Kategorier
5.0 Referater

26. Fire store Gin Tonics og en røverhistorie

Det super korte referat. Vi mødes In Real Life hos Ditz. Vi hygger og drikker os fulde. Ankommer til Helm’s Hold. Rhondini giver os personlige spådomme.

Det er en mørk november dag, hvor vi mødtes hos Ditz. Hans værtskab er kendt for fortræffelig service, så der falder straks et sæt med Gin Tonic og øl, som vi sætter os til bords. Og der bliver drukket rigeligt på rejsen mod Helm’s Hold og med vores nye rejseparnter, Mordai Vell.

Vi ankommer til byen og Rhodini byder os velkommen. Det er omkring her at Ditz giver os endnu en runde af voksne GT’ere og en whisky som sidevogn. Rhodini sender venligt, men bestemt Mordai videre, så vi kan tale i fred og Rhodini begynder at komme med flere forudsigelser om hvad af os. Jeg er på dette tidspunkt ikke sikker på om det er GTerne eller vores DM der taler.

Marc, hidkaldt til at genantænde den tabte sol.

Ditz, når du møder din far vil du kende svaret

Pan, dit blod er blandet din nedre planer, noget om dragefyrster, dine indrekamp kan give lys eller mørke i denne verden

Torben, du er en ren arvning, du er en mikset arving (og noget mere)…

Monse, jeg ser intet….

Men det er ikke derfor I er kommet. Vi er kommet for at befri Maraya. R hører hende og kan hjælpe hende. Hun kan hjælpe hende ved at få 3 dråber blod fra os hver. Vi tøver ikke…altså med undtagelse af Ditz.

Rhonini siger at der ikke siden de gamle guder har været samlet så meget styrke i blodet vi har samlet.

Pan forsøger at charme sig ind på Klang via et kort spil og høre mere om Mordai og hans rejser og interesser. Det lykkedes delvis og aften ender med at Tom i ren Tolkien-stil fortæller om gudernes guder, om fortidens guder og myter og Ditz serverer aftens 4. store Gin & Tonic, som gør at vi alle må krybe til køjs. Både IRL og in-character….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s