Kategorier
5.0 Referater

25. Det regner med fireballs!

Lidt forskelligt: I fandt et “missive into Gauntlgrym” på Favria. I havde et allerede fra jeres tur i den forlade mine for noget tid siden. I har nu (muligvis) directions til at opspore den tabte dværgeby. Mange leder efter den, som vi husker – herunder Lord Neverember

Vi får lov til at reroll’e 3 HD fra tidligere lvls.

Følger lidt op på status i New Sharandar og eladrins reaktion på jeres heltemodige indsats.

Men kort fortalt: Tilsyneladende fik vi stoppet en invasion af Dark Fey, planlagt af den tidligere hersker Mnemnia. Hun havde infiltreret sin “søn” Addemios, i ledelsen af eladrins. Reprænsentanter for Three-Dawn huset udtrykker forfærdelse… Olirien er fungerende leder og naturligvis taknemlig. Det har gjort ham en anelse mindre xenofobisk. Han ser Mayara som fortabt og tænker en hurtig henrettelse er nåde. Be’alTrix, den devil der lige nu huserer i Mayara, er noget mindre interesseret i at blive banished, men måske hvis I skaffer noget….. Lady Yasmine taler om uddrivelse og muligheder den vej. Curdalien taler om at finde general Allevrah asap og få hendes afgørelse. Ikke så langt fra Neverwinter Woods er der en healer, der kan hjælpe. Det er selvfølgelig Roheni.

Så: 1. Gå på en quest for Be’alTrix og red Mayara den vej? 2. uddriv djævelen og red Mayara den vej? 3. Find Allevrah, få hende til at stoppe Olirien(?) og få en beslutning om, hvordan Mayara skal reddes? 4. Screw this, hvor er der loot? Oh, and Favria’s body has gone missing

Vi rider mod Rohini i Helm’s Hold, som vi har mødt flere gange for at finde en kur til Mayara. Vi kommer til flod med en bro og vi indser at det måske var mere end tomme trusler.

Vi bliver stoppet af en større gruppe bestående af Sentinels, Brutes med sværd og Hellfire Warlocks. De råber os an før vi kommer for tæt på og bedt om at frigive Mayara og vende om. Truslen Vi får ikke flere chancer. Vi er iskolde og som svar rykker Monse frem og skyder en pil mod en Sentinel. Marc kaster en fireball midt på broen og alt går i flammer. En Sentinel og to Brutes går ned og kampen er i gang.

De tre Warlocks på den anden side af broen går fuldstændig amok og bombarderer os med fireballs. Pan går ned i skrig og brændt skæl. Marc stepper op og begynder at kaste fireballs tilbage.

Torben er modig og stormer alene over broen imod de tre Warlocks, men bliver ramt af en byge af Eldritch Blast og Blindness.

Pan kæmper sig endelig op på benene og bruger vores staff til at kaste Ice Storm (25 skade) og følger hurtigt op med et Eldritch Blast. Den sidste Warlock


Metropolist, opdagelsesrejsende. Han er utrolig rig og siges at kunne skaffe alt mellem himmel og jord. En flittig gæst hos Lord Neverwinter. Der går rygter om at han måske har et godt øje til General Sabine og måske også mørke kulter. De siger at de er på vej til Helm’s Deep og Torben bryder straks ud at “det skal vi da også!”. Vi bliver enige om at det er nok er sikre at følges af og forsøge at komme frem før det bliver mørkt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s