Kategorier
5.0 Referater

28. Kappel mod folket

Det super korte referat. Longrest. Mødet med General Sabime. En jublende menneskemængde. Bæstet er fanget. Mødet med Donfield. Finde spor til Kappel’s forsvarsag.

Vi kommer endelig i seng. Vi biver hjemsøgt af dårlige drømme, men DM forbarmer sig og giver os et ‘longrest’.

Vi kommer ned i kroen, men den virker mærkelig tøm. I kroen sidder dog General Sabine og venter på os. Hun fortæller os at Neverwinter og denne by er i store problemer. Hun nævner vores kontrovers med djævlekultet, men hun mener ikke at de er de sande bagmænd. Hun mener at det faktisk det er de røde troldmand fra Thay. De må have indgået en alliance med djævlekultet. Hendes spioner fortæller mig at de infliterer mere og mere. Måske er selveste Lord Everember indblandet.

Thay ligger mange tusind km mod øst, men de er kendt for dark arts og har tidligere drevet handel med magic items over hele the realms. Men meget har ændret sig efter spell plague. Meget har ændret sig i de sidste 100-150 år, hvor der er en ny leder der hedder Szass Tam (nekromancer) forsøger at tage hele magten over Red Wizards. Rygtet siger at hvis han får magten “then it bows ill for all of us”.

Vi kommer ud af kroen og møder en folk jublende mennesker. “Vi har fanget bæstet! Vi har fanget bæstet!”. Alle virker til at være i ekstase over at de har fanget gerningsmanden til de forsvundne mennesker i byen. Pøblen løber hen til katedralen for at råbe profetten ud. Hun kommer ikke ud, men kommer indefra byen og se noget træt (?) ud. Vi erfarer at bæstet er fanget i barakkerne. Pludselig råber Rohini. “To bogstaver er allerede skrevet. Når navnet er skrevet færdigt, er tiden rendt ud, så falder mørket.” Hun kigger på os og vender om og går ind i katedralen.

Vi kommer ind og ser Maraya sidder og skriver, da vi træder ind i rummet. Hun har det bedre efter at have vågnet op af en mørk drøm. Hun lover os hjælp fra elverfolket den dag vi trænger til det.

R nævner at de to første bogstaver er V og E.

Vi ankommer til barakkerne. Vi forsøger at komme ind i og se bæstet. Vi forsøger at komme ind med overtalelse og via at flashe vores emblem fra Neverwinter. Vi får et møde med Kaptajn Donfield, som giver os lov til at se bæstet – da han frygter at der er noget gal. Donfield mener at de mange Spell Scared rejsende gør at byen er forvandlet til en krudttønde. Oveni er der er en grupper der kalder sig “Heirs of Azure”, der bliver mere og mere højlydte.

Hvis bæstet bliver kendt skyldigt eller uskyldig vil den ene eller anden gruppe være i oprør. Han ønsker at sagen skal være retfærdig og at sporene føres til bunds.

Beast of the Hold. Sump lige op af Neverwinter Wood. Legenden siger at alt dårligdom kommer derfra. Kappel skal forsvare ham. Han har aldrig vundet en sag. Lol.

Vi mødes med Kappen, som ikke mener at der er mange chancer for at bæstet er uskyldigt. Bæstet blev fanget på universitet, hvor det havde gået amok. Bæstet er anklaget for fire sager.

1) Drabet på 10 beboere fra byen “Morask” (10-12 mil fra byen). 1 år siden.

2) De 6 døde børn fra den lille landsby “Hertztag” (10 mil fra byen). 7 måneder siden. Forsvar: Jeg vil hjælpe Anne.

3) Nedbrænding af Sanctuary for 4 måneder siden. Ca 5 mil herfra.

4) For 10 dage siden forsvandt de 4 young nobles her i byen.

5) Og så var der selvfølgelig indbrudet på Universitetet.

Vi kommer ned og ser bæstet! En kæmpe menneske stikkelse. Syet sammen og har blå ar. Det er kød, knogle. Det ser ud til være et Flesh Golem, men er en mand med sin egen vilje.

Vi overvejer vores næste skridt og beslutter at vi burde undersøge Universitetet , men også forsøge at finde en wizard der er i stand til denne type magi. Ditz overvejer om Rohini kunne være den skyldige. Interessant.

Vi beslutter os for at først besøge Universitet, så se Rohini og de lokale kirker – og derefter tage mod Hertztag.

Vi ankommer til universitetet og kan se at han er kommet igennem bagdøren og gået igennem auditoret og gået mod en workshop. Der er en Antik-afdeling, hvor låsen er brudt op. Vi undersøger rummene grundigt og finder hurtigt ud af at en en grøn jadefigur er forsvundet. Måske Professor Crowl ved mere.

En af vinduerne virker rene. Vi finder spor af en fugl udenfor. Har nogle sendt Jadefiguren afsted?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s