Kategorier
3.5 dagene Referater

21. En kort kamp

Dato: Torsdag 5. juni 2008 (hos Marc)

Startsted: Ghostlords lair

Tilstede: Tom, Ditz, Marc

Mini-ref: Morgenmad & kaffe. Endnu et Summon Monster. Sidney critter munk. Spellkastende snack. Stryke får hug af kæmpe. Hex leger helt med Ring of Blades. En kæmpe falderBlog Image

Efter lidt morgenmad og kaffe starter vi lige på og hårdt fra hvor vi sidst slap.

Laucian bruger sit sidste Sumon Monster IV-scroll og fremkalder et ‘Dire Veasel’ der forgæves forsøger at ramme den spellkastende hobgoblin (hun har kastet ‘Displacement’ på sig selv, så der er 50% miss-chance). Spellkasteren er en snack af en hobgoblin iklædt mitrill-chainmail (med en stor Red Han malet på, selvfølgelig) og en fræk pisk, der slå gnister (nice).

Laucian første fremkaldte monster, Constictor Snake, besluttet sig at efterlade sit første ofre (cleric’en) og gå i in-fight med en noget større opgave nemlig Ettin’en, da han står tættest på. Slangen får bidt sig fast men kan ikke grapple den store satan.Blog Image

Mere kaffe kommer på bordet

I det andet (tåget) rum lykkedes det Sidney at bluffe sig til et sneak-attack. Sidney gennemhuler den stakkels munk for hårdt med crit og giver 31 i skade, så og han går ned.

Dommer, det er ikke fair!

En ufair kamp er i gang, hvor Stryke går efter mageren, imens at munken og Ettin’en slår løs på Stryke. Ettin’en kæmper med to våben og slår hårdt. Slangen forsøger at bide den to-hovedet kæmpe igen, men misser. Dire Veasel får ikke ramt på andet sin magerens ‘Displacement’.

Sidney bevæger sig mod døren og skyder 2 magic missiles på den fjendtlige spellkaster. Hun drikker en potion og “forsvinder” og løber formentlig tilbage fra samme rum hun kom fra.

Stryke får flere hug af den store Ettin og selv munken får ramt på ham med kæden. Stryke beslutter sig at kaste Searing Light og trække sig ud af rummet inden det går galt.

Fiery fuser, en sværm af blade og en kæmpe falder

Laucian får fyret en Fiery Burst af sted på munken og kæmpen, men giver kun et ynkeligt 1 i skade.

Mere kaffe kommer på bordet

Hex stepper op. Han kaster Rings of Blades på sig selv og går ind for at udfordre Ettin’en og sidste munk. Laucian kaster 3 magic missiles fra staff’en på kæmpen. Hex’ Ring og Blades slår løs til højre og venstre og slår munken, vores fremkaldte veasel plus slangen ihjel, men vigtigere er at kæmpen også får tæsk.Blog Image

Hex leverer et præcist tørt & hårdt hug og Ettin’en går ned!

En lille sniger

Vi kigger i rummet Ettin’en kommer fra fra, som er et 10×10 rum. Ingen synlige udgange. Tomt. Nu skal vi bare finde den spellkastende hobgoblin. Laucian kigger ind i den let åbnet døråbning. Rummet virker ens med Ettin’ens rum (10×10) og inden andre udgange. Sidney og Hex nærmer sig hendes rum.

Stryke kaster Invisibility Purge, så vi burde kunne se hende. Men i samme øjeblik indser vi at hun har listet sig forbi os alle og er flygtet væk!

Stryke havde som den eneste en chance for at høre hende snige væk, da vi andre stadig står i Silenced område. Men hun var for let på tå til at Stryke havde en ærlig chance for at opdage hende. Fordømt. Nu bliver Laucian aldrig gift med snacken eller får lov til at lege med den lækre pisk.

Vi drikker den sidste kop kaffe

Vi bliver enige om at reste og bruge vores sidste Raise Dead på Bash, så vi er kampklar. Hurtigst muligt. Vi skal huske at undersøge rummene næste gang.

Bare rolig vi fik erstattet kaffen med øl i Nyhavn efterfølgende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s