Kategorier
3.5 dagene Referater

22. Vi stak hovedet ind i løvens mund og overlevede

Dato: 16. juli 2008, hos Ditz

Startsted: Ghost Lords Lair

Tilstede: Tom, Marc, Pan og Ditz

Blog ImageVi starter med at få XP. Sithney og Laucian er meget tæt på at stige, men ingen cigar.

Ghost Lords løvehule

Vi rester og er klar til nye kampe (vi rester efter at have været på besøg hos Ghost Lord i 10 min. Puha en lang arbejdsdag).

Vi finder flere hemmelige døre, og vi havner i en hall med en pool med en løve nede i, og en statue af en løve i forrådnelse, og ud af væggene kommer 6 Bone Drinkers (vi var egentligt usynlige overfor undeads, men Tom lod dem komme frem, og så skulle Hex (Ditz) rulle mod deres will save, og det klarede de rimelig nemt). De ser mega klamme ud, men heldigvis er de nemme at turne, selvom Stryke ikke er særlig stærk i troen, og han får turnet dem 4 af dem i løbet af et par turns, og de sidste får resten af grppen nakket.Blog ImageVi finder endnu en hemmelig dør og endnu en, og endelig står vi i et skattekammer (der er faldet sammen), som vi looter i hast. Bagefter undersøger vi en dør, og finder et træ der er unaturligt (hvad unaturligt er der ved et sundt og rask træ nede under jorden?). Der dukker en undead løve frem (vi var egentligt usynlige overfor undeads, men Tom lod den komme frem, og så skulle Stryke (Ditz) rulle mod dens will save, og det klarede han ikke, men den havde så dårlig int., at vi stadig var usynlige, men vi skulle alligevel ind og provokere den til at komme frem). Bash og Hex begynder at smadre træet (Hammer of Gruhms er glimrende til at fælde træer med), og vupti; frem kommer undead løven. Vi går straks i kamp med den, og det går ok, men den har FÅRKIN 50% miss chance, og det gør at vi rammer alt og lidt, og vi skal save mod Fort. eller miste Cha. Point, hver gang vi angriber, og når den rammer os, skal vi save, eller miste Str. Point. Mega ufedt for Basim, som ender med at miste 4 Str. Point. Da vi endelig har fået den slagtet, og smadret træet, vil Stryke kaste Restoration på Basin, men Tom læser components, og finder ud af, at man skal bruge for 100gp. diamant støv til dette. Vi har mange diamanter, men vi har ikke nået støv, og vi kan ikke knuse vores diamanter. PIS, PIS, PIS …. Tom er nazi, og han har lyst til at drikke sig stiv. Farlig kombination!!!! Basim har nu– 4 til at ramme og skade og -2 til alt andet.

Pan. Fej og ussel eller bare rendyrket kujon?

Pan melder ud, at ingen af de characters han styrer tør gå forrest, så Stryke må tage tjansen. Hvor er Monze til at svine, når man virkelig har brug for ham.

Urikel Zahl aka Ghost Lord

Endelig møder vi Ghost Lord, og straks begynder han at true os på livet. Vi 3 tilstedeværende laver en hurtig afstemning (anonym håndsoprækning) om vi skal aflevere sjæleboksen til ham, og få hans hjælp til at besejre den Røde Hånds Hær, eller om vi skal smadre boksen og slagte ham. Ditz stemmer for slagtning, men Pan og Marc stemmer for at aflevere boksen tilbage til sin ejermand, så det gør vi (…..vi kunne altså godt have taget ham drenge). Urikel oplyser at han vil slagte alle Røde Hånd tilhængere i området, og lade være med at rejse en undead hær til at hjælpe den Røde Hånds Hær, og så fortæller han, at Azar Kuhl er i gang med at udføre et ritual med rigtig mange ofringer, som skal åbne en port til dæmonriget, og hvis dette lykkes vil hans hær pludelig bestå af dæmoner og andre grimme væsner fra ”down under”.

Baghold i skoven

Blog ImageVi tager straks af sted til Wyrm Smoke bjergene, for at stoppe denne vederstyggelighed, og vi kommer hurtigt frem, indtil vi havner i et baghold, og pludselig er omringet af umuligt mange fjender. Rimelig hurtigt får det taget Laucian ud af spillet (han bliver nødt til at tænke på overlevelse i stedet for angreb), og de fleste i gruppen er blevet overfaldet af Green Spawn og Ulvemænd, og vi kan se en stor gruppe hobgoblins og en Ogre komme i mod os fra vejen. Sithney vil snige sig rundt, og tage dem i ryggen, men hun havner i kamp inde i skoven, og Basim har svært ved at ramme med sine – 4 til angreb. Hex er bagerst i gruppen, Laucian kæmper for sit liv. Vi synes alle sammen, at Tom er gået over stregen, indtil vi går nakket nogle i den fremstormende gruppe, og de overlevende er blændet til næste runde, og endelig kommer den redende fireball fra laucian, og pludselig er odsene i vores favør. Vi får nakket resten af fjenderne, og finder ud af, at de 2 fanger som fjenderne havde med er døde.

Her stoppede vi og fik XP, og Tom oplyste at der er rigtig meget loot, men ikke noget diamantstøv.

Alle overlevede, og alle stiger et lvl., så det var en god spilledag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s