Kategorier
5.0 Referater

17. Jagten på tvillingerne (eller en helt normal lørdag aften i Vedbæk)

Tilstede: Ditz, Tom, Torben, Pan og Marc

Hos: Marc

Courtyard af Castle Never. Det er igennem tiderne blevet oprettet en camp. Historien fortæller at det er grundlagt af den legendariske Dritz. Vi bliver mødt af en Northern Tribe Member ved navn Freja. Hun kender Torben fra stammen og fortæller os gladeligt at tvillingerne har været forbi for nogle dage siden. Mere sladder. Hun spørger ind til om Torben virkeligt stjålet knogler fra den mytiske figur’s gravplads…. (Thunder Beast). WTF Torben…

Rygterne siger at Neverwinter Nine stadig findes et sted dernede.. Vi bevæger os ind og møder kort efter en gruppe af orker. Pan og Torben overbeviser dem om at vi skal have lov til at fortsætte.

En af vejene fører os til noget darkness, som vi kan ikke ophæve og vi ender med at tage trappen ned.

Vi møder en gruppe Ash Zombies (tidligere orker) og tre Flame Skulls. Pan kaster Cone of Cold (vha. af hans overpowered staff) og giver 45 i skade. Ingen ryger ned. Marc turner en Flame Skull og 5 Ash Zombies i et hug. Han kaster derefter Spiritual Weapon og får endnu en Ash Zombie ned.

Flame Skull
Ash Zombie

Vi går videre og 5 sølv-løver aka Shadow Mastiffs. Monse sneaker med 45 skade og tager en ned. Marc kaster Toll the Dead og giver 25 i skade og slår den næste ihjel. Vi kommer levende igennem kampen og møder en mørk skikkelse i gangen foran os.

Shadow Mastiff

Kan det måske være en af de berygtede Neverwinter Nine? Vi forsøger at tale os forbi ham, men det lykkedes ikke. Monse sneaker ham og 5 shadowslignende skikkelser dukker op.

Vi går videre og hører kamp. Monse løber i forvejen og ser to elvere. Er det tvilllingerne? Ud af ingenting dukker 7 spørgelselignende skikelser (wraith, deathlock whte, corruption corpse). Marc er i sit es og turner 3 sf dem.

To kæmpe Greater Shadows dukker op. En af dem bliver turnet meget hurtigt den skal have lidt mere kærlighed.

Tvillingerne er reddet og de fortæller os at de har afleveret hende hos Hurloon (bleg, blå øjne) i et manor udenfor byen. Tvillingerne vil vise os vej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s