nærmest mirakeløst af med Vicalis.

….men mange ubesvaret spørgsmål

Vi finder Vicalis’ journaler, hans protrætbilleder – men INGEN skatte. Tal og Albion kan ikke tro det. Hvor er guldet og er alle de dejlige magiske items, som en dæmon som Vicalis burde have? Er Tom blevet mobset at vi nakkede ham, så hurtigt og derfor har ‘fjernet’ skattene? Hvorfor blev Ditz’ sværd upgraded efter vi forlod dungeonen? Har Ditz bestukket Tom ved at betale for junkfooden? Giver Tom alle skattene til Ditz? Hvor skulle skulle Tom og Ditz hen efter RPG…skulle de hjem og ‘sove’ sammen? 

 

 

 

 

 

Referat af torsdag den 14. august 2003 (af Pan & Marc)

Startsted:  Dungeons of Death ved Lurkwood  

Level: 7-10

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Marc, Monsen

Mini-ref: Tal plukker graven tom. Stenfjæs Albion. Fenrik “stopper” ballista. Vulgrosh leger klog. Dukal slæber 70 kg stenkar.

 

Fra statue til statue!!!

Inden vi gik i gang at åbne kisten fik Tal pillede de 10 gems af stenkronen på sakrofaten. De estimerer at de har en værdi på hver 500 gp. Tal forsøger forgæves at fjerne fælden inden han åbner den men forgæves…..heldigvis den gæve halfling en hurtig lille satan. Foruden Ouremasters rester finder en plate af mithrill og en pick (adamatide).

Vi beslutter os for at undersøge den 15 fod høje stadtue igen. Vi finder ud af at øjene er magiske fra transmutation-skolen). Tal kralver op på ryggen af statuen og lirker et øje ud…smut…men statuen ’våger’ og hvisker at vi skal stoppe nu eller opleve det der er værre. Tal bliver ’cursed’ og trækker sig tilbage mere skræmt end nogensiden.

Også var det at Albion blev straffet for at være liiiiiidt for grådig (og overmodig). Albion mente at det var ufarligt at fortsætte vores ’napseri’ fra statuen og dermed provokerer den 5 meter høje statue med mithrill-øjne. Vi fik øjet, men Albion fik også et spell – nemlig “Flesh to Stone”…som han ikke klarede…. (fnis). Nu havde vi 2 mithrill-øjne og en stenstatue af Albion på 300 kilo, som Vulgrosh meldte sig frivilligt at bære.

Fenrik bliver spiddet

Som forventet mødte vi en del modstand lige udenfor templet, men intet vi ikke kunne klare. 5 x dreatches, 2 x proper-næver (Bar-Lgura) + en wizard-babe. Fenrik smitede alle dreatches med den ene hånd på ryggen og smitede wizard-babe 2 gange ud af 2 efter uselvisk at have stoppet en ballista pil med hans store mave.

 

Vi løber videre og kommer ind i en kæmpe dværgehal med en del interessante udskærninger på den nordlige væg. Efter at have løst en lille gåde fik vi åbnet op til en hemmelig dør, der førte til et rum med en magisk dagger, flaske og et STENKAR!!!! Så nu slæber Vulgrosh rundt på en 300 kilos Sten-Albion og Dukal bærer pænt et 70 kilos stenkar. 

Fenrik læste gåden og prøvede den uselvisk af uden nogen form for beskyttelse på trods af at Quarks (Vulgrosh, red.) ansigt  lige var blevet opløst af syre ved et fejlagtigt forsøg som Tal og Dukal havde bildt Quark ind var den rigtige løsning og lige nu arbejder han uselvisk på at tø Han-Solo…øhh, jeg mener Albion op, da der er et 5. level cleric spell i v3.5 som hedder break enchantment som måske kan gøre det…

Det er ikke fordi Fenrik er en bedre teamplayer end jer andre… han erbare et større menneske med et større hjerte! Med store evner kommer et stort ansvar som hans far lærte ham….

Loot- status;

Ouremaster: Dagger, shield, plate, 10 gems á 500 gp, mithrill plate og adamatide pick, 2 x mithrill-øjne á hver 2500 gp, 3 gowe stones (alt magisk – minus mithrill, pick + gems)

Ballista-wizard-babe: 2 ringe, cloak, wand, scimitar

Skjulested: Dagger, flaske og stenkar (alle magiske)

?: Bow, arrows + ring (alle magiske?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referat af onsdag den 30. juli 2003 (af Marc)

Startsted:  Dungeons of Death ved Lurkwood  

Level: 7-9

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Rygaard

Mini-ref: Tal leger med dværge pick. En urolig nat. Øjne som mithrill. Deepdelves gravkammer, rigdomme og fælder

En hård nats søvn

Vi havde kraftigt behov for at få hvilet os efter den sidste hårde kamp mod adskillige dreads og Bar-Lgura (a.k.a. propernæver). Vi finder ud af at vi er kommet ind i et dværge-tempel og der er ingen udgange.

Tal låser porten ud til gangen hvor vi kom fra og undersøger templet. Fenrik og Albion identificer templet til at tilhøre en dværgegud, som er kendt for gems…(det var hvad Tal bemærkede). Tal finder 2 mekanismer i en af de mange søjler i templet, som åbner op for et lille 30cm højt kammer hvor der står en statue af en dværg klædt i robes og en mithrill pick (ja, du læste rigtigt!!).

Vi drejer dværgens pick i næsten alle retninger (ja, det var grimt!!!) og udløser en dødelig gasfælde, som Tal med nød og store færdigheder undslipper helskindet. Til sidste lykkedes det at finde den rigtige kombination, som åbner op for en hemmelig dør, hvor bag der fører en trappe ned i mørket.

Trods fare for flere dreads og andet skidt vil forsøge at angribe os hurtigt muligt – tør vi ikke fortsætte før vi alle er healet lidt mere og vores spellcastere har fået nye spells.

Efter cirka 5 timers vagt bliver Fenrik (selvfølgelig) overrasket af en propernæve, der gemmer sig i darkness. Trods manglende færdigheder med at kaste dispel magic i første omgang fra Albions side – lykkedes det til sidst at besejre de sejlivet Bar-Lgura. Vi får hvilet os uden yderligere forstyrrelser og begiver os ned af trappen.

Deepdelves gravkammer

Vi kommer ned i et grottesystem, der snor et godt stykke indtil den munder ud i en blindgyde og et rum med en statue i det ene hjørne. Statuen bliver genkendt som en ’keeper of secrets’ og dødelig fælder!!! Forsigtigt nærmer Tal sig statuen uden at udløse noget. Når vi kommer nærmere kan vi se at statuens øjne er af mithrill, men vi beslutter os for nu at lade dem være og undersøge den vej der noget pludseligt ende blindt, som var liiiidt mistænkeligt. Rigtigt nok finder vi en hemmelig dør her, der fører videre til en ny gang, hvor vi igen finder en hemmelig dør, der fører ind i selveste dværgekongens, Oremaster Deepdelves gravkammer. Rummet er stort og indeholder 3 stenkister.

Ingen tvivl om der er mange fælder i rummet, så vi fortsætter langsomt. Ganske ufarligt og uden at nærme os selve gravene finder vi nogle dværgeknogler – et magisk skjold, en magisk plate og en magisk dagger! Vi finder en ’masse’ magiske fælder, som Albion forsøger at fjerne med en ganske vellykket dispel magic i området. Der er ingen tvivl om at det er den midterste kiste, der er den ’rigtige’ – men da der er så mange aktive fælder på netop den, starter vi med at åbne den nordligste og derefter den sydligste. De begge udløser en brandfælde, men ingen kommer alvorligt til skade. Tal er i stand til at uskadeliggøre en lignende fælde på den sydligste kiste. Men der er ingen og ingenting i dem. Det er den midterste der er ’the real thing’.

Der er en flot krone af guld på den midterste kiste, hvor der sidder mindst 10 gems fast. Det lykkedes Tal at vriste en gem fri, men dette udløser også en fælde og stopper derefter.

Nu mangler vi bare at få åbnet den midterste kiste, hvor vi ved at der er en magisk fælde….men formentlig også alle mulige dejlige rigdomme….

 

Referat af lørdag den 5. april 2003 (af Marc)

Startsted:  Dungeons of Death ved Lurkwood  

Level: 7-8

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Monsen, Pan

Mini-ref: Dukal’s lejrbålsfortælling. Fælder overalt. Mødet med mørket. Fenrik bliver gennemspulet. Mødet med skyggerne. Elevatoren ned. Mødet med babe med vinger.

Dødens huler….

I bedste Tolkien-stil begynder vi vores rejse med en storslående fortælling om de store kampe og de forskellige folk/fæ der har hersket i området omkring Dungeons of Death, som ligger ved Lurkwood. Gode gamle Dukal kan fortælle at minerne oprindeligt var bosat af dværgene, men at disse blev angrebet og fordrevet af troldene, som igen blev uddrevet af den ‘kendte’ Bluebears-klan, som var ledet af en magtfuld sharman. Det er kendt at hele Bluebears-klanen blev tilintetgjort ved Hellgates Keep fald.Vi får at vide at Treants ikke tillader folk at passere deres område for at komme til Hellgates Keep.

 

Down to the dungeons…
Okay, vi finder frem til nedgangen til minerne. Vi ser flere tegninger på væggene, mens vi bevæger os nedad, som viser 2 grupper med hver 5 mænd, der overbringer 2 “ofringer” (?) til en kæmpe dæmonlignende dude…scary.
Allerede i det første rum finder den snarrådige mestertyv, Tal Bushbacker, hurtigt et par fælder. Men han må indrømme at der er mange og FLERE af dem er magiske fælder og det gør det NÆSTEN umuligt at finde dem. Så vi ender hurtigt i et baghold der indeholder superlim, sleep, forsinkede fælder, faldelemme og et par irriterende “Mephits”. Overalt hvor vi går opdager (eller udløser) vi fælder – MEN INGEN SKATTE. Fordømte dungeons….
Da vi overnatter begynder vi at mærke at vi langsomt mister vores juice (primære stat). Jo længere tid vi er hernede jo mere styrke mister vi. Stedet er gennemsyret ondt. Så vi tager op og hviler os til vi igen er fuldt oppe.
 

Da vi kommer tilbage støder vi ind i en kamp med en håndfuld dretchs, som forvolder os en del problemer pga. deres evne til at kaste darkness – og pga. vores wizard ikke har daylight (stort tak til Albion). Til vores forundring møder vi den samme gamle kone, som ‘førte’ os til denne fældefyldte dungeon. Hun har et par monther-f vinger på ryggen og er i stand til at kaste nogle grimme spells efter os. Hun snakker om at “vi sagtens kan stille VICALIS sult” – hmmmm det lover ikke godt for fremtiden. Nå men vi får hende jagtet på flugt og fortsætter.

Fra choke til helt 

Et par fælder senere (blandt andet den som Fenrik hovedløst udløser og bliver gennem(s)pulet af kæmpe vandkanoner og smidt ned i et grimt grimt hul). Efter at blive reddet af modige Tal finder vi et storage room med en elevator. Men vi er ikke alene i rummet. Skygger omringer os og går til angreb. Fenrik overrasker alle (ham selv inklusiv) og turner ALLE 8 Shadows i et forsøg.Woow…

Going down?

Vi tager elevatoren de 80 fod ned. Vi møder hurtigt nogle undeads (Rutterkins), som vi forsøger at stoppe inden de slår alarm, men forgæves. Ud kommer 8 dretchs og en babe med vinger (den gamle kones ugifte datter, hvem ved?).
Med blod, sved, afbrændte hår, tårer og FUCKING nerver udenpå tøjet kæmper vi for vores liv. Det holder hårdt og vi skal gennem hele møllen for at klare os – Holy smites, trumbling, tørre tæsk, + pile, fireballs, blind fighting og usete højder af mandsmod. Vi overlevede endnu én gang, men hvor længe kan vi klare os i disse fordømte dungeons?
P.S. Hvor er guldet Tom?

 

 

 

 

 

Referat af fredag den 7. februar 2003 (af Ditz)

Startsted:  Minerne under Illefarn  

Level: 5-7

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Monsen, Pan

Mini-ref: Vi havde besejret Kelthas the Dread i minerne under Illefarn. Skatter skulle fordeles, diskussioner skulle tages og Monsen sættes ind i 3E. Mødet med Baronens babe. Tals lille listetur. Rejsen mod Waterdeep. Mødet med ‘døde’ kæmper. Portalen mod nord.

Vi havde besejret troldmanden Kelthas, som havde forvoldt dværgene store problemer. Skatter skulle fordeles, diskussioner skulle tages og Monsen sættes ind i 3E.

Vi blev efter et par timer og indtagelse af junk enig om at vi alle skulle powers up, så vi havde magiske items til nogenlunde samme værdi.

Vi fik solgt loot og fandt ud af at Tal var en underbetalt hafling. Og som sædvanlig var det Gothnir og Fenrik der toppede i forbrugskalaen. Men bare rolig, de forsøger stadig at rage til sig.

Brevene hos Kelthas – Skyerne samles

Vi fandt en masse breve hos Kelthas, som giver os en ide om at ‘Tungorlin’ stod bag Kelthas. Vi bliver hurtig klart over at T bestemt er ‘up to no good’. Et udkast til et brev fra Kelthas til Tungorlin viser at desuden at K stod bag vores ‘problemmer’ i Glitterhame. I brevene nævner de flere gange ‘vores Fyrste’. Den onde gud for magi, Shar har været i kontakt med denne Fyrste.

Andre sammensvogne nævnt i brevene; Eder, Redeye (lizard), Iban (kvindelig grey dwarf), Erakkanaz (Tungorlins tjener), Imperagon, salamanderne i DragonSpear, Gulthias a.k.a. Den Mørke Troldmand i Nightfang Spire

De taler om produktion af et sværd – Zaraunkarzar…

Efter alt dette beslutter vi os først og fremmest om at komme tilbage til Daggerford.

Tilbage til Daggerford

Baronen bliver gift med en mystisk SuperBabe, ved navn Zaenobia. Men efterhånden som vedebrødsdagene gik, blev Baronen mere og mere livløs. Som om at Baronessen tog mere end bare sex. (Modige) Tal og Albion og tog sagen i egen hånd, og fik Tal sneget ind Baronens hus for at finde eventuelle forklaringer på Baronens tilstand. Men mens B1 lå sexbundet til sengen, legede B2 med en kniv og kunne vist fornemme Tal. Faktum er at Tal på trods af at han var usynlig, stak halen mellem benene, og snublede ud af vinduet (fejlede tumble).

Fenrik gik til sin kirke, og fik af vide at det var meget alvorlige anklager at komme med. Og at han skulle tage og holde sine usle tanker for sig selv.

B2 sneg sig ned i en pornonatkjole og besøgte Fenrik (der endnu ikke har gjort op med Tyr, om præster godt må give efter for kødelige lyster), og Fenrik forsøgte at berolige B2.

Efterfølgende besøgte Fenrik B1 og fortalte om sine beskidte tanker ang. B2 (sådan hørte jeg det), og det tog B1 ikke så pænt.

Da Fenrik så besøgte sin kirke for igen, for at fortælle at B2 er en ulv i en meget tynd natkjole med gudeformer, sagde kirken at han nok skulle bruge lidt tid væk fra B2, for at få tankerne tilbage på Tyr.

Inde Fenrik rejste kastede han “detect evil” og B2 lyste ikke op, men det gjorde Albions fugl. Fenrik har siden da gået og kigget mistroisk på kræet.

Hele gruppen forlod byen – mens Gothnir blev i byen i skjul og overvågede evt. budbringere, og sådan en dukkede pludselig op. Han faldt pludselig i søvn på hesten (sjusk), og Albion samlede noget af hans post op. Og i posten så han et brev / bestillingsseddel, som han mente måtte være forkert og rettede det derfor (hjælpsomme Albion). Vi beslutter os for at opsøge butikken i Waterdeep.

Rejsen til Waterdeep

På vej mod Waterdeep bliver vi stoppet af nogle farmere, der ønskede vores hjælp. Vi udrydede nogle halvstore fætre (undeads m.m.) og finder et brev og en portal der var omgivet af ondskab. Er der bare mig eller ser Fenrik ondskab alle vegne?? Vi tør ikke at gå igennem portalen, så vi rider videre mod Waterdeep.

Vi finder frem til butikken, hvor sendebudet skal gøre sine indkøb. Albion kaster en ‘charm person’ for at komme nærmere butiksindehaveren og få flere informationer om denne fyrste og dette netværk af sammensvorne. Imens Albion tager butiksejeren på kro, lister Tal ind og undersøger butikken nærmere. Men finder intet.

Butiksejeren fortæller sin nyfunden ven, Albion og flere detajler der omhandler den herskeren og det endelige ritual.

Portalen mod Nord

Vi beslutter os for at prøve lykken med portalen. Portalen fører os med Nord (Dukal’s hjemegn). Vi ankommer til en landsby, som er i nød. En gammel kone overtalte os til at besøge Dungeon of Death (“kun de braveste og modigste eventyrerer tør begive sig ind i DoD”).

“Let’s rock”…..

 

Referat af fredag den 16. november 2002 (af Pan)

Startsted:  Glitterhame / Dværgeminer (Durgeddin’s miner)

Level: 4-5

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Pan

Mini-ref: Vi er alle 5. level på nær Torben som desværre døde da han fik en critaf en ogre (50 i skade – av). Vi har nakket dragen, fået vores udstyr igen og afsluttet “Forge of fury”.

                                   

Hvad skete der

Vi fandt noget udstyr og ville nakke nogle orker. Vimødt Ulfe (ogre) og 2 ulve og 4 orker og 1 sej ork. Ditz gjorde det godtmed sit cleave, men i en runde hvor begge ulve havde trippet folk,henholdsvis Ditz og Torben slog Ogren til og med et velplaceret slagkløvede den Gothnir. Vi kom stærkt tilbage og vandt. Derefter drog vinedad og Fenrik fik klø af et stort animeret spisebord…. Det vil ikke
se godt ud i mit CV….

 

Vi drog nu til byen og overvejede at raiseTorben, men da vi fik en sindsyg ide med et harm scroll og en masseandet til at nakke dragen lagde vi Gothnir på køl og drog på dragejagt.

Vores første plan kiksede, men dragen gik ned og vi lootede. Derefterlootede vi resten af dungeonen og drog tilbage til byen hvor vi nu er.

Vi har en del guld og magisk udstyr og har byttet os til et TrueResurrection scroll!!!!!

(Der er desværre ~50% chance for et misscast, Torben)

 

Referat af fredag den 7. november 2002 (af Pan)

Startsted:  Glitterhame / Dværgeminer (Durgeddin’s miner)

Level: 3

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Pan

Mini-ref: Fra drøm til mareridt!!! Vi mister ALT UDSTYR!!! Et skræmmende møde med en roper og en drage. Jagten på orc-kød. Jagten på udstyr. Er Tom gal?

 

Hvordan kunne det ske ?

Det startede godt med at vi fandt et sejt magisk bastard sword til Ditz på bekostning af lidt svampe sporer i Goth-Nirs og Tals lunger. 2 dage senere var vi så klar til næste øvelse og efter at have dabset et par tentakel fætre fandt vi en sej dværge dør. Tal var kujon (red. forsigtig) og ville have en nogle så vi vadede lidt rundt inden vi endte i et gammelt
forrådskammer der stank. Her skulle Pan lige undersøge noget der skinnede på gulvet og vupti blev han overfaldet af en ooze. Den missede dog og Torben der ville pryle den gav et hårdt hug som desværre resulterede i at hans (magiske) sværd blev ætset bort……. Faark!!! Derefter blev der brugt bue og pil og vi fik dabset den. Vi gik videre lidt mere forsigtigt, men ikke forsigtigt nok, da en Roper overfalt os og sparkede vores numse så hårdt at det gjorde av. Heldigvis kunne vi forhandle med den og tilbyde den noget andet kød (orc).

Let’s hunt som orcs

Vi fandt 2 orker (levedne) som den var tilfreds med og fandt i et rum efter den nøglen til dværge døren. Af sti afsted var vi og fandt efter lidt besvær nogle grey dwarfs (onde) som ville have Ditz sværd. Grey dwarfs kan gore sig selv usynlige så vi frygtede lidt at få dabs, men de fik mega dabs. Vi kunne høre hammer på jern slag fra en smedie og styrtede ind og dabsede en mager inden han kunne sige kvæk og derefter faldt hans to medhjælpere hurtigt. Derefter dabsede vi en grå dværg mere og skånede en kvindelig dværg som til gengæld gav os informationer og sagde at de steder de havde været var der ikke noget interessant, men der var masser af steder hvor de ikke turde komme pga. undeads og forbandet magi…. ha ha ha, lo Fenrik….

Fenrik’s date

Vi fandt efter lidt tid en hemmelig dør og kom ind i et rum med et bassin med noget skummelt vand. Her kastede Fenrik detect evil og kunne se at bassinet var ok, men så kom der en skrige fætter som fik os alle til at stene og så sugede den Fenriks visdom. Det fik ham dog til at vågne og turne vanvids ånden. Nu skulle der lootes hurtigt inden den vendte tilbage, men i første rum var der en rigtig snack som blev rigtig glad da hun genkendte Tyrs udsendte (red: husk at Pan har skrevet dette). Fenrik fornemmede dog at der var 

ondskab i rummet. Hun begyndte at ævle om en ond troldmand der havde låst hende inde i rummet med en formular. Jeg skulle bare sige at hun måtte gå så var hun fri. Det syntes jeg var en rigtig god ide og kunne nu mærke at det var en stærk ondskab der var i rummet. Fenrik sagde at hun måtte gå med fred og straks derefter blev jeg klar over at hun var ondskaben!!! Hun ville kysse Fenrik, men behændigt undveg han og hun teleportede sig væk.

Et kedeligt møde
 med et sort drage

Vi lootede videre, men fandt ikke noget særligt. Vi skulle derefter lige checke en kædestige der forte ned i et hul. Her var Ditz ved at  blive skyllet bort da en bro faldt sammen under ham, men vi redede ham.

Puha tænkte vi og blev overrasket af en sort drage på størrelse med en (stor) hest som breathede syre ud over os. Tal og Albion crashede, og vi prøvede at trække jer væk, men dragen gav os et ultimatum. Giv mig alt hvad I har eller dør?! Og det gjorde vi så og vi er kravlet tilbage op af stigen og har healet folk og er klar til næste gang hvor vi må prøve at finde noget armor etc.

Det er klart at vi skal dabse dragen på et tidspunkt og det tror jeg helt klart på da jeg kan kaste en masse seje 3. level spells, bl.a. Water Walk så man kan gå på vandet og det vil jo være helt ok, protection from elements (ACID), og circle of protection from evil. Jeg tror den drage får psyko dabs når vi først har lootet resten af dungeonen for udstyr!

Det der er nederen for les Mons er at den nubbede hans spellbook….av.

Lige nu : Vi steg alle et level på nær Monsen og alle 4. level er ekstremt tæt på det 5. Vi har mistet al armor, alle våben og alle magiske ting på nær the wand of cure light wounds som har 5 charges tilbage…… (Pan : 5, Ditz : 5, les Mons : 4, Marc : 4, Torben : 4)


Vi må lige finde en dato til at gøre det her eventyr færdigt.

       

 

Referat af søndag den 25. august 2002  (af Ditz)

Startsted:  Sunless Citadel

Level: ?

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Monsen, Pan

Mini-refStore kampe imod skællet sø-demon, kobold dronningen, en mega-ond mini-demon og beretningen om troldenæseudød
                                                

 

Kamp mod skællet sø-demon (på størrelse med Tal):
Vi vandt initiativ og ramte også, så den nåede aldrig at gøre andet end at se klam ud!!

Kamp mod kobold dronning:
Vi kæmpede alle bravt!! Toms terninger var onde ved Fenrik, men de sjoveste var at se Albon kikse konsentration tjek. Han skulle rulle 10 eller over. Ud af en hel kamp gav han 1 i skade.

Kamp mod ond mini demon:
1. runde: Tal og Dukal over en en fælde i gulvet, men nettop som vi sætter fødderne på den anden side, hopper den lille nar (ikke Tal) frem og skubber mig ned i fælden med pigge!
2.runde: Mini demon begynder at rive og bide dex points ud af Tal. Resten af gruppen fyrer efter den.
3.runde: Tal laver den vilde flik flak væk fra mini demonen, og i det samme kravler jeg op og får “attack of opportunity.” Alt i mens dette sker oplever Fenrik et cliff-hanger mareridt, da han også må en tur i piggene!! Men det var helt uden demonens hjælp!!

4.runde: Demonen finder ud af at den vil kaste et spell på Albion, og så brøler Pan  “attack of opp” og Tom begynder som desperat at lede efter mini demonens concentration skill. Desværre finder han det ikke, men ærefuld som Tom er, kaster den stadig sit spell. Jeg giver 16 i dam på AOO, og folk begynder at ramme med deres pile, og før vi ved af det falder dens hoved ned i pig graven til Fenrik!

Kamp mod en troldenæseudød
Vi er fem om at få åbnet kisten, men så sker der også ting og sager. Albion træder tilbage (han er ikke så sej med sine koncentrationsskills), og resten af os tager kampen op med sværd!!
1. runde: Albion træder tilbage for at kaste spells. Resten bliver stående og hakker. Fenrik er rimelig sikker på at det ikke er en udød.
2. runde: Fenrik bliver hakket til 0 HP, men heldigvis kan han heale sig selv op på benene igen.

3. runde: Fenrik kaster protection from evil (+2 AC), og heldigvis går stornæseudød mod ham og misser.
4. runde: Stornæseudød får fat i Skrotnir med alle 3 angreb, og det giver et bonus “flå brystkasen åben” angreb, som runder den samlede skade op til 50 gode solide point!!
5. runde: Dukal bliver kun ramt af en klo, og kæmper videre. ***Og så sker det vilde: Tal ruller en crit og giver tæt på 20 i dam (4d6+str). Og så falder monstret sgu om!!
Tal er en helt (red: igen)!!

Resten af historierne er loot og Marc der ikke fatter Toms kort beskrivelser.

 

 

Referat af søndag den 12. august 2002  (af Pan/Ditz)

Startsted:  Sunless CitadelLevel: ?

Tilstede: Tom, Ditz, Torben, Marc, Monsen, Pan

Mini-refKæmper stor kamp mod ond mand ved navn Belik (ifølge Pan) /Balsac (ifølge Ditz) den grumsomme. Har en frø (thihi). Vi fik klasket dem alle, men efterhånden røg ned en efter en. Goth-Nir og Fenrik kørte videre pga. healing. Til sidst fik Goth-Nir klasket Balsac, og så vågnede vi alle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s