Kategorier
4.0 dagene

25. Satans yngel

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Simonsen og Marc

Startsted: Fane of TiamatBlog Image

Reroll’et bliver kun 12 og Osyluthen forsvinder IKKE!!! Øv… Laucian forsøger Baleful Polymorph, som kommer igennem SR, men den saver på fortitude. Bash får et enkelt hug ind. Hex misser.

Stryke flanker og giver 14 dvs. 4 i skade efter dens Damage Reduction. Laucian forsøger at stoppe Sidney i af at flygte i Fear, men Osyluthens hale får ramt på Laucians og giver 11 i skade. Bash giver 10 i skade tilbage.

Frem og tilbage…

Bone Devilen vælger at forsvinde fra rummet efterfølgende (teleport?). Laucian er ved at indhente Sidney, som er nået til rummet hvor vi mødte de to blå demons og Hook Horrors. Pludselig toner Osyluthen frem foran udgangen og Sidney løber tilbage igen mod resten af gruppen. Laucian overhaler ham og advarer de andre om djævlens nye position.

Den hopper tilbage i dens rum igen. Bash, Stryke og Hex slår løs – men det giver ikke meget. Sidney løber skrigende ud af rummet før hun er kommet ind. Laucian synes hun er mega-irriterende, men kaster alligevel Dispel Magic på hendes Fear.

Laucian kaster Enervation og tager 3 levels/HD fra Ozulythen. Av… Sidney bliver ramt af Fear igen og løber. For helvede da også…

Vi klarede… Troede vi…

Laucian kaster lighting bolt og giver sølle 14 i skade, men lidt har også ret. Og det får den til at forsvinde (igen). Bash løber efter Sidney denne gang.

Vi andre går ind i dens rum og begynder at undresøger det, men det tager ikke lang tid før djævlen er tilbage. Denne gang flyvende. Uden skrammer. Nedtur…

Det er ny kamp og vi har næsten ingen spells tilbage. Laucian bliver overrasket grufuldt og får mega-tæsk. Går ned… Men den barmhjertige Stryke får ham hurtigt på benene igen.

Alt hvad vi skal bruge er et styks anker

Laucian finder et scroll frem og kaster Dimensional Anchor, som er i stand til at holde Osyluthen ”fast” i rummet. Dvs. den ikke kan hoppe rundt i de næste 9 minuter. Det burde være nok tid. Laucian er en helt igen.

Vi trækker os ud af rummet. Den forsøger at squeeze sig gennem den smalle gang. Stryke healer. Hex træder frem mod den og giver 1 i skade. Den trækker sig væk fra gangen og hvisker ubehageligheder til os.

Samlet igen

Vi bliver samlet igen, da Bash og Sidney kommer tilbage. Bash går ind. Den forsøger at kaste en Ice Wall og afskærme Bash fra os andre, men det mislykkedes da Bash står i vejen.

Laucian kaster web i hele loftet for at forsøge at holde på satanen fra at flyve rundt over hovedet på os.

Tom gør det igen. Manden er presset og husker på at Sidney skal tjekke for fælder, da hun er gået ind af hoveddøren igen. Det går igen ikke så godt for Pans rul og får 29 i skade.

Tilbage til nutiden… O-djævlen samler en fakkel op og sætter ild til webbet (smart træk, da den alligevel er immun til ild). Pan rammer røv og nøgler igen med Bash. Vi er ude i en hård kamp. Hex forsøger sit daglige Death Touch, som desværre mislykkedes.

Vent lige… Er det en god ide Sidney?

Sidney tumbler frem mod djævlen. Får store hug med klør og halen. Mister 5 i strength. Laucian er frygtløs og kaster endnu et Magic Missile, som går rent igennem bæstet. Den skriger og dør i smerte… Vi får lov til at ”reste”. Thank you God… Thank you.

Næste morgen

Vi hører stemmer om natten på den anden siden af døren, men der sker ikke noget.

Vi drager videre og finder noget der minder om et køkken med to grimme fede sataner i og et styks grim kogekone.Blog ImageVi overrasker dem. Der viser sig at være to Gnaw Devils og en grim Night Hag (immune to fire / cold plus har SR). Tre runder senere og de er klaret. Finder lidt loot.

Vi går videre Vi finder fire rum (gæsteværelser), som hver har et tæppe med hver sit drage (sort, rød, blå og hvid). Den røde drage (Abithriax) har vi ikke mødt endnu.

Vi gennemser noterne og kan regne ud at Abithriax er samme med General Kharn, som en del af invasionshæren – meget tyder på at vi skal forvente at møde denne ”brother” til Azaar Kul.

Nye rum, nye fjender

Redspawn Arcaniss, 2 Bugbear Lancebreakers, 2 Clerics Hobgoblin

Bash rusher mod Redspawn’en. De to clerics kaster Summon Monster (en stor Howler kommer frem) og den anden lykkedes med en Hold Person på Bash! Det ser pludseligt sort ud for Bash. Vi må rykke hurtigt.

Hex kaster Flaming Strike og får de to clerics ned på 0 HP. Stryke gør det af med dem med et Holy Smite og får Howler med. Laucian kaster Baleful Polymorph og laver den seje Redspawn Arcaniss om til en skildpadde. En sej skildpadde.

Bugbear går amok og kaster anti-Holy Smith (Blight). Alle bliver ramt undtagen Hex. Bash og Sithney er blinded.Blog Image

Hobgoblinen kaster Flaming Strike på Hex og Laucian, som begge misser deres saves. Laucian går ned. Hobgoblinen går frem med Ring of Blades. Hex kaster i desperation Slay Living (5th lvl spell) og får den ned.

Vi får Laucian op med et Raise Dead. Finder dejlig loot.

Konferencerummet

Vi ser en trappe ned og en dobbeltdør mod øst, som viser sig at være en slags konferencerum med et kæmpe bord og 6 stole. Der er ingenting, men lige pludselig kommer tre Greenspawns tilfældigt forbi. Vi hopper imod dem. Hug. Hug. Spell. Hug. Cleave. Hug. Haha. Vi fik dem!

Næste gang venter de nye eventyr et level nede…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s