Kategorier
3.5 dagene Referater

11. Sidney – Fej og ussel eller bare rendyrket kujon?

Startsted: I ork-borgen, nord for Melvaunt

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Simonsen, Marc & Torben (ALLE)

Level: 5-6

Blog Image

Hex healede hele partiet, men fik igen ingen tak. ”De lærer det en dag” skumlede Hex. Hex satte sig og tænkte længe, hvordan kan vi redde Bash? En genialt plan blev udtænkt og Bash kom tilbage for fuld styrke, nu med et nyt rubin øje, igen fik Hex ingen tak.

Partiet fortsatte i deres evige søgen efter de stakkels uskyldige fanger, længere og længere nedad gik det. Til sidste mundede den lange søgen ud i en grotte, bunden var nået. Sidney listede sig ind og igen fejlede hun som en elefant i parringsdans. Ud af ingenting kom nu en skov af pile mod den tung-rumpede pige. I grotten ventede 8 Orcer, hvilket medførte Sidneys normale reaktion når hun ser monstre, FLUGT. Heldigvis er andre i vores heltemodig gruppe mere modige og vi tog kampen op, denne var dog hurtigt overstået og Sidney kom listende tilbage, med skammen malet i ansigtet.

I eftersøgningen efter flygtede Orcer befandt vi os pludselig midt i et tempel-kammer indeholdende den store Orc-leder Warlord Thrull og dennes undersåtter. Det store spørgsmål var nu, ville Sidney flygte igen inden kampen var ovre?

En heftig kamp brød løs mod gruppen af vantro Orcer, Warlord Thrull og 7 Orcer. Bash tog fronten og som altid stod han der som en klippe beskyttende resten af gruppen mod angreb. Laucian benyttede denne heltemodige aktion til at destruere 3 Orcer og efterlade resten af Orcerne i et flammehav. Ud af røgtågerne kom en lightning bolt som efterlod Laucian og Hex blege af smerte.

I et beserker-angreb stormede Bash fremad med orc arme og hoveder flyvende omkring sig, Hex tilkaldte sine guder og nedkastet en forbandelse over Warlord Thrull, hvilket betød han aldrig ville nyde brugen af sine griseøjne mere. Stryke benyttede derefter forvirringen til at tage troldkvinden Jurg i sin magt. Kampen var vippet til Hex og hans gæve følgesvende side og Warlord Thrull endte sine dage spiddet for enden af Bash’s sværd.

Midt i søgningen for loot hos de slagne fjender brød Bash tudende sammen, ”jeg får aldrig noget, jeg har ikke fået noget siden vi tog denne mission”. Rystet over denne kæmpes barnagtighed fik Hex beroliget Bash med at han nok skulle få hvad der tilkom ham. Igen fik Hex ingen tak for at holde party´et samlet og ordne Warlod Thrull og derved redde party´et. ”Det må snart være nok, men dette gør jeg for de stakkels tilfangetagne børn og ikke for penge som Sidney” tænkte Hex og samlede sin gruppe for at rykke videre.

Alt imens party’et ventede på at Bash fik tørret sine øjne og næse blev luften og jorden forvandlet til et inferno af flammer og røg. ”Fireball……….Hobgoblins” skreg Luacian og straks stormede Bash frem mod de feje 2 hobgoblins, som havde sneget sig ind på vores uskyldige helte. Flammerne tog Laucian, men igen sprang Hex til uden tanke på sin sikkerhed, hev Laucian ud af flammerne og gav ham livet tilbage. Bash ordnede alene de 2 hobgoblins og partiet undrede sig: havde Sidney deltaget i denne kamp eller bevidst holdt sig tilbage for ikke at lide mere skade? Spørgsmålet lå tungt og ildelugtende i luften, da Hex og hans loyale følgesvende begav sig videre.

Skrig afbrød gruppens fremfærd, ”Var dette fangerne, vi har ledt så længe efter?” tænkte Hex og beordrede sine folk til at storme fremad mod skrigene. Bag en dør fandt Hex de 5 tilfangetagne børn, forslåede og misbrugte. Fangerne kunne fortælle, at de skulle have været ofret i forbindelse med ceremoni der skulle bevise at Warlord Thrull var den næste Orc konge. Thrull besad desuden Kursk Onetusk, den frygtede Orc konges Hammer. Bevæbnet med hammeren førte Hex og hans tapre krigere fangerne videre mod frihed og ære.

Imens party’et koncentrerede sig om at få fangerne ud af borgen, gik Sidney som altid pengehungrende på rov i diverse rum, det endte selvfølgelig med at Sidney i sin klodsethed fik vækket en basilisk. Kun grundet Bash heltemodig aktion, hvor han kastede sig og et tæppe over basilisken, lykkedes det party’et at undslippe. Efter en lang og hård irettesættelse af Sidney om missions vigtighed og mål, begav gruppen sig videre. ”Hun lærer det aldrig, hvilket tomt liv hun må leve, når hendes eneste værdier er kolde guldstykker og sig selv” mumlede flere af gruppens medlemmer, mens de begav sig videre mod friheden.

Partiét fortsatte igennem en labyrint af grotter og pludselig opdagede Hex 2 flyvende øgler som sneg sig ind på vores uskyldige venner. ”For Ære og Gud”, Hex’s kampråb rungede gennem grotterne, da han uden hensyn til sig selv kastede sig mod fjenderne for at beskytte de befriede børn.

I en hårdt kæmpet kamp lykkedes det Bash og Laucian at slagte øglerne, dette dog kun forbi at Hex med sin flyvende pisk havde gjort det hårde arbejde.

Til sidst nåede vores brave venner friheden og de 7 dages hyldest kunne begynde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s