Kategorier
4.0 dagene Referater

9. Alle mand ombord i Shadowfell Keep

Hos: Pan

Tilstede: Alle

Tilstede: ALLE

Vi befinder os i Shadowfell Keep, lvl 2.

Vi beslutter at starte med at ride tilbage til Winterhaven med den peasant vi fandt i Shadowfell Keep – også selvom Pan er sikker på at alt lootet dermed forsvinder forever (viser bare mandens fokus if you know what I mean…)

I Winterhaven møder vi Lord’en og en til som vi opdaterer på hvad der sker i Shadowfell Keep. Vi får at vide at Keep’et er fra det gamle Imperium og at det blev bygget for at bevogte en rift til en parallel dimension. En ridder Keegan gik i sin tid amok (possessed?) og slagtede næsten alt og alle og siden da har det været i forfald.

Vi fik at vide at referencen til en blodpøl med ofringer tyder på en Orcus kult igen er på spil. Vi får 200 GP hver for at udrydde den!

En prins Gaston fra (?) i nord med sit skumle følge af dragonborns mv. dukker op og er pisse arrogante. Ditz prøver efter bedste evne at starte en lille fight, men det vil Tom ikke tillade – pfft.

Gaston fortæller at han skal jagte trolde i Moonskirs (?) i syd. Pan skuler ondt til hans dragonborn følgesvend med det grumme ar FORDI som han fortæller:

“Det var ikke tilfældigt at jeg kom til Nentir Vale. For snart 5 år
siden drog en deling fra min klan (ildens vogtere) ud på en hemmelig
mission. De vendte aldrig tilbage. Med på missionen var min bedste ven
Arax og jeg har svoret at jeg vil finde ud af hvad der skete med
delingen og Arax og jeg har fuldt sporet til Nentir Vale. Den
dragonborn med arret som jeg stirede efter tror jeg var ham som ledte
delingen, Krake, men dengang havde han intet ar. Nuvel, det må vente
til efter vores mission.”.

Drake vender sig bort og stirer roligt mod horisonten, men røgen fra hans næsebor afslører den flammende vrede i hans indre.

Imens vi står og prøver at få en fight i gang kommer en ramponeret vogn drønende ind med nyheder om hårde angreb fra frost barbarians mod nord – tjeck it out later?

VI tager til Shadowfell Keep igen – og Pan bitcher stadig over al det loot vi gik glip af.

Første offer er en goblin som Ditz bluffer med goblin-speak og tager ned. Vores første encounter er mod 3 goblins (den ene en shaman), en Portecullis (Monsen udløser fælde), og 2 alm. hobgoblins. Det ryger med onde Hex’er men de går alle ned.

Bag Portecullis’en møder vi 3 hobgoblins (en wargrunt, en warleader, en warcaster (ninjaen)). De burde være seje sammen (jo tættere de står sammen jo stærkere er de) – men de går alle ned ret hurtigt efter godt teamwork.

Vi finder et battlemap + et brev fra Kalarel til ’Skinny’

Skinny,

I want you to stop the slave trade with the Duergars. Our cooperation with them has been fruitful. But now they are unneeded and thus we do not need cater to their desires. Let them get their own workers. Why don’t they use some of the Orcs? Tell them to do that, yes.

The ritual is at hand, and my Lord will be pleased. The High Exarch Doresain has personally taken interest in my work!

The Duergars have given us valuable information on the movements of our Master’s ally. Skalmad is preparing for war. They even told me that a survivor from Elsir Vale has decided to lend assistance to Skalmad. I’m using this information to get the white dragon living in Kobold Hall on our side. Those dragons are suckers for their Dragon Queen.

The Dark Dwarves are supplying Skalmad with arms after securing the Forge from the dwarves of the Glitterhame. This is all well. However, I want you send scouts to determine that they are getting Redeye’s scalies ready for the Daggerford – we can’t have them aiding Boran.

And tell your scouts to bring back a copy of “The Coming of Ashardalon”

Report back to me, and only me.

– Kalarel.

Loot: 65GP, 34 SP, Longsword +1 Vicious , Pengeskrin med 380 GP

Vi healer lidt og går ad dobbeltdør ind i stort kammer som ligner et memorial. Der står en stor statue i midten. Ditz gør sit bedste og tjekker for fælder, men kommer alligevel til at udlæse en trykplade – døren lukker og statuen begynder at bevæge sig!

Ditz laver et tjek og finder ud af at den statuen er articulated og at der er et panel på siden. Ditz dodger statuens hug, mens resten af partyet får døren op. Ditz får deaktiveret statuen. I sympati med Ditz træder marc på endnu en trykplade, og to dragestatuer breather på ham – misser heldigvis.

Den næste fælde lykkes det utroligt nok at finde og disable, og vi kommer ind i et stort rum der lugter fælt af rådne halvspiste lig.

”Her må være noget ondt vi kan tæske” tænker vi og går ind (Pan tænker: ”LOOT, LOOT, LOOT”)

Straks bliver vi angrebet af nogle spectrale typer der kommer ud af væggene. Der er fire og den ene er særlig slem. Vi bliver alle ramt af en Mad Wisper Aura 3 og bliver dazed og får psychic dam 5. Når de angriber med Shadow Touch giver det necrotic dam + weakened.

Kampen er i gang og det går ok indtil Tom ombestemmer sig og siger de kun får ½ skade fordi de er insubstantial. Marc saver mod Touch of Madness. Pan får skade. Monsen får skade. Marc laver et Area Burst og et Wall of Light og giver skade. Minos ruller utroligt ringe – men får givet nogle Attack of Opp. og får en af dem ned. Pan rammes af Touch of Madness (eller var det bare et snedigt alibi?) og hugger i sin omtågede tilstand på Monsen som får 10 i skade. Pan misbruger sin Daily. Ditz klare et save og gir skade. Minos bruge et AP men choker sit Shield Bash. Ditz løber igennem to Attack of Opp. men klarer den.

Aura fyren brugte chaos på Drake som nakkede Graven, Aura brugte chaos på Graven som crittede Drake. Ditz chokede sin daily med en 1’er….

Cliffhanger:

med Graven og Thor nede og 2 minions tilbage ser det tight ud, men mon ikke rolledrengene vinder?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s