Kategorier
4.0 dagene Referater

11. The fat lady sings

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Torben og Marc (hos Ditz)
Startsted: Shadowfell Keep, Nordvest for Winterhaven

Vi firer os ned
Snake fører an og bliver med det samme ramt af en magisk bolt (immobilized) – så han hænger midtvejs som et stykke kød hængt til mørning. Rummet er er et kæmpe rum der lugter af Orcus ondskab. Vi ser et alter, masser af blod fra ofringer, endnu en ‘pit’ og en noget faretruende pentagram og portal som skal vise sig at gemme et tentakel-bæst.

I rummet ser vi den ‘Carnage Demon’ Minos fik skubbet ned tidligere (bliver frenzy når man er bloodied), en Ghoul (noget med noget paralyze), en Wright (kan draine), en Death Lock (kan genoplive undeads) og en Orcus Priest – som skal vise sig at være Kararel.

Alt begyndelse er svært
Det er ikke nemt at komme fire os ned (Athlectics DC 15) og Thoradin choker og falder de 30 meter ned i en blodpøl. Inden kan nå at rejse sig op, er Kararel over ham og giver ham noget der minder om en røvfuld. Thoradin overlever kun lige, men det vise sig at bliver meeeeget værre.

Arbejdsfordelingen
Minos og Thoradin koncenterer sig om vores gamle abe-ven (Carnage Demon) imens Snake, Drake og Graven fokuserer på Kararel, Wright’en og Ghoul’en.

Snake forsøger at lave sit superstunt “Sly Flourish” – hvor han kan skubbe modstanderen 4 felter – hvilket er liiige nok til at skubbe ham igennem portalen og blive pulveriseret med det samme. Yessir? Hell no!!! Desværre lykkedes det ikke og Snake står pludselig alene tilbage med en lettere piss-off Kararel. Av.

Snake får ikke mange chancer og er hurtigt sat ud af kampen. Med Snake ‘nede’ laver Ditz noget der nærmest minder om old-school ‘retfærdig harme’ da han forlader bordet blot for at se hans yndlingsklub Arsenal få røvfuld 1-2 af Tottenham og definitivt ryge ud af guldkampen. Men vi har ikke oplevet det værste endnu.

Drake & Graven koncenterer sig om de 3 imens Minos & Thoradin tager sig af aben og Death Lock’en. Aben ryger ned, men Minos bliver immobilized af Death Lock’en og ryger ned.

Vi er fåked
Vi kæmper og kæmper, men det holder hårdt med at få bare en af de undeads ned med nakken. Vi får Ghoul’en kortvaring ned, men blot for at Death Lock’en kan ‘genoplive’ den i den efterfølgende runde. Kampene fortsætter men Drake og Graven forsøger at få Kararel ned via en knibtangs manøvre (Hammer and Anvil) men igen mislykkedes det (Pan ruller som en numse uden en tegning).

Sort med sort på
Det ser MEGET sort ud, men vi får os kæmpet tilbage og langtsom får vi nedlagt Death Lock’en, Ghoul’en igen og Wright’en – men vi har stadig den sværeste udfordring tilbage – Kararel!

Kararel får ramt på Drake, som går ned – men mirakuløst kommer Minos tilbage fra de døde (ruller 20 på hans 4. death save) og vi øjner en lille optur! Vi er TRE tilbage i party’et med tilsammen 23 HP – kan det gå galt?!

Nå jo… Graven ryger ned og Minos & Thoradin står alene tilbage med Kararel, som ikke har tænkt sig at overgive sig.

Minos er stadig lettere rundtosset efter sit besøg til dødsriget, men alligevel formår muskelbundten er gøre Kararel mør – så Thoradin med et PERFEKT placeret ‘Avenging Light’ gør det af med ham.

Hørte jeg lige den fede dame synge? 
Kararel’s sidste skrig bliver aflyst af Orcus’ (???) mørke stemme: “You have failed me” imens hans rester bliver trukket ind på den anden siden af portalen. Skrig og skrål…

Sådan! Quest bonus og high fives…

Vi er ALLE steget til 4. level, så det står på nye powers, feats og ability increase i Nivå den 8. maj!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s