Kategorier
4.0 dagene Referater

10. Et lys i mørket

Dato: Onsdag 10. april 2010
Tilstede: Ditz, Tom, Marc, Torben og Pan (hos Ditz)

Startsted: Shadowfell Keep, nordvest for Wintherhaven

Game over, man. It’s game over!
Vi er lettere presset med to mand nede og står ansigt til ansigt med to helt friske undeads (det lykkedes aldrig at få identificeret dem).

Snake starter godt, da han lykkedes med at blinde den ene i første runde og kan begynde at slæbe Thoradin væk mod døren – samtidig med at Drake slæber Graven væk. Vi skal have stoppet blødningerne, da vi hver runde har et death save. Three strikes and your out!

Graven misser et save inden vi kommer ud og Thoradin er pludselig på to missed death saves før det lykkedes at stoppe blødningen. Vi er løbet tilbage i rummet med de tre statuer, men om ikke de to fordømte undeads stadig følger efter os. Graven kommer op (da vi opdager at et DC 10 heal tjek er nok til at få aktiveret hans Second Wind og han er den eneste der ikke brugte det forrige gang). Graven healer Thoradin og pludselig er vi alle oppe på benene igen, dog meget hårdt ramt og ikke i stand til at tage kampen op. Vi må væk.

Snake fortsætter sin heroiske indsats og slæber Thoradin videre i hans runde. Vi er i næste runde alle ude af rummet og vi får vores længe fortjente short rest. NU er vi klar til at møde de to undeads!

Vores redevous starter godt med at Thoradin turner/daze’er en af dem (Rebuke Undead), så Snake lydhurtigt kan følge op og udnytte hans combat advantage til at udrydde den. Den sidste undead forsøger noget, der ligner et flugtforsøg – men den kommer ikke langt inden Thoradin rammer den med Moradin’s lys som pulveriser den til atomer.

Lidt woot har også ret
Vi finder en lille grotte med 3 potions (healing potions – minor action, brug en healing surge og få 10 HP).
610 guld stykker
XP: 343, så vi i alt har 3113 xp
Bemærk at Snake misser et perception tjek imens han er alene i grotten med loot (fordømt).

Stor dør lille rum?
Vi nærmer os den store dobbeltdør. Snake og Thoradin står lidt tilbage i cover – imens Graven og Minos står på hver side af døren som Drake åbner. Det er et gigantos rum med to Human Berserkers, en Carnage Demon (ligner en kæmpe bad motherfucker gorilla) og en Under Priest of Orcus. Alle tager dobbelt move for at komme frem til aben og de to humans. Præsten står yderlig 10 squares væk.

Minos starter med at skubbe (Tide of Iron) aben i et hul, som virker ubehageligt dybt. Graven og Minos går i kamp med hver sin human berserker imens Thoradin misbruger sine powers på det fæleste.

Sneaky snake spiller strategisk sejt
Snake sniger sig ganske overbevisende afsted for at sneake præsten. Endelig når Snake frem til præst, som desværre saver mod at ryge i hullet. Men så er han optaget af Snake og kan ikke hjælpe de 2 berserkers med hans magi.

Minos forsøger at skubbe en af berserkere ind i hullet, men det lykkedes kun at skubbe ham opkuld. Drake går fra Minos til Graven og giver dem +3 til at ramme og dam.

Shorty redder slangen
Thoradin får sat ild i de berserkers med hans Chains of Caceri. Snake rammer præsten og husker Tom på at det er med hans thieving weapon, men Tom påstår at præstens lommer er tomme!!! Hvad fanden er det for en præst? Snake mærker præstens ondskab gennem nogle nogle gode bølle hug fra hans mace. Men heldigvis betaler Thoradin sin “gæld” tilbage ved at riste præsten med et velplaceret Avenging Light. Fuldtræffer. Crit = 25 i skade.

Som Minos moser den sidste berserker fyldes rummet af en tung mørk stemme: “YOU’RE TOO LATE. THE RIFT IS COMPLETE”.


MANGLER LOOT!!!!
MANGLER XP (Torben skrev det på HP-arket).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s