Kategorier
3.5 dagene Referater

6. Mod Xûl-Jarak

Startsted: Nord for Melvaunt

Tilstede: Tom, Pan, Ditz og Marc

Level: 4

Blog Image

Det hele begyndte skidt med at lootlisten fra sidst var gået tabt og derfor ingen loot (kvajebajer fra Torben).

Dawn, Dort eller Dorn… en dværg er en dværg

Vi kommer tilbage til eventyret hvor de tapre helte og Hex har fundet liget af Dorn Crownshield og Laucian står og snøfter: “Hulk, ak, ve, denne onde verden….snøft..”.

De tapre helte og Hex følger sporene fra en større gruppe orker som senere krydses af et friskt spor som leder til 9 orker og en monster orne. Sidney sniger sig nærmere og identificerer at der ikke bare er tale om orker, men svenske nazi orker. Så for søren! Sidney laver en genial plan hvor hun sneaker en ork vagt og derfeter stiller sig foran buret så hun kan sørge for at inegn kan åbne det og hun bakkes godt op af Stryke, men ak. En ork sergeant blessed by the dm åbner let for monster ornen og så er der flere problemer. Laucian ryder godt ud i orkerne med en ildkugle imens Stryke og Sidney på skift får kæmpe bid af monster ornen. Til sidst må Sidney vakle væk og får banesår af ork sergenten, men heldigvis kaster Bash sig imellem (og nakker ham) inden han kan coupe, og Laucian fikser monster ornen med en halvtam Fiery Burst.

Sidney er hurtigt klar igen efter mødet med Strykes helbredende stav…

Loot: 120 gp, 2 potions (conjuration og transmutaion), MW falchion, Amulet med vildsvinehoved (Magisk – transmutation)

Et styk halv-ork med ulv

De tapre helte og Hex leder længe efter mere loot og fortsætter derefter deres farefulde færd langs det første spor. På et tidspunkt da de er ved at slæ lejr føler de sig overvæget af nogen bag en busk og Stryke kalder vedkommende frem. Det viser sig at være den tudegrimme halvork Haravak og en stor grå ulv med vild fråde om munden. Haravak kan fortælle at hvis orkerne har taget menneskene med har de nok taget dem til Xul-Jarak, den grå borg, hvor mange orker er draget til for at sværge troskab til en ny krigsherre. Han giver os også et hint til hvordan vi kan snige os ind i borgen gennem et hul i vestvæggen.

Og på dette tidspunkt hvor spillerne var begyndt at tro at der var tale om at Haravak var et omvandrende alvidende orakel kom whiskyen heldigvis på bordet og fly fluks gik det videre.

For at forstå det næste skal man vide at Tom mange gange havde nævnt ordet tåge, så vi pludselig kunne blive overrasket af en …………. MANTICORE!

Grim fugl med spyd

Hex fik 3 spikes i sin sæk og tumlede ud af sadlen og ned på jorden hvor han ikke gjorde meget væsen af sig resten af kampen. I det hele taget gik det sløjt da Bash ikke har købt en styrke bue så han gang på gang gav 1 i skade… suk.. INDTIL Stryke fik den geniale ide at kaste command og sige “FALD”. Den næste tur faldt Manticoren så til jorden hvor den valgte at skyde sine sidste pigge af. Sidney blev ramt på trods af at Sidneys hest af ren kærlighed havde stillet sig foran Sidney (soft cover +4 AC) og manticoren var prone (-4 to hit). Nu var det en ren formalitet at lave manticore chop suey.

Stryke viste derefter sin store guds ufattelige kærlighed og lavede en halskæde af manticore klør, mens Sidney tog halen med, og så var der manticore kebab!

Efter 3 dagsrejser mere kom vi til Xul-Jarek og Sidney fik en genial ide med at Stryke kastede silence på en sten så alle let kunne snige sig hen til hullet i vestvæggen og så steppede Bash op og kravlede op som den bjørn han er (DC 20 2 gange), kastede reb ned til os andre og med stenen med silence på gik det lydløst op så vi nu står friske og kampklare i slottet til næste gang vi skal spille.

Men ak og ve. Tom choker xp’ne. Intet ideapoint for Sidneys geniale plan eller Stryke geniale spell og i alt kun 900 xp til de fremmødte og 800 til de skjulte.

Næste spilledag: Tirsdag 3. juli. Noter i jeres kalendere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s