Kategorier
3.5 dagene Referater

9. Enhver elver har en drage(ven)

Return of the Bash

Vi starter lige efter den hårde kamp i borggården hvor Sydney efterfølgende blev gjort usynlig og lootede den onde Cleric og resten af hans slæng. Vi fandt:
Marc tilføj
1 nøgle
1 full plate +1 som Hex får
1 raise dead scroll

Back to the action:
Sidney sniger sig så over gården (stadig usynlig). Finder Bash’s lig og binder et reb om hans krop. Efter 2 mislykkede forsøg på at trække ham over gården (Sidney slår 2 gange 2) vækkes Wyvern og rytters opmærksomhed og resten af de brave eventyrere beslutter sig for at spurte over gården – hvis Bash ikke vil komme til rolledrengene, må rolledrengene komme til Bash. Spurten er meget vellykket idet det kun er Hex der bliver ramt.

Bash bliver raised og efter at have lootet den onde Clerics rum med nøglen vi fandt på ham flygter vi gennem hullet i muren og ud i tågen.

Charme, selvtillid og läkkert hår

Efter at have rested i 8 timer har vi fået vores mojo tilbage og gentager planen fra sidst. Da vi kommer til hullet i muren sidder Wyvernen der og Laucien går frem og kaster Charm Monster på den (og ruller 19 – Yes, sir!) Derefter sætter han sig op på den og ruller 20 for sit ride check. Laucien scouter borgen fra luften og ser kun 10 vagter som han signalerer til Sidney der starter sit ninja roll. Hun sniger sig gennem tågen og nakker i rap 8 vagter (8 gange move silently og sneak) og mangler kun 2 som står sammen bag en palisade. Hun signalerer til Laucien at han skal tage ham til venstre og Sidney nakker let Orc vagten til højre med een pil (9 combo), men Laucien choker sit magic missile skadesrul og da initiativet går helt galt for os får Orken slået alarm inden Laucien tager ham ud. Imidlertid flyver Laucien lidt op så de vagte der kigger ud kan se at intet er galt (her hjalp det nok at Tom havde fået en del øl).

Vi samler os for at gå ind i tronrummet. Laucien lander i borggården, men da han vil sende Wyvernen væk lyder en kaldende fløjten fra tronrummet, men Laucien vinder en charm contest og Wyvernen flyver væk. Og mon ikke den sidder lige nu på en bjergtop og tænker forelsket på den flotte elvertroldmand som befriede den fra dens fangenskab – ja, det var en hun!

Bash får flashback

Så skal der bashes. Vi løber ind i tronrummet, vinder initiativet og går i kødet på 2 orker, 2 bjergorker, 1 ogre og 1 superboss. Sidney sneaker 1 ork (Combo 10). Bash og Stryke rammer begge en bjergork og nu skal Hex vise hvorfor han fik den läkre armor og går løs på (fanfare) 1 ork som han nakker – godt taget Don H! Laucien kaster Deep Slumper på Ogren som går kold. Så er det dem og de træffer Bash som mister halvdelen af sine hitpoints. Så tumbler Sidney hen ved siden af Ogren, men da en Coup er en full time action flanker hun en af bjerorkerne ihjel (Combo 11). Den sidste Bjergork bliver nakket af Hex. Bossen ser lidt presset ud og løber hen og vækker Ogren (alle 3 AoO misser) og pludselig står Sidney ved siden af en Ogre. Istedet for at hjælpe hende går alle de andre på bossen for de ved at Ogren har reach (galante gentlemen), men hun bruger sit nye feat Improved Feint til at nakke Ogren på 2 runder uden at den rammer men det er så også enden på sin 11 døde i 11 slag combo. Godt gået Sidney!

De andre kæmper mod bossen som får Bash ned inden han selv får banesår af Hex. Mon ikke Bash i sekunderne inden han får healing gennemlever hvordan han blev bidt igennem af Wyvernen og rejsen til dødsriget? Ihvertfald er han meget bleg og svedig da han vågner op.

Marc loot.

Derefter fik vi xp og stoppede med at spille og begyndte at drikke meget usynlighedsddrik!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s