Kategorier
5.0 Referater

10. Lifesum + Gin = en farlig cocktail

Dato: 29. december 2018

Tilstede: Ditz, Tom, Pan og Marc

Hos: Ditz

Det tager lidt tid før vi kommer i gang med spillet, da både Tom og Pan kommer for sent. Det viser sig hurtigt at Tom er faldet i hænder på en slags cult, der går under navnet ‘Lifesum’. Denne organisation har tvunget ham ned i vægt – han registrerer alt den mad han indtager OG virker som han er manipuleret til at lave hyppig motion. Alt dette har betydet at han er gået hele 11 kilo under hans ellers ideelle kampvægt. Der må tænkes  hurtigt, så der kommer øjeblikkeligt et par øl og nogle store gin-tonics på bordet. Der SKAL noget sul og farve tilbage i hans kinder!

Tom forsøger at sælge et medlemskab eller to, men vi får alle talt udenom (alle ruller 15 og over i diplomacy) og vi får givet ham en ekstra øl og et par terninger i hånden, så vi kan komme igang med at rulle 5E og redde Neverwinter!

Men først skal vi redde os selv, for sidste gang stoppede jo med at en gruppe bueskyttere stod klar til slå os ihjel!

Det viser sig at være Aron Bladesharper (AB) der står med en gruppe mænd. Vi følger efter og bliver ført til en lejr med 40-50 mænd, der alle tilhører gruppen ‘Sons of Alagondar’. De beder os om hjælp til at finde ‘arvingen’. AB er begyndt at tvivle på arvingen, da arvingen er begyndt at tænke og argere mere voldeligt end godt er. AB ønsker helst en mere fredlig løsning. AB mener også at arvingen desværre også har en direkte forbindelse til spell-plague, men kan ikke bevise det. AB har en aftale med arvingen omkring et angreb og vi lover at tage med, men inden vi kommer af sted overhører vi et par folk fra ‘Sons of Alagondor’ nævne denne “mystiske Gustave” og vi bemærker en tatovering med Asmodeus kultens symbol. Denne Gustave-karakter lader til at have stor interesse og andele i hvad der foregår i magtkampen om Neverwinter. Asmodeus har klart tilhængere over hele byen.

Vi får gjort AB opmærksom på den mulige interessekonflikt og inden vi ved af det er 6 medlemmer af SoA blevet bortvist for at være Asmodeus-medlemmer.

Vi begiver os af sted med to SoA-tilhænger for at mødes med arvingen. Arvingen bliver rasende på de to vagter – kalder dem illoyale – da angrebet ikke kan blive til noget med så få mænd og han slår dem straks ihjel.

Følgende noter er skrevet efter indtagelse af alkohol

Blah blah.. Broen.. Der kommer 5 Spell-plagues… Øl… Snickers.. Blah blah… Øl… Burger og pommes frites fra den anden side af gaden (det er faktisk meget godt – anmeldelse 4 ud af 5 burgere). Øl. Blah blah.. Mand med tatovering. De røde troldmænd… Blah blah… Øl… HN dør (red: hvem er HN?). Flere gin-tonics og en enkelt øl. Blah blah… Kampen mod dragen.

Det hele ender med at vi får røvhullet ned! Ja, hvem havde troet det? Torben’s karakter (‘Slasker 2000’ eller hvad han nu hedder) døde godt nok, men hvad kan man gøre, når man er op imod alverdens fjender i Neverwinter, Lifesum og gin-tonics (der sparker som en i helvede).

Tom forelægger følgende muligheder for vores videre eventyr;

  • General Sabine mener at “The Heroes of Neverwinter” skal prøve kræfter med the Chasm. Det synes Lord Neverember også er en god ide 
  • Hvad er det med ham Gustave og hans involvering i det ene og det andet? Han havde gang i noget med Asmodeus-kulten, han har gang i noget med Sons of Alagondar, og hvilken hest hepper han egentlig på?
  • Og så de der Red Wizards – iflg. Seldra er der en eller anden leder Tolivast, der stjal kronen kortvarigt og åbenbart har cursed den så hun dels blev crazy og dels fik super spellscar-kræfter. Hvad er the Red Wizatrds up to?
  • Havde I forresten ikke hørt der foregik noget skummelt på kirkegården Neverdeath? Var det ikke noget med Red Wizards også?
  • Den der Asmodeus kult, hvad er det lige der foregår på den konto, i øvrigt?
  • Lord Neverember ønsker I prøver at finde den sagnomspundne dværgeby Gauntlgrym. Alle kender legenden, de færreste tror dog på den, endnu færre begiver sig ud for at lede efter de uendelige skatte og mægtige sale, og færrest vender hjem efter at have søgt. Barbarer, orker, wyverns og det der er værre lurer derude.
  • I er også velkomne til at drage rundt til dels andre byer, der kan indgå i alliance med Neverwinter, dels til de forskellige klaner af barbarians, hvad enten det er Ulfen warrriors nordfra eller Uthgardt tribesmen fra de åbne stepper. Alle der kan styrke Lord Neverembers position er potentielle forbundsfæller, og I er helte af støbning og de perfekte udsendinge.
  • Legenden siger, the Crown og Neverwinter ligger i the dungeons under ruinerne af Castle Never. Hvem ved? Sikkert er det i hvert fald, at ruinerne og og den underliggende dungeon er hjemsøgt at undeads og ting meget værre!
  • Noget helt andet? Forlade Neverwinter? Tjekke Waterdeep? Gå på opdagelse i verden? Finde en god dungeon at udforske?

Verden står åben foran os… Så hvad skal vi vælge?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s