Kategorier
5.0 Referater

16. Julehygge hos Ditz

Tilstede: Ditz, Tom, Torben, Pan og Marc

Hos: Ditz

Vi finder spor efter cirka et dusin humans. Vi går igennem ancient halls i over en time uden at møde nogen. Efter et længere tur ser vi pludselig fire lig på vejen. Vi kan ikke se hvad der er sket.

Vi går videre og ser flere døde Asmodeus sønner (nu er 7 er dem døde). Vi finder også to døde Grey Dwarves (Duergars). Vi hører kamp foruden. Kampen stopper og imod os kommer et gruppe af Asmodeus sønner, der består af en Bull Devil Feindt (minus til kulde og magisk våben), en Hell Fire Warlock og 4 humans.


Vi bliver tvunget i kamp, men heldigvis går vores halvork amok og critter to gange (2 rene 20’ere) i løbet af få sekunder.

Pan får overraskende slået kvinden ihjel, men hun bliver efterfølgende bliver forvandlet til en Feind Bull Devil. De to Devils kaster cold imod os (storm of frost) og vi får alle imellem 20-30 i skade. Av av. Til gengæld går Pan går amok og slår en af de 2 devils ihjel.

Vi får slået Asmodeus sønner ihjel og står tilbage imod dværgene. Vi forsøger at overbevise dem om at vi er en del af kultet, men kun er på udkig efter elverens ring. Vi får lov til at tage ringen fra en af de døde Asmodeus’ sønner og gå tilbage mod udgangen.

Elver-dokumentet (bevis for at elverne er med i Asmodeus sønner)
Maryaa (Rodrick har nævnt hende før), Hurloon
Dokumentet er stemplet med Asmodeus sønner og et symbol bestået af “de tre sole” (“three dawn”)

Vi overvejer at tage imod Chaos Skar for at mødes med elver-generalen Allevha. Men ender med at tænde et stort bål for at tiltrække elverne til en samtale. Vi kommer i kontakt med Lady Winter White (leder af hele klanen). Hun mener bestemt at det er Maryaa der står bad dette og som er Asmodeus medlem.

Vi tager imod NW og taler med Rodrick omkring vores oplysninger. Han nævner Maryaa og De Røde Troldmænd og Cult of The Dragon. Måske hun også har gabt over for meget. Måske Lady Jasmin ved mere… Hun er Priestress of Moon of the God (og Maryaa’s veninde). Vi kan finde hende ved kirken ‘Shard of the Moon’.

Det sidste han hørte var at hun vil undersøge en varehus ved Black Lake District hvor orkerne husere. Og der har været nogle lejesvende, som ledte efter hende.

Vi får et spor og ender på Drift Wood Tavern (ligger i Black Lake District) for at finde de omtalte lejesvende.

Sylvara og Aryala de er eftersigende taget til “Moonstone Mask’ kro for arbejde. Vi skulle spørge efter Lisett.

Fitz (Torbens mand) opdager at kroejeren også er et klammedlem af ‘Thunder Beast Tribe’ – han spørger om er på jagt efter the ‘The missng bones’… “I enjoy being strong and like breaking things”.

Simonsen sniger sig op på S+A’s værelse og finder en dagbog på nogle noter.

Noter fortæller om de har arbejdet for Gustave. Vi opdager at Hurloon er sendt fra AS for at stoppe Maryaa…. Drama… Vi mistænker at Lady Winther bliver misnformeret og om at Mayraa er blevet ond. Imellem noterne er der et kort fra Castle Never. Fra dagbogen læser vi at Sylvara er blevet bidt.

(vi har tre options, warehouse, kirke og kroen – vi går ud for at finde warehouse)… Via dagbogen finder vi det omtalte warehouse. Sherl’Ork finder ud af at der har været udbrud og de er hyret af Hurloon. Vansi giver dem penge. Han er leder af Ork-gruppen.

Vi tager hen til Moonstone Mask kroen. Mange af gæsterne er udklædt med emblemer fra kongen. Hende vi leder efter eHun r også hende der ejer kroen er Liset. Hun henviser os til Lady Timian, en af Lord’s Neverwinter’s aid.

Hun siger de er hyret af General Sabine for at finde en morder. Det sidste hun har hørt er at de er taget til Castle Never. Hun henviser os til General Sabine for flere informationer. Sabine bekræfter at Hurloon har hyret dem. Hun ved ikke hvordan vi får kontakt med Hurloon først. Vi går efter at finde Vansi.

Vi tager til kirken (Shard of the Moon). Da vi nærmer os, så bliver der dannet en dør i siden. Vi kommer ind og vi møder Lady Jasmin med hendes hvide hår. Alle beviser siger at vi skal gå imod Castle Never for at finde vores svar.

Vi går imod Castle Never, men før vi kommer frem bliver vi mødt af en Hellfire Warlock, en Elite Seer og en Vizeer. Marc Banisher Devil’en kort efter den har castet Command.

XP 33600 – Vi sætter mænd op til 8. level til næste gang (looking at you Pan)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s